Prvoaprilske potegavščine

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Torej... vsi vemo kaj je jutri... dan lažnivcev.. zanimajo me najrazličnejši štosi in izvirne laži s katerimi bom potegnil za nos prijatelje... česa se poslužujete vi, da užge
smile-1.gif

s predlogi na dan
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jah, men je lani guma sla na AC... pa noben [censored] od kolegov ni verjel... k sreči sem imel rezervno na terencu ono ta malo, pa v LJ znjim.. šlo nekak...

jebem sunac 1. aprilu...

hehe

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ena bolj izvirnih lani je bila, da se je trop kratkohlačnih belgijcev zaplezal na poti na Mangart
hysterical-1.gif

Žal se je na koncu izkazalo, da je bilo vse res
grims-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
pa saj niso oni bili krivi,če pa je predpisana uniforma katoliških skavtov kratke hlače in za dekleta krila (sicer pa kaj pa belgijci vejo,kaj je gora,mislim da je celo šmarna višja od njihove najvišje
evil.gif
)

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
(sicer pa kaj pa belgijci vejo,kaj je gora,mislim da je celo šmarna višja od njihove najvišje
evil.gif
)
To je res. Po mojem, če bi celo Belgijo z buldožerji na kup porinil, nimajo za eno Šmarno goro.
Sploh je pa njihov najvišji hrib Button de lion pri Waterlooju, ki so ga s šajtrgami skup zvozili
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaj pa ardeni? tam so neki gricki....pa se celo sneg je bil, ko ga drugje nismo zasledili
wink-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
ksz

Torej če prav razumem, se boste jutri oblekli v Belgijce in šli v kratkih hlačah v hribe
confused-1.gif

Jaz bom samo čestitke razposlal: Vse najboljše za tvoj praznik
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Po mailu posljes vsem sodelavcem da se bo izplacala nagrada NETO 800€ za uspešno poslovanje.

Čez 1 uro posljes mail 1. Apil
smile-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Pravkar sem oddal oglas za avto zelo atraktivnega izgleda
grims-1.gif

Se bo dalo komu jutri poklicat
hysterical-1.gif

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
evo js sm ze enga.... klical sem kolega (priblizno 5x preden se je javil) in mu rekel, da sem zletel s ceste (cca. 1 km od doma) in če me lahko pride iskat. In ker se iz moje hiše vidi njegovo.....se jaz že na polno smejim ko vidim kako vžiga avto. Po cca. 3 minutah me pokliče in vpraša kje sem. Odgovor: Prvi april
smile-1.gif

Hotel sem še enega, samo me je pogruntal, tako da za njega rabim kakšen bolj napiljen načrt.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Ahhhh daj no....prvi april, pa ja moraš izkoristiti za kakšno nevmesno potegavščino.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Oba s fotrom sma si kupila zelo drage letne gume, on ker je premožnejši od mene kmeta, si je za namešček kupil še 18', in sem ga pred tednom zajebaval kako mu želim da mu felne cuknejo, itak starc cel bled,...

Zdaj sem ravno prišel z garaže, sem leva kolesa odmontiral, spodaj pa klocne, pustil sem odprta garažna vrata, da bo na prvi pogled
zgledalo kot da so vlomli. Seveda v štosu sodeluje tut mati, ki bo navidezno klicala policijo (mene) in se bom pripeljal z rotacijsko na
strehi.

Lani mi je za prvi april psa poštrihal z roza sprejem za lase. Maščevanje more bit.