Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Me veseli, da si zrihtal.Jaz sem zaj tudi našel en fajn rom z ogromno prostega pomnilnika, pa še wifi je noro hiter. Pa so imeli vsi romi do zdaj tudi 802.g vključeno. rofl Tak se tebi pozna pri BT. Več romov ko sprobaš, bol veš kaj hočeš.
Jej, jej. Ampak je vse skupaj ena žalost
):
1. Najbolj stabilno mi deluje WM5 Rom z verzijo, ki sem jo napisal nekaj dni nazaj.
2. Namestil sem WM6 ROM (na XDA sem jo našel pod imenom Prophet_Touch_V6_8mb.zip), dela kar hitro, le BT mi je redno vrglo ven.
3. Nato sem namestil Prophet_ShadoW_2[1].0_TE.zip, ki pa deluje zelo počasi, BT je tudi zelo hitro vrglo ven, pri zvonjenju je vibrator ostal vključen...
4. Včeraj sem na hitro namestil še wm61_korand_3_1.zip, ki je v bistvu praktično nulta namestitev WM6.1. Dela hitro, ampak je povsem oskubljena oziroma original kot original
(recimo nima MMS-ov, dialer je osnovni).
5. Včeraj sem namestil še Shadow_TE_My_Edition.rar, ki ga bom testiral še nekaj dni. BT kar nekako vztraja, naložili so se v glavnem vsi pripomočki za delo z registri, MMS-i, HTC dialer in podobno.
Nekako pričakujem, da se bo v kratkem pojavila še kakšna "clean" verzija z MMS-i.
Me pa ima, da bi dal nazaj WM5 in naložil še "HTC Dialer.cab". To sem preskusil že na Korandovem ROM-u, vendar ta dialer očitno ni napisannajbolj optimalno, ker se odpira v odsekih
.
No ja, pa na kakšen HP 614c ali 914c še čakam oziroma na PDA s precej močnejšim CPU-jem. Potem bo pa delo s telefonom zabava
.
Jernej