Psom nagobčnike

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Mogoče je več kančka ljubitelja živali, kot pr marsikomu. Zato pa pišem (eni preberete samo en post in že sklepate), da je 95% ljudi nesposobnih, da imajo pse. OK... nej bo 90%.
Se strinjam, ne strinjam pa se s paranojo, ki jo zganjajo nekateri. Realno gledano pes (četudi nevarna pasma) ni med top 10 nevarnostmi, ki prežijo na človeka. Najbrž ni niti med top 100.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:Jaz nisem žival in tudi ne serjem po cesti. Kaj pa ti??
Če si homo sapiens, potem si ...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Končno en pameten post od tebe. Je že res, kar si napisal. Vseeno pa zaradi tega ni potrebno zganjati panike, ker si dnevno recimo že v avtu veliko bolj ogrožen, če pomisliš, da so v prometu alkoholiki, epileptiki, stari ljudje, norci, raztresenci ...
Sej veš kako je tukaj Tisti, ki piše je najbolj pameten, oni drugi pa neumen.
Ni panike. Je samo moje mnenje.
Res je v prometu tako. Sam prava primerjava bi bila, če bi rekel, da si v nevarnosti, ker eden zmeraj po tvoji ulici gume kuri, olje zliva...itd.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, če bi zbirali vse nesreče iz celega sveta, kam bi pa prišli? To je isto, kot če bi v naši statistiki uporabljali smrtne žrtve iz prometnih v USA. In če bi tko delali, bi potem že zdavnaj prepovedali avtomobile.

se pa mogoče strinjava, da bi vsak lastnik psa moral skoz psiho test!

ja, sej ni važno kje serješ, da si generator dreka, a ne?

kdo pravi, da se morjo vsi umakniti? malo več strpnosti pa bomo vsi srečni.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Se strinjam, ne strinjam pa se s paranojo, ki jo zganjajo nekateri. Realno gledano pes (četudi nevarna pasma) ni med top 10 nevarnostmi, ki prežijo na človeka. Najbrž ni niti med top 100.
O paniki samo ti pišeš. Sory.
Nevarnost česa..... ugriza??? Al da nagaziš na drek, ko se z mularijo sprehajaš po pločniku???
(PS za veliko ugrizov se sploh ne izve)
Sicer pa imaš lahko zaradi mene 10 psov.

Citat:
se pa mogoče strinjava, da bi vsak lastnik psa moral skoz psiho test!
pa še predvsem IQ test. Za velike pse.

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
svet_na_kanalu_a.press

Šokantno in brutalno: v Centralno afriški republiki razneslo nasad kavčuka - preverili smo, kdaj bo nasad kavčuka razneslo v Ljubljani in koliko (večdesettisoč) ljudi bo umrlo.

Če ga ni razstrelil pes, odpri novo temo...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
pa še predvsem IQ test. Za velike pse.
pa fizično obvladovanje. ko 40 kilska smrklja na sprehod pelje 60 kilskega psa se včasih stvari ne izidejo po načrtih...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
svet_na_kanalu_a.press

Šokantno in brutalno: v Centralno afriški republiki razneslo nasad kavčuka - preverili smo, kdaj bo nasad kavčuka razneslo v Ljubljani in koliko (večdesettisoč) ljudi bo umrlo.

Če ga ni razstrelil pes, odpri novo temo...
Vidim, da besedne in stilske figure nekaterim uporabnikom delajo kar precej preglavic.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Po novem ne moreš zavarovat psa brez veterinarskega potrdila, ...neki preizkus de ni nevaren,
za kao nevarne
stupid-1.gif
pasme pa se mi zdi še posebej nekaj
ne vem kolk pride, 200€? ne vem,.....
zarad pametovanja superinteligentnih, bo večina psov brez zavarovanja, še sploh ,,nevarne,, pasme v lasti mlajših, ki ponavadi nimajo premoženja, službo pa tak ni problem pustit, .....pa se lahko morebitne žrtve pod nosom obrišejo za odškodnino
aplauz.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Bo pa treba preštudirat tot zemljiški dolg, al kok mu pravijo,....treba se je vzgledovat po uspešnih..
ziher je ziher, če mi pjes naredi pizdarijo, se nej jebejo za odškodnino....
treba je sam zgruntat kam v tem primeru pjesa skrit, da ga ne uspavajo, mamu jim popjesali
10.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, s 100 kilami gre...
grin1.gif
dvigneš ga tako,d a iam samo zadnej tace na tleh nima neke moči se zagnat kamorkoli, moraš biti pa dost dedca da s premerno silo vlečeš gor...

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, s 100 kilami gre...
grin1.gif
dvigneš ga tako,d a iam samo zadnej tace na tleh nima neke moči se zagnat kamorkoli, moraš biti pa dost dedca da s premerno silo vlečeš gor...

ne vem če bi ti kar tako dvigno psa gor ko te napade .
lahko je nam sedaj govoriti ko pa bi bili v krizni situaciji pa je vprašanje kako bi reagirali.
bo treba Hercegovca vprašat kako mu je bilo ko se je spopadel z medvedko
shocked-1.gif

pozdrav.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, s 100 kilami gre...
grin1.gif

lahko je nam sedaj govoriti ko pa bi bili v krizni situaciji pa je vprašanje kako bi reagirali.
shocked-1.gif

pozdrav.gif

Ne, ne, dejal sem, da sem spsoben fizično obvladati 60 kilskega psa pri mojih nekje 107,108 kilogramih, ki bi ga pač sprehajal na štriku. In tako težkega psa sem sposoben dvigniti tako, da je samo z zadnjimi tacami na tleh, to sem dejal...kako bi obvladal 60 kilsko žival, ki bi me napadla, ne vem, nimam take izkušnje.

Natežja žival, ki sem jo držal za štrik oz vajeti, je imela kakšnih 600 kilogramov, mogoče malo več, nekako sem jo obvladal v tisti situaciji, bi se ie pa, če bi bile okoliščine drugačne, zlahka iztrgala

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, s 100 kilami gre...
grin1.gif

shocked-1.gif

pozdrav.gif

bo treba kdaj pa kdaj prebrati malo več kot le zadnjih par postov da boš vedel o čem teče debata...
Ni govora o napadu živali, temveč o fizični kontroli 60kg psa ki ga sam nadzoruješ...