Na viču, zraven vhoda na toyota servis (zadaj, na fajfarjevi, ne spredaj s tržaške) ...Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
[censored] X si bil res hitr Hvala pa še vprašanje kje je RK v LJ
Ce se ti zdi da je fant primerna oseba ki bi se ji lahko pomagalo in ce se druzina strinja, lahko na alterju spet zalaufamo akcijo... Nekaj casa nazaj je bil se interes pa ni bilo primernega obdarovancaCitat:
Uporabnik Maci pravi:
Vem za eno družino iz Šk. Loke, imajo 14 let starega fanta in mu težko kaj privoščijo. Bi bil pomoje vesel.
Citat:
Uporabnik ErazeM4 pravi:
A pa ni bla neka afera nekaj let nazaj v zvezi s temi zabojniki od Humane? Da so zbiral cunje pa jih potem v drugih državah prodajali dalje oz. nekaj v tem smislu? Al je blo samo to, da so jih potem podarjal revnim v drugih državah? Se kdo kaj spomni?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce se ti zdi da je fant primerna oseba ki bi se ji lahko pomagalo in ce se druzina strinja, lahko na alterju spet zalaufamo akcijo... Nekaj casa nazaj je bil se interes pa ni bilo primernega obdarovancaCitat:
Uporabnik Maci pravi:
Vem za eno družino iz Šk. Loke, imajo 14 let starega fanta in mu težko kaj privoščijo. Bi bil pomoje vesel.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:Zabojnikov Humana ni več, so jih odmaknili, sva jih z mojim iskala pozimi.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:Zabojnikov Humana ni več, so jih odmaknili, sva jih z mojim iskala pozimi.
Tole pa ne vem, če bo držalo. Še prejšnji teden sem pri Mercatorjevi trgovini na Slapah (LJ-Polje) videl njihov zabojnik.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Tole pa ne vem, če bo držalo. Še prejšnji teden sem pri Mercatorjevi trgovini na Slapah (LJ-Polje) videl njihov zabojnik.
Potem pa se opravičujem za napačno informacijo, no midva sva takrat iskala pa nisva nikjer najdela (na mestih kjer so prej bili), sem obrnila še telefon in je bilo rečeno da so jih odmaknili.
Humana - lokacije