rabljene cote

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.281
113
42
Nekaj na hitro. Kam nej odpeljem 5 vreč starih cot. Večino je še dobro ohranjenih.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Obstajajo neki kontejnerji "Humana" ali nekaj takega, kamor lahko požokaš stare cote. Lahko pa tudi pelješ na sedež RK. Ali Karitasa. Vsi to zbirajo.
Sam glej, da ne boš usranih gat zraven podvalil - če že daruješ, daruj s stilom - operi cunje pred darovanjem.
cool-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Vem za eno družino iz Šk. Loke, imajo 14 let starega fanta in mu težko kaj privoščijo. Bi bil pomoje vesel.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.257
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
[censored] X si bil res hitr :D Hvala pa še vprašanje kje je RK v LJ
Na viču, zraven vhoda na toyota servis (zadaj, na fajfarjevi, ne spredaj s tržaške) ...

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
A pa ni bla neka afera nekaj let nazaj v zvezi s temi zabojniki od Humane? Da so zbiral cunje pa jih potem v drugih državah prodajali dalje oz. nekaj v tem smislu? Al je blo samo to, da so jih potem podarjal revnim v drugih državah? Se kdo kaj spomni?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Vem za eno družino iz Šk. Loke, imajo 14 let starega fanta in mu težko kaj privoščijo. Bi bil pomoje vesel.
Ce se ti zdi da je fant primerna oseba ki bi se ji lahko pomagalo in ce se druzina strinja, lahko na alterju spet zalaufamo akcijo... Nekaj casa nazaj je bil se interes pa ni bilo primernega obdarovanca

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik ErazeM4 pravi:
A pa ni bla neka afera nekaj let nazaj v zvezi s temi zabojniki od Humane? Da so zbiral cunje pa jih potem v drugih državah prodajali dalje oz. nekaj v tem smislu? Al je blo samo to, da so jih potem podarjal revnim v drugih državah? Se kdo kaj spomni?

Iz tistih zabojnikov so na veliko kradli cunje... Sam sem enkrat to videl u Fužinama... mulc je cel zlezel notr, ta drug je pa potem odprl vrata, da je lahko prišel ven
crazy1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ce se ti zdi da je fant primerna oseba ki bi se ji lahko pomagalo in ce se druzina strinja, lahko na alterju spet zalaufamo akcijo... Nekaj casa nazaj je bil se interes pa ni bilo primernega obdarovanca

Nekaj pomoči sem jim že zrihtala na drugem forumu, bolj za hči in mamo, za fanta je dosti težje dobit.
Zdaj tone cunj ne potrebujejo, jim pa vsekakor kaj pride prav, ker so v težki situaciji, kakšna 2 tedna nazaj so v Iskrici dnevnika v Nedeljskem (tam je cela zgodba). Če ima kdo kaj za fanta, mi lahko piše na ZS, kjer mu bom dala številko od Silve (mame) pa se potem dogovorite naprej.

Zabojnikov Humana ni več, so jih odmaknili, sva jih z mojim iskala pozimi.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Maci pravi:Zabojnikov Humana ni več, so jih odmaknili, sva jih z mojim iskala pozimi.

Tole pa ne vem, če bo držalo. Še prejšnji teden sem pri Mercatorjevi trgovini na Slapah (LJ-Polje) videl njihov zabojnik.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:Zabojnikov Humana ni več, so jih odmaknili, sva jih z mojim iskala pozimi.

Tole pa ne vem, če bo držalo. Še prejšnji teden sem pri Mercatorjevi trgovini na Slapah (LJ-Polje) videl njihov zabojnik.

Potem pa se opravičujem za napačno informacijo, no midva sva takrat iskala pa nisva nikjer najdela (na mestih kjer so prej bili), sem obrnila še telefon in je bilo rečeno da so jih odmaknili.

Humana - lokacije

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kakšne konstrukcije pa je pob??

Imam nekaj zelo kvalitetnih srajc, ki pa so mi prekratke in bi jih nekomu takemu podaril.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:

Potem pa se opravičujem za napačno informacijo, no midva sva takrat iskala pa nisva nikjer najdela (na mestih kjer so prej bili), sem obrnila še telefon in je bilo rečeno da so jih odmaknili.

Humana - lokacije

ja ja... jest sm tud že slišal za tale nateg... no, sicer ni nek nateg, sam mal drugče delajo kot obljubljajo...

http://www.mladina.si/tednik/200912/nehumano_s_humano