Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ali pa jaz, gonim pa gonim se na cardio vajah pa ne gre nikamur VO2max
A je to za razumet kot: "Kar jaz delam in drugim serjem, da je prav, pri meni ne obrodi sadov."
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A je to za razumet kot: "Kar jaz delam in drugim serjem, da je prav, pri meni ne obrodi sadov."
Torej delaš in ješ kot en dahauc in se čudiš, da tudi izgledaš tako?Citat:
Uporabnik casio pravi:
Da se končno oglasim. Glede tistega, ko sem rekel, da premečem tono. So dnevi, ko premečem tudi po pet ton. Imam nekje 64kg in praktično jem samo zjutraj kakšen sendvič oz. si kaj namažem na kruh ter spijem skodelico kave. Nato je kosilo in večerja.
Danes sem si šel kupit Geiner 1:3 in sicer tegale: http://www.proteini.si/sl/store/item/olimp-gainerator-3200g/65/
Zmeden sem pri pripravi napitka in sicer 80g sem odmeril na tehtnici ter dodal 100ml vode ampak se mi zdi nekoliko pregosto?
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Da se končno oglasim. Glede tistega, ko sem rekel, da premečem tono. So dnevi, ko premečem tudi po pet ton. Imam nekje 64kg in praktično jem samo zjutraj kakšen sendvič oz. si kaj namažem na kruh ter spijem skodelico kave. Nato je kosilo in večerja.
Danes sem si šel kupit Geiner 1:3 in sicer tegale: http://www.proteini.si/sl/store/item/olimp-gainerator-3200g/65/
Zmeden sem pri pripravi napitka in sicer 80g sem odmeril na tehtnici ter dodal 100ml vode ampak se mi zdi nekoliko pregosto?
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Primer mojega jedilnika na masi
Ob 6h. Whey, 80g ovsenih, zlica oliv olja, sadje
Ob 10h 150g tune, rzen kruh 100g
Ob 13h merica wheya
Ob 15h 200 g piscanca, 100g riza
Pred fitnesom orescki
Ob 19h po fitnesu whey, 80g kosmicev, olivno olje
Ob 21h, 4 jajca, 80 riza
Ob 23h skuta
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Beljakovin ne potrebuje toliko, gredo v energijo, torej več maščob. Kava z maslom je dober začetek dneva
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Da se končno oglasim. Glede tistega, ko sem rekel, da premečem tono. So dnevi, ko premečem tudi po pet ton.