rabljeni grand espaci

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Ja sej veš. Pred šitirimi leti so »imeli« 100 tisoč prevoženih, v štirih letih se pa nabere toliko, kajne?
evil.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.265
340
83
V tujini (Belgija) imajo operativni leasing, kjer vozijo do 130.000 EUR, kar je baje 1. veliki servis. Potem jih vrnejo in to gre v prodajo. Tako da ko to kupiš (130.000 plus tistih 10k km še naklepljejo do sem in tukaj naokoli posredniki) moraš najprej narediti veliki servis.

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
Na ms2 vprašaj za številko šasije in pojdi na renault servis preverit zgodovino avta. Dobil boš spisek vseh servisnih posegov z datumi in kilometri.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.068
11.168
113
zakaj bi normalno grajen in umsko zdrav človek želel imeti scenica?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Hahaa, kako se je takoj našel lastnik senika.

Se strinjam s sajkekom, da ponovim; "zakaj bi normalno grajen in umsko zdrav človek želel imeti scenica? " To tudi mene zanima.

Danes, ko je toliko izbire...
hysterical-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.647
1.227
113
Celje
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Se strinjam s sajkekom, da ponovim; "zakaj bi normalno grajen in umsko zdrav človek želel imeti scenica? " To tudi mene zanima.

hysterical-1.gif

pa še en lastnik scenica...

In me res zanimajo razlogi proti nakupu. Seveda ob predpostavki, da mi nizko sedenje ne odgovarja, do kakšnega bmw X pa se nebi stegnil.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:

hysterical-1.gif

Zakaj maš Rover-ja v avatarju?
bonk.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nisi dojel mojega vprašanja, kajne? Zakaj imaš pa ti Lancio? Menda si normalno grajen, umsko zdrav človek...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.068
11.168
113
ker med ne vem 500 avti ki sem jih imel možnost videt/spoznat/peljat je to najslabše kar je avtomobilski trg bilzmožen sproducirat (ne govorim za enoprostorksi koncept, ki je zame tudi vprašljiv) ampak zgolj tehnično in kvalitetno uboga stvar.

če že, potem raj zafiro, s max, mercedes B, in podobna šara za podoben denar.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Lepo da si povedal svoje mnenje, ki pa ni nič več kot to, pa še subjektivno je. Zazo se v bodoče raje vzdržite takih bebavih komentarjev. Zaradi higiene foruma...
Meni je konec koncev vseeno kateri avto kdo vozi, vsak vozi tisto kar mu je všeč oz. si lahko privošči. Bolj se mi smilijo taki, ki vozijo nekaj kar si v bistvu ne morejo privoščiti in potem jokcajo kako je vse drago oz. kako bi kaj pomutili/ne naredili in taki, ki vozijo nekaj kar jim sploh ni všeč a so drugi rekli da je super/duper oz. je to edino kar so si lahko privoščili.
In ja, vozim to kar sem si želel voziti in si lahko privoščim, ko bom pa imel višek denarja, imam pa tudi že ogledano vozilo, ki pa ni Renault... In če ga bom kupil, bom kupil novega, ne pa takega z prevrtenimi kilometri, zjahanega, ne bom vohal in sedel na švicu drugih.
/over.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:

hysterical-1.gif

Zakaj maš Rover-ja v avatarju?
bonk.gif

Sedaj ima lybro...
grin1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Malo napredka je že...
evil.gif

Čakamo, kdaj bo Lancia zaprla vrata
grims-1.gif
.
Upam, da njegov naslednji avto ne bo Audi, ker potem bo pol alterja kap zadela...
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.068
11.168
113
še enkrat, ni subjektivno , ampak kar objektivno, izsledek je na precješnem številu vozil in ne na enmu.

bebave komentarje pa obdrži zase.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zakaj ne senika in nasploh ne renoja?

Preveč je izbire...imaš Cmaxa/grandCmaxa, Tourana. Kdor je peljal vse tri je izbira jasna. Reno izpade.

imaš Espacea, ki ga voziš, kot bi sedel na "šrtbunku" in imaš Smaxa...al pa 5 let staro Lancio Phedro. Pa se vsedi za volan phedre, poglej materijale v notranjosti, opremo ( ki dela btw ) in motor, pa je zadeva jasna !
hysterical-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A je to kakšno relevantno mnenje potrjeno s kakšnim večjim, merodajnim vzorcem in virom ali nakladanje kakšnih tretjerazrednih pristranskih pisunov in tvoje mnenje? Namreč, jaz imam pa tako mnenje za Lancio... Z S-MAxom in Galaxy-jem sem se kar dosti prevozil, tako za volanom, spredaj in zadaj... Pa moram reči da je isti skret kot Reno. Na zunaj pa je lepši... KAr pa za Lancio ne morem reči...
Tako da je je debata popolnoma irelevantna, tisti ki je sprožil vojno pa je itak
stupid-1.gif

Vsake oči imajo svojega malarja. In vsak ima svoj uržah, zakaj nekaj kupi.