RAAM 2009

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ob takih pogojih, v kakršnih je letos tekmoval, ko je bilo že od začetka jasno, da ga jebejo v glavo (tista kazen za scanje je samo
bonk.gif
), mu vsa čast, da je tekmo pripeljal do tam, do koder je prišel, in da ni že prej zabrisal bicikla v jarek.

Najbrž so res hoteli da nebi zmagal in so zato čakali na vsako napakico. Scanje čez lužo ni dovoljeno, je kaznivo in dobiš denarno kazen. Če je policaj še slabe volje, oz si ti kaj brihten, boš kaj hitro pospravljen.
wink-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Aha? Koliko minut pribitka bi pa dobil, če bi sproti ustavil in v trgovini ukradel Snickers? Pa en Gatorade? Morda oropal banko? Itak, da je uriniranje v javnosti kaznivo, saj je pri nas tudi. Butasto je, ker je bil kaznovan v okviru dirke zaradi prekrška, ki z dirko nima nobene zveze.

Sicer pa je odstop na zadnji kontrolni točki bila edina pravilna odločitev. Zaradi kazenskih točk zmagati tako ne bi mogel, če bi v cilj prišel kot drugi, pa se o njem ne bi pisalo niti pol toliko kot se piše zdaj. Saj gre po eni strani za šport in dosežke in bla bla, ampak misliti je treba tudi na sponzorje.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Nevem no... jst sem ga vedno spoštoval kot športnika, ker je res fenomen... ampak s to potezo se mi je kar malo zameril.... ker v končni fazi ni on in njegova ekipa sodnik, da odločajo o teh stvareh... on bi moral odpeljati vseeno do konca, potem pa iznesti svoje stališče do sodnikov in njihovega dela... moje mišljenje

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Po eni strani imaš prav. Ampak ravno na to so organizatorji računali. Pri tem upoštevaj nebroj pritožb Juretove ekipe, podkrepljenih z video dokaznim materialom, ki so bile vse gladko zavrnjene ali zignorirane. Če ne bi odstopil, bi bila to voda na mlin organizatorja, ki je želel imeti najtesnejši izid vseh časov, pri čemer bi letošnji izzivalec zmagal. Tokrat dam Juretu popolnoma prav, da se ni pustil zmanipulirati in da je organizatorju zmešal štrene. Ker si definitivno organizator ni zaslužil takega finiša.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Kaj naredo je prav. Pa še par izjav bi mogo dat medijom, da bi vedli v kakem kuhcu je bil letošnji ram. To bi jih še najbol zabolelo.