Putin pride v Slovenijo?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, res pa je, da gre tukaj za padle Ruse.

Kdaj je to predvideno?

Ker potem bo moral Pahor na parado v Moskvo...
smile-1.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, res pa je, da gre tukaj za padle Ruse.

Kdaj je to predvideno?

Ker potem bo moral Pahor na parado v Moskvo...
smile-1.gif
Pa bojda je še 100 letnica, tako, da...

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.24ur.com/novice/slovenija/pahor-vabi-putina-na-100-obletnico-ruske-kapelice.html

Novinarska je povedala tudi, da bo Rusija ob 100. obletnici financirala spomenik ruskim žrtvam v Sloveniji, ki bo stal na ljubljanskih Žalah. Če bo dokončan pravočasno, torej do 31. julija, se bosta Putin in Pahor pripeljala tudi v Ljubljano in ga skupaj uradno otvorila.

Pomemben obisk za Slovenijo, da pride takšen vladar k nam na obisk
smile-1.gif

Zgleda pa, da se bo še Zoki prislinil poleg...

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ste slepi al mal tako? Je lepo pokazal kako lahko delajo njegovi zavezniki pa vi še vedno trobite tja v tri dni. Putin je gnida, tako kot ameriški predsedniki zadnjih 20 let.

Pravzaprav malce več ampak se strinjam s teboj. Preveč jih je bilo utišanih, ki niso scali z vetrom. Žal se vsake toliko let na svetu zgodi selekcija, ki jo občutimo tudi normalni. Ampak je nujna za obstoj človeštva.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.961
113
pri taščici
Pa saj je bil ze Hruscev, Gorbačov, pa se kdo v sloveniji. Pa naj se Purin pride spoznat Slakonjo. Skoda ker ne bo se Slaka spotoma spoznal.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Pa saj je bil Putin že 2001 v Sloveniji... Sicer je bila zraven tudi tista spaka od Busha, pa vseeno...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.180
113
Sicer pa če gledamo da je Hrvatom ZDA en velik zaveznik, zakaj se mi nebi malo bolj pobratili z Rusijo. Severno od Karavank nas tako ali tako imajo za cigane in se dobesedno norca delajo iz nas.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs pa saj bo borči še trumpa povabil da se bosta putin pa trump srečala pri nas na slovaškem...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs..

mene tud moti, da se takoj zda oglasajo, da obiska nebi smelo biti. drugac nas pa sploh povohajo ne, kaj sele da bi nas znali poiskati na zemljevidu...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sicer pa če gledamo da je Hrvatom ZDA en velik zaveznik, zakaj se mi nebi malo bolj pobratili z Rusijo. Severno od Karavank nas tako ali tako imajo za cigane in se dobesedno norca delajo iz nas.

Saj je fino, ko večjim frajerjem nagajaš. Ampak potem enkrat zgubiš Trst, drugič Piranski zaliv...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
to mas pa tud prav ja... sam hlapec bit vedno in cist povsod... pri takem neuradno politicnem obisku... ne vem...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:

Saj je fino, ko večjim frajerjem nagajaš. Ampak potem enkrat zgubiš Trst, drugič Piranski zaliv...
Ali pa enkrat dobiš nazaj primorsko

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Kar se Rusije tiče, so Američani zelo zamerljivi. Ne vem ali se naši politiki tega zavedajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik skala pravi:
kzs pa saj bo borči še trumpa povabil da se bosta putin pa trump srečala pri nas na slovaškem...

Na letalonosilki pri Avstraliji
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kar se Rusije tiče, so Američani zelo zamerljivi. Ne vem ali se naši politiki tega zavedajo.
in ?
a smo mi kakšna zvezna država v ZDA ?
malo mi že ZDA gre na organ s tem, ko prepisuje kdo se lahko s kom druži, trguje itd
bodo umaknili vso proizvodnjo iz slovenije ?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Nas bi najbolj prizadelo, če bi bile obrestne mere tam okoli 7%, ker smo popolnoma odvisni od tujih posojil.