Napišš v google Grožnjan ali Motovun Ne rabiš gojzerjev Je pa cesta hitra tko da ni panike. Razen dol iz Grožnjana je makadam.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
En dan bom v Puli. Kaj početi, kje jesti, kaj je zanimivega za videti, razen očitnega (arena). Če bo dovolj časa, bom skočil do Brijunov. Lahko je tudi na poti do Pule. Grem pa iz smeri Kopra.
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
LJ -> Koper -> Portorož ->Sečovlje -> Pula.
Lahko greš tudi čez Dragonjo. meni je nekako bolj pri srcu Sečoveljski mejni prehod. Gužva je zelo redko.
Takoj čez mejo imaš praktično prazno avtocesto do konca.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Lahko greš tudi čez Dragonjo. meni je nekako bolj pri srcu Sečoveljski mejni prehod. Gužva je zelo redko.
Boh obvari, da greš čez naše primorje kadarkoli v sezoni.
Ljubljana - Črni Kal - Buzet - Y do medulina. Vse ostalo je samomor.
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Če že greš na Buzet, kje se pol priključiš na AC proti Puli
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Boh obvari, da greš čez naše primorje kadarkoli v sezoni.
Ljubljana - Črni Kal - Buzet - Y do medulina. Vse ostalo je samomor.
Če ne lezeš petek popoldne/sobota dopoldne tja ali sobota popoldne/nedelja nazaj, potem nepotrebno.
Se vozim redno že leta, pa se mi izven navedenih dni še ni zgodila gužva, pa še recimo sobotsa zvečer proti morju ali petek zvečer z mortja tudi va najbolj zaj... vikendih ni bilo težav.
Čez buzet ne lezem (razen če grem sam), preveč ovinkov za nekatere družinske člane. Bi moral peljat tako počasi, da je vseeno, če malo stojim v gužvi.
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Če že greš na Buzet, kje se pol priključiš na AC proti Puli