nujno rabim 1500€ gotovine vrnem v 4 mesecih z obrestmi za garancijo dam parcele ali za posojilo v visini 6000 dam v garancijo staanovanje oz to je 1/4 hise sem zaposlen tako da imam reden dohodek za povracilo vec na mihael026@gmail.com
Please sir, am veri intersted in ofer you are giving. Contat me soon so we can talk moare.We have a strong partner that will meet the needs of financing your loan for business or loans for real estate. We offer you a solution for long-term and short-term financing, financing development and structuring of investments. For more information, visit us to see how we can help you. Please e-mail: f.ottaviano@trecsrlservizifinanziari.com
Kredit rabam naslednji tedan, gradim hisu. Potrebujem 10.000 Eura. Vas partner da ovo na lijepe oke al rab garanciju? Lahko dam za garanciju Golf 4 TDI(!!!).Imamo močnega partnerja, ki bo ustrezal potrebam financiranja vašega posojila za podjetja ali posojil za nepremičnine. Ponujamo vam rešitev za dolgoročno in kratkoročno financiranje, financiranje razvoja in strukturiranje naložb. Če želite več informacij, obiščite nas in si oglejte, kako vam lahko pomagamo. Prosimo, e-naslov: info@trecsrlservizifinanziari.com
Ali potrebujete nujno posojilo za rešitev finančnega problema? Izplačujemo poslovne kredite, osebna posojila, domača posojila, posojila za posojila, bančna posojila, študentska posojila, avto posojila, bančna posojila in posojila za izplačilo računov. Prav tako odobravamo posojila strankam, ki so na črno listo. Če vas zanima, prosimo, kontaktirajte nas: ( paulloanfundshelp1@gmail.com )
Whatspp številka: +91 906-621-0641
Lep pozdrav
G. Paul Green
Če vrneš v 31 dneh si lahko prideš po 1,5k danes, vrneš pa 1,9k. Dan zamude je 50e prvih 10 dni.
Je drago, je pa najhitreje kaj gre.
Zdravo al kdo ponuja posojilo 1500 eura odplacilo v 2 meseca.lpNe vem zakaj imam občutek da si dobil navdih pri FreefirstBank https://www.alter.si/tabla/show...true#Post974725
Dobiš nekaj sto komadov, ki ti posodijo keš, pol pa črta ...
Mislim da skoraj vse banke v Sloveniji...Zdravo al kdo ponuja posojilo 1500 eura odplacilo v 2 meseca.lp
Sem mislil tukaj v grupi ker nimam slovensko drzavljanstvo.lp