Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Hahaa, kako se je takoj našel lastnik senika.
Se strinjam s sajkekom, da ponovim; "zakaj bi normalno grajen in umsko zdrav človek želel imeti scenica? " To tudi mene zanima.
Danes, ko je toliko izbire...
Najvec senikov je bilo na strehi zaradi padcev z dvigal v servisni delavnic.Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Citat:
Zakaj ne senika in nasploh ne renoja?
Preveč je izbire...imaš Cmaxa/grandCmaxa, Tourana. Kdor je peljal vse tri je izbira jasna. Reno izpade.
cmax/turan dobiš 2leti starejši, s 2x več kilometri in verjetno 2x na strehi, za isto ceno kot spodobno ohranjenega rabljenega senika.
Eni ste res mojstri no...
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Uglavnem, hotel sem povedat, da če imaš npr. 5k eur in si želiš enoprostorca z neko znano zgodovino, boš iskal senika, ker dobiš največ za ta dnar (letnik, servisi...).
To je moje mišlenje, ne me kurcat zdej...
Usuje ga še na dveh področjih:Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Seveda ima tudi Grand Espace konkurenco. Grand Voyager je celo bolj prilagodljiv.
kaj si htel povedat? da je peugeotov diesel vrhunski in višek zanesljivosti?Citat:
Pa se vsedi za volan phedre, poglej materijale v notranjosti, opremo ( ki dela btw ) in motor, pa je zadeva jasna !
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Kaj pa če želiš razred večjega enoprostorca?
To je namreč softijevo vprašanje, ne ga kurcat zdej...
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Hahaa, kako se je takoj našel lastnik senika.
Se strinjam s sajkekom, da ponovim; "zakaj bi normalno grajen in umsko zdrav človek želel imeti scenica? " To tudi mene zanima.
Danes, ko je toliko izbire...
Zakaj maš Rover-ja v avatarju?
Citat:
Ko na primer pri 1.6 Vti na 5.500 obratih (kjer se pri vaših evropskih zvarkih veselje počasi končuje) mašina glasno zapoje, gre Honda enostavno hitreje od vseh ostalih, tudi če jo slednji prehitijo. Takšna resnica je bila v praksi že večkrat dokazana, vendar očitno tega nihče ni videl oziroma noče videti.
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Saj je vseeno. V Espacu so zanič sedeži. Sedi se kot na pručkah ali pa na kahli, da o skrčenih nogah in butanju ob prepoložen volan ne govorimo. Kombinacija 2.2dCi motorja in avtomatskega menjalnika je pa, hmm kaj sem že uporabil za prispodobo... aja, vmes je nek centralni komite, ji se odloča, če bi motor le ubogal ukaze pritiska na pedalo za »plin«. Ne vem kaj so počeli, ampak moraš živet ene par sekund v prihodnosti, da se kaj zgodi ko bi bilo dobro, da se zgodi.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
A tesnila na glavi nisi menjal?