rabljeni grand espaci

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
softi, kakšen je občutek, ko so za spremembo drugi tebi posrali temo?
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa sej niso..to je pač debata.

izvedel sem, d apri 50k avtu je po 3 letih odločilen servis za jurja..tko se nakak širi fama

izvedel sem, da eni en ločijo scenica od espaca
pa ta do tourani incmaxi na strehi..venkrat an let.

ubistvu vprašaš kaj narest s papriko, pa dobil tedenski jedilnik za 5 obrokov..večina hrane nima paprike..ampak vsaj ni monotono k dvakrat žreš papriko prek vseh meja

B81

22. jul 2007
37.735
11.009
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Hahaa, kako se je takoj našel lastnik senika.

Se strinjam s sajkekom, da ponovim; "zakaj bi normalno grajen in umsko zdrav človek želel imeti scenica? " To tudi mene zanima.

Danes, ko je toliko izbire...
hysterical-1.gif

Nisem bral dalje, ampak da upaš ti to napisat, ki voziš lybro?
sprasujem se.gif

Pa sicer se strinjam z napisanim.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.976
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Citat:
Zakaj ne senika in nasploh ne renoja?

Preveč je izbire...imaš Cmaxa/grandCmaxa, Tourana. Kdor je peljal vse tri je izbira jasna. Reno izpade.

cmax/turan dobiš 2leti starejši, s 2x več kilometri in verjetno 2x na strehi, za isto ceno kot spodobno ohranjenega rabljenega senika.

Eni ste res mojstri no...
Najvec senikov je bilo na strehi zaradi padcev z dvigal v servisni delavnic.
da ne bom slucajno spilferderber

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
Uglavnem, hotel sem povedat, da če imaš npr. 5k eur in si želiš enoprostorca z neko znano zgodovino, boš iskal senika, ker dobiš največ za ta dnar (letnik, servisi...).
To je moje mišlenje, ne me kurcat zdej...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Uglavnem, hotel sem povedat, da če imaš npr. 5k eur in si želiš enoprostorca z neko znano zgodovino, boš iskal senika, ker dobiš največ za ta dnar (letnik, servisi...).
To je moje mišlenje, ne me kurcat zdej...

Kaj pa če želiš razred večjega enoprostorca?

To je namreč softijevo vprašanje, ne ga kurcat zdej...

grin1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Seveda ima tudi Grand Espace konkurenco. Grand Voyager je celo bolj prilagodljiv.
Usuje ga še na dveh področjih:
- izgubi vrednosti rabljenega avtomobila
- št. Izrednih obiskov servisne delavnice
Pa že Espace ne blesti ravno v tem.
evil.gif

Aja, zdej moram napisat še nekaj o Scenicu. Ta novi je od zunaj prav fenci...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.506
5.802
113
Citat:
Pa se vsedi za volan phedre, poglej materijale v notranjosti, opremo ( ki dela btw ) in motor, pa je zadeva jasna !
hysterical-1.gif
kaj si htel povedat? da je peugeotov diesel vrhunski in višek zanesljivosti?

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Kaj pa če želiš razred večjega enoprostorca?
To je namreč softijevo vprašanje, ne ga kurcat zdej...
grin1.gif

Šele sedaj vidim, da je tema o grand espacih. Pardon, na kriva pota so me speljali z Lanciami, Tourani in Mercedesi B...

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Saj je vseeno. V Espacu so zanič sedeži. Sedi se kot na pručkah ali pa na kahli, da o skrčenih nogah in butanju ob prepoložen volan ne govorimo. Kombinacija 2.2dCi motorja in avtomatskega menjalnika je pa, hmm kaj sem že uporabil za prispodobo... aja, vmes je nek centralni komite, ji se odloča, če bi motor le ubogal ukaze pritiska na pedalo za »plin«. Ne vem kaj so počeli, ampak moraš živet ene par sekund v prihodnosti, da se kaj zgodi ko bi bilo dobro, da se zgodi.
crazy1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Hahaa, kako se je takoj našel lastnik senika.

Se strinjam s sajkekom, da ponovim; "zakaj bi normalno grajen in umsko zdrav človek želel imeti scenica? " To tudi mene zanima.

Danes, ko je toliko izbire...
hysterical-1.gif

Zakaj maš Rover-ja v avatarju?
bonk.gif

Roverja sem imel 2 pred leti in ti povem zakaj bi jih človek imel:
- ker je stegnu katerikoli avto, ki ni imel vsaj 50 KM več
- ker je stal kot en socialen clio
- ker je imel neuničljiv motor
- ker je izgledal vedno suveren kot kakšen jaguar (resda nikoli ni bil top line)
- ker je imel že pred 20 leti not toliko opreme, da je danes še osnovni passati nimajo
- ker ni imel čričkov kot jih imajo avti vredni tudi po 100k €
- ker je bil komot s prostorom (5 vrat) - si peljal pralni stroj brez problema
- ker ni nikoli nič crknilo
- ker je pil relativno malo
- ker ni pil olja
To so moje izkušnje z Roverjema 214 - 5 vrat - hatchback in pa 45 1.6 hatchback.
Mislim, da če človeku tile argumenti niso dovolj, da IQ-ja sploh nima.
pozdrav.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
/quote]

Roverja sem imel 2 pred leti in ti povem zakaj bi jih človek imel:
- ker je stegnu katerikoli avto, ki ni imel vsaj 50 KM več

[/QUOTE]

To me spominja na uporabnika gromska_strela
evil.gif

Citat:
Ko na primer pri 1.6 Vti na 5.500 obratih (kjer se pri vaših evropskih zvarkih veselje počasi končuje) mašina glasno zapoje, gre Honda enostavno hitreje od vseh ostalih, tudi če jo slednji prehitijo. Takšna resnica je bila v praksi že večkrat dokazana, vendar očitno tega nihče ni videl oziroma noče videti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Saj je vseeno. V Espacu so zanič sedeži. Sedi se kot na pručkah ali pa na kahli, da o skrčenih nogah in butanju ob prepoložen volan ne govorimo. Kombinacija 2.2dCi motorja in avtomatskega menjalnika je pa, hmm kaj sem že uporabil za prispodobo... aja, vmes je nek centralni komite, ji se odloča, če bi motor le ubogal ukaze pritiska na pedalo za »plin«. Ne vem kaj so počeli, ampak moraš živet ene par sekund v prihodnosti, da se kaj zgodi ko bi bilo dobro, da se zgodi.
crazy1.gif

1. tudi sam sem imel isto mnenje o sedenju na zadnjih sedežeh. spredaj se sedi lepo. zadaj me je izredno motilo sedenje. pri testiranju. sedaj se zadaj potniki. veliki in mali peljejo 500km v šusu brez jokanja. spredaj se sedi 1000km brez postanka z levo ritnico
2. če men pri 2m ni položaj za volanom moteč, pa nikakor ne dovolim, da bi z nogam objemal volan, ne vem kako si ti prišel do prepoložnega
3. 22 dci in avtomatika, al pa 30, al pa 19..vseeno. ta avto je namenjen umirjeni vožnji. nikoli in nikakor agresivni. in skok čez nasprtotni pas pri levem zavijanju je lahko še kako agresivna vožnja. sprejel ali ne sprejel.