Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kar se Rusije tiče, so Američani zelo zamerljivi. Ne vem ali se naši politiki tega zavedajo.
Oni si lahko malo j... m... Z Rusijo se kar dosti gospodarsko sodeluje in bilo bi še bolje, če bo sodelovanja še več.
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kar se Rusije tiče, so Američani zelo zamerljivi. Ne vem ali se naši politiki tega zavedajo.
Že, samo je Pahor kot Gospa s koso, Gadafi, Mubarak press...Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Pa sem dočakal eno potezo, ki je Borutu ne morem očitati!
In kaj običajno snifaš/kadiš/špikaš??Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Uporabnik Sine370 pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
In kaj običajno snifaš/kadiš/špikaš??Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Se že odpravljam v kurilnico, ker je zame Pahor boljši predsednik od Putina.Citat:
Pahor je velik škodljivec in on se tega ne zaveda, raja pa še manj, ker je isto defektna.
Putin dobrodošel, ampak na njegovem mestu bi se izogibal Pahorja.
In kaj sem jaz napisal v uvodnem postu?Citat:
Jaz konzumiram mleko v prahu, ne pa drog. Ja, Pahor je velik škodljivec in on se tega ne zaveda, raja pa še manj, ker je isto defektna.
Citat:
Ruski predsednik Vladimir Putin zaradi natrpanega urnika v Slovenijo prihaja dan prej, kot je bilo sprva načrtovano. Slovesnost Ruske kapelice je prestavljena na dan prej.
Slovesnost ob 100-letnici Ruske kapelice bo tako v soboto, 30. julija, je potrdil predsednik društva Slovenija Rusija Aleksander Geržina . O spremembi datuma slovesnosti je danes poročal časnik Večer, ki obenem navaja, da naj bi do prestavitve slovesnosti, ki tradicionalno poteka zadnjo nedeljo v juliju, prišlo zaradi drugih Putinovih obveznosti v nedeljo, 31. julija.
Slovenski predsednik Borut Pahor je vabilo Putinu za udeležbo na slovesnosti pri Ruski kapelici poslal 14. marca, ta pa mu je udeležbo potrdil v telefonskem pogovoru 26. aprila.
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Putka se že gre alfo.