Narobe razumeš.Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Kot razumem, tudi v gozdu nima pravice biti spuščen![]()
Zetor, Thx![]()
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Kolikor vem, lahko lovec spuščenega psa v gozdu ustreli (če zraven ni lastnika oz. ga ne vidi).
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Narobe razumeš.
Kaj te pravzaprav toliko moti spuščen pes, kjer ljudi dejansko ni za pričakovati? Se jih bojiš, ali kaj?
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Vsi ostali pa sebe gonite po svojih površinah (ne pa po mojih travnikih in hosti), potem pa lajajte. Bo še prej mir![]()
Mater, ne morem stopit niti pred bajto, kaj šele v gmajno, da me ne bi bilo strah kakega divjaka na biciklu. Ko mora bremzat pa samo bukavo gleda. Oglasit se že ne upa, ker ima opravka z zajetnim kupom kosti, mišic in ... špeha.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Narobe razumeš.
Kaj te pravzaprav toliko moti spuščen pes, kjer ljudi dejansko ni za pričakovati? Se jih bojiš, ali kaj?
Lastniki 4 nožnih generatorjev dreka si kupte svoje "površine" in tam ganjajte svoja ščeneta, pa ne bo nobenega problema.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Narobe razumeš.Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Kot razumem, tudi v gozdu nima pravice biti spuščen![]()
Zetor, Thx![]()
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Vsi ostali pa sebe gonite po svojih površinah (ne pa po mojih travnikih in hosti), potem pa lajajte. Bo še prej mir![]()
Mater, ne morem stopit niti pred bajto, kaj šele v gmajno, da me ne bi bilo strah kakega divjaka na biciklu. Ko mora bremzat pa samo bukavo gleda. Oglasit se že ne upa, ker ima opravka z zajetnim kupom kosti, mišic in ... špeha.
Ja ko berem seznam tvojih sestavin, možganov ni. Torej se z razlogom ne oglašajo.![]()
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Se pravi da zasebna posest nekaj velja ??