Psom nagobčnike

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Narobe razumeš.

Kaj te pravzaprav toliko moti spuščen pes, kjer ljudi dejansko ni za pričakovati? Se jih bojiš, ali kaj?

Lastniki 4 nožnih generatorjev dreka si kupte svoje "površine" in tam ganjajte svoja ščeneta, pa ne bo nobenega problema.

A uporabljam tvojo zasebno lastnino? Ne? Sem si kar mislil.

Dokler ravnam v skladu z zakonom, s seboj nosim vrečke in pobiram drek, ki ga sproducira moj pes, se lahko ti po trepalnicah mečeš.

PS: tudi sam težko prenašam lastnike psov, ki ne pobirajo dreka. Če se jaz pri 4kg cucku lahko potrudim, bi se tisti z 10x težjimi psi morali še toliko bolj.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Ah, prov razumem sam vi pasjeljubci ne razumete nekih zadev
rolleyes-1.gif

Ne, ne bojim se jih. Pač me motijo če skačejo po men pa me ližejo, naj mu da lastnik svoj p**** pa naj mu ga liže. OK!?

Tukaj si še toliko bolj potrdil, da se ali bojiš psov, ali pa sproščaš nestrpnost.

Spuščen pes niti slučajno ne bo šel skakat na neznano osebo ali jo šel lizat. Načeloma se bo človeka izognil oz. ga z razdalje ovohal. Če pa ti paniciraš in začneš braniti svoje "pravice", ko se ti pes približa na 0,5 m - raje se malo nad seboj zamisli.

Izjema le lahko kakšen mladič - ampak če te je mladičev strah, raje popišči pomoč psihiatra, kot pa da se zdiraš na lastnike.

Nazadnje urejeno:

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Ah, prov razumem sam vi pasjeljubci ne razumete nekih zadev
rolleyes-1.gif

Ne, ne bojim se jih. Pač me motijo če skačejo po men pa me ližejo, naj mu da lastnik svoj p**** pa naj mu ga liže. OK!?

Tukaj si še toliko bolj potrdil, da se ali bojiš psov, ali pa sproščaš nestrpnost.

Spuščen pes niti slučajno ne bo šel skakat na neznano osebo ali jo šel lizat. Načeloma se bo človeka izognil oz. ga z razdalje ovohal. Če pa ti paniciraš in začneš braniti svoje "pravice", ko se ti pes približa na 0,5 m - raje se malo nad seboj zamisli.

Izjema le lahko kakšen mladič - ampak če te je mladičev strah, raje popišči pomoč psihiatra, kot pa da se zdiraš na lastnike.

Ti res nis gladek
ne-ne-1.gif

Pa kaj ti mene prepričuješ kaj bo ps naredu, nima me kj lizat pa vohat kaj šele da bo skaku po men pa tace brisu od moja oblačila
jezen.gif

Zvežte te svoje cucke pa se nau noben zdiru na nikogar, OK - bi to šlo?