Prvoaprilske potegavščine

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
nč nisi povedal kako je fotr preživel krajo bjutiful feltn
evil.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

evil mode:

1. Kaj se bi sekiral za 7 let starim mondejom
evil.gif

2. Kdo pa še danes krade take avte?
evil.gif

evil mode OFF
Tole je bolj sine po poklicu mode.
smirk-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
ksz:

jaz sem na štiri telefonske od prijateljev poslal preko monete donacije za partis (100€ vsak). Na telefone so dobili varnostno geslo. Nato sem jim poslal sms da sem se kao zmotil, pa njihovo številko vnesel namesto moje in jih prosil, naj mi posredujejo geslo.

Dobil sem ga od vseh štirih
hysterical-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Torej... vsi vemo kaj je jutri... dan lažnivcev.. zanimajo me najrazličnejši štosi in izvirne laži s katerimi bom potegnil za nos prijatelje... česa se poslužujete vi, da užge
smile-1.gif

s predlogi na dan
smile-1.gif

Danes sem šel v tujino in ko pridem na kontrolo so policaji vsi resni (smo bolj na Ti), da je spet meja uvedena zaradi izrednih razmer na vrhu G20. Jaz ves bogi brez potnega lista... ja nič te bo treba telesno preiskat...in si že natika rokavice...jaz že ves :crazy1 in potem mi da list papirja na katerega se naj podpišem, ker mi bodo poškodoval anus...bolj pogledam...prazen list samo čisto spodaj verjetno s fontom velikosti 3... 1 APRIL
hysterical-1.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Tenforest : dobro so te hotl nategnit :D

Jaz sem si privoščil mamico ob osmih zjutraj, še preden je vedela da je prvi april... uglavnem bilo je takoje.. mat je dala telefon na servis ker ji je padel v vodo.. je precej nov in nekaj vreden, včeraj zvečer me kliče d nj grem po mobitel tja k nebojo upoštevali garancije
smile-1.gif
2 minute se je drla v telefon kako ona tega ne bo plačala in nevem kaj use.. vrže sošolc dol :D kličem jaz čez 1 uro, da sem šel po njen mobitel, kateri je bil na popravilu, pol reče ona ja kako, če me je en model klicu 1 uro nazaj da je 60e za plačat popravilo.. jaz rečem ja sj telefon so mi dal, mam ga v avtomobilu, dnarja za popravilo nisem imel, pa ti bojo poslali položnico po pošti.. lajhko si predstavljate kako se je šele name drla... po petih minutah smejanja sem ji le povedal da je prvi april... si je kar oddahnila :D

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

evil mode:

1. Kaj se bi sekiral za 7 let starim mondejom
evil.gif

2. Kdo pa še danes krade take avte?
evil.gif

evil mode OFF
Tole je bolj sine po poklicu mode.
smirk-1.gif

Realno sem gledal, krast avto vreden 5k, torej dobim zanj 2,5k...

Kdo bo pa šel sedet zavoljo dveh poštenih plač?
confused-1.gif

Kupim na leasing na 3 leta pa sploh če čutim nakupa, brez tveganja,...

Sicer pa tema ni o tem,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
nč nisi povedal kako je fotr preživel krajo bjutiful feltn
evil.gif

Niso kaj bjutifl, kr na začetku
cool-1.gif
Serijska feltna.

Ja videl je, in se odločil naredit krog okoli avta, pol pa je videl še tadrugi dve,... In takoj je klical vulkanizera in mu j*bal mater
za deveto koleno kaj je z tistimi vijaki in go in dol,... Bil prec rasfukan, sem mu kar SMS poslal "1.april stari, tu maš za lansko leto nazaj!"

Pol sn pa samo dobo povratnega: Samo pridi domu!!!
shocked-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ksz.

Ravno grem na en page kjer kupujem filme, in ravno hočem kupit enega hudega trdega z mamicami, ko vidim da mam PM.

Grem čekirat in vidi ti njih;
Sporočila

1.

Sprememba uporabniškega nivoja - Sistem 1.04.2009 9:54:11

Napredovali ste v uporabniški nivo Moderator.

Lep pozdrav, vaše osebje.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Na FB so vsem pobrisali statistiko in podelili opopzorilo vsem uporabnikom. Nasedu.
aplauz.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Njaprej sošolka iz osnovne nategnila, da se bo poročila. OK sem prijel, ker pričakujeta naraščaj. To ni nič kaj takega.
Pol pa moja draga. Ona neizmerno več poje, a se ji nič ne prime. Jaz pojem kot picek (če odbijem xy kg sladkarij) pa počasa okrogel.
No fora je, da je tako začela govort, da je nardila test in pričaujeva drugega.
cheer.gif

Pa to smrtno resno in še nnekaj začne bluzit, ker ima šihta pa tko. No jst vosu lepo prijel in bel vesel.
Matr, pol mi pa še tel crkne. Učeraj dan za
cry12bpy.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
Jest sn pa učeraj imel čist nori dan in sploh nisem pomislil kateri dan je. No in zvečer dobim klic od matke, da ima nov avto iin kdaj lahko pridem domov, da bomo zapili to novo stvar pri hiši. Jest cel navdušen, pal čez par minut pa klic nazaj; Prvi april.

Najhujš je pa to, ker me še nikoli ni nategnila, zmeraj je obratno.

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
Najhujš je pa to, ker me še nikoli ni nategnila, zmeraj je obratno.

Pazi, kaj pišeš tu gor na forumu. V Fritzlovih časih je tole lahko smrtna obsodba ..
evil.gif

ON: Men je bil pa najhujši štos včeri ta, da bodo uvedli vinjete za kolesarje in pešce ... ahaha, kako so se nekateri pizdil ...
hysterical-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Danes me sodelavec v službi sprašuje, če bodo res uvedli vinjete za pešce. Je rekel, da mu je žena to včeraj rekla, da je nekje slišala. On to tko čist resno. Jaz mu pa rečem, naj ženi koledar nabavi, pa me še bolj resno in zaskrbljeno gleda. Pol mu pa rečem, da je bil včeraj 1. april. Pol mi pa on odvrne, da v naši državi to nebi bilo čisto nič čudnega.
Jaz sem se sam smejal.
hysterical-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
men se zdi dobra tista ko mali fantek prleti v kuhno pa se dere:
"mama, mama, foter se je obesu v kleti!"
mama vsa panična leti v klet, pa reče mali: