Prometne informacije?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A TMC je OK?
Eni so ga močno grajali.

Ali pa kaka radijska postaja, ki ima aktualne informacije?

Torej za v avto.

Internetno brskanje odpade. No, če je kaka ugodna in dobra ponudba, potem je lahko.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To misliš za TMC?

Kaj pa drugo?

Zaradi mene lahko spiker bere v mikrofon na eni postaji. (to je skoraj boljše, saj radijski sprejemnik ima vsak, TMC pa ne ravno, jaz ga nimam)

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Saj TCM so izumili ravno zato, da te pravočasno opozori in predlaga drugo pot, če so zastoji... Na žalost pa je tako, da si že v zastoju, ko enkrat dobiš to informacijo, če jo sploh dobiš. Vsaj pri nas. Jaz sem jo v enem letu samo 2x.
Radio pa odvisno, katero postajo kdo posluša. Ni na vseh enakih informacij.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Saj to sprašujem ravno, katere postaje so boljše glede tega.

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Saj TCM so izumili ravno zato, da te pravočasno opozori in predlaga drugo pot, če so zastoji... Na žalost pa je tako, da si že v zastoju, ko enkrat dobiš to informacijo, če jo sploh dobiš. Vsaj pri nas. Jaz sem jo v enem letu samo 2x.
V Nemciji zadeva deluje perfektno, v Italiji zanic, pri nas nisem preizkusal.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Hmm, po neki logiki bi rekel, da tiste, ki imajo največ poslušalcev-voznikov. Pač naletiš na nek zastoj, pokličeš na radio ali pošlješ sms in spiker potem to informacijo objavi za druge voznike.
V glavnem lokalne postaje, ki pa objavljajo info več ali manj za širše območje, kjer oddajajo, ne pa za celo SLovenijo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
se mi zdi, da mi je šel nazadnje radio1 že na živce k so tolkrat prebral ta obvestila:))
včasih je bil val202 voznikvozniku al neki tazga.