Pustila otroka v avtu na soncu

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
http://www.rtvslo.si/svet/v-peklenski-vrocini-poljski-par-svojo-hcer-zaprl-v-avtomobil/261863

Punčka je doživela vročinski udar (čeprav piše toplotni
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja to sem jaz
smile-1.gif

Glede na to koliko socialnih služb, razgovorov in prihologov psihiatrov bi istospolni morali dati skozi, dvomim da bi lahko kaj takega naredili svojemu otroku.

LP

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.218
11.143
113
kod Džej-Zija
Ti delam probleme, a?
grims-1.gif
Jaz pravim, da dokler ljudje za svoje otroke skrbijo, kot je treba, me za njihov spol ne briga. Čeprav je verjetno nekaj na učenju spolnih vlog in na starših kot nosilcih vzorcev. Težko bo deček pobral kvaliteten moški vzorec vedenja brez očeta. Isto velja za deklico brez mame. Ampak to je že druga tema. Morda pa tudi tu izjeme potrjujejo pravilo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.096
6.282
113
blizu močvirne prestolnice
Ali pa nekateri ko dobijo otroka nočejo priznati starševstva oz. plačujejo bore malo! Na vseh straneh so čudaki pa naj si bodo samohranilci, homosexualci, ali klasični pari!

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
ampak je verjetno vesela, ker sta starša moški in ženska
bonk.gif

Sicer morda malce neprimeren komentar k taki novici, si pa vseeno uspel sprovocirati zanimive odgovore.

So pa očitno prav vsi spregledali namig - da za uspešno starševstvo nikakor nista pomembna penis in vagina, temveč psihična zrelost ljudi (kakršnekoli kombinacije), ki otroka vzgajajo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne, ti si napisal, da so povsod "čudaki".

Če pa že, potem lepo sam napiši, da kakovost vzgoje ni pomembna spolna usmerjenost... samo glede na tvoje pisanje nekako dvomim, da dejansko tako misliš.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.096
6.282
113
blizu močvirne prestolnice
Pri meni nisi nikoli zasledil sovražnega govora do drugače usmerjenih, tako da ne podtikati. Sam pišem sovražno edino do muslijev. To je pa normalno saj so nam konkurenčni!

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
ampak je verjetno vesela, ker sta starša moški in ženska
bonk.gif

Sicer morda malce neprimeren komentar k taki novici, si pa vseeno uspel sprovocirati zanimive odgovore.

So pa očitno prav vsi spregledali namig - da za uspešno starševstvo nikakor nista pomembna penis in vagina, temveč psihična zrelost ljudi (kakršnekoli kombinacije), ki otroka vzgajajo.

467716-post_slo.gif

Se strinjam da je malo neprimeren komentar zraven novice
rolleyes-1.gif