Prometna Porsche Unec -> Postojna?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.504
11.477
113
bolj je zanimivo, da je ta ravnatalje, že izgubil enga zaposlenga pred lani ali pred dvema letamo..prav tako v prometni nesreči (tovornjak se zapeljal v cliota) otrok je preživel.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Vseeno se bere kar romantično. Naučil ga je potapljati, leteti, skupaj sta se podila z avtom...

No sej ta del me je zmotil.

Sicer za Angleža ne vem, ampak Tadej je imel za seboj dve resni vezi s krasnima puncama..., sicer pa kaj sem jaz vam tu, da bom "krokarje hranil"...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hehe... tiste 3km je po občutku dodal...

na posnetku je bilo 302, 100%. Zgleda res ni bila R1..., je pa tudi res da stalno menjuje te motorje. Ga bom prav vprasal kateri motor je bil. je pa imel posnetek tudi na YT, a ga je umaknil.
Da niste uro gledali, pa je bilo 3:02 PM...

To je ta tip, tu je posnetek z odseka Unec - Laze - Logatec, kdor pozna cesto ve kako ovinkasta je... in če se tu na določenem delu pelje 238km/h verjemi da je tudi na 2km dolgi ravnini nabral 302 km/h. Ne pa z R1 očitno, kot rečeno če ga v kratkem vidim, ga vprašam kater motor je bil.
p.s. za morebitne komentarje na brzino, ja vem..., utrgan je.

https://www.youtube.com/watch?v=eN7_c_zvRmk
Sem mislil, da boš počasi dojel, ampak ne gre. Bila je R1, vem približno, kdo je pilot, pol na motorju, pol v KC... Poanta je, da R1 gre 302 in tudi več, ampak števec pokaže samo 299... kar spet nanese na gostilniške debate, kjer vsak malo doda... 302 nisi videl na števcu in amen.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Sem mislil, da boš počasi dojel, ampak ne gre. Bila je R1, vem približno, kdo je pilot, pol na motorju, pol v KC... Poanta je, da R1 gre 302 in tudi več, ampak števec pokaže samo 299... kar spet nanese na gostilniške debate, kjer vsak malo doda... 302 nisi videl na števcu in amen.

Ne skrbi, sem že v prvo dojel kaj si mislil.., mislim, da je bolj problem v tvojem razumevanju prebranega in ja, na števcu je bilo več kot 300. Če poznaš "pilota" potem veš, da se ne zmišljujem. Napisal sem pa R1 zato, ker vozi večinoma ta model, na sezono pa zamenja več motorjev... Moja napaka, da sem eksplicitno napisal "R1".

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Vseeno se bere kar romantično. Naučil ga je potapljati, leteti, skupaj sta se podila z avtom...

hysterical-1.gif
Še dobro, da je mimo, čene bi bili naslovi v cajtingih drugačni.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.599
1.964
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
No, če bi pripeljal 50, ga ne bi navilo okoli drevesa.
smirk-1.gif

Ti pa išči vzrok nesreče še naprej.

Takšnih zaključkov kot jih delate tule jaz nebi delal. Morda niti ni vozil tako zeloo hitro. Ker je blizu gozd je velika možnost, da se je naenkrat pred njim pojavila zajec, srna, jelen - sledi sunkovito obračanje volana..Ob tem je lahko bilo na cesti tudi precej bukovega listja, kar je v teh okoliščinah žal vodilo do katastrofe.

Naj bo Tadeju in Jeremy-ju lahka zemlja. Naj počivata v miru.
Bikovo listje?
hysterical-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Runo pravi:

Greš kdaj s prijateljem na pijačo, pohod ali pa se družita pri kakem športu?

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Zakaj, a bi rad bil moj prijatelj?
grin1.gif

Zgornji post ni bil mišljen žaljivo do kogarkoli od udeležencev nesreče. Samo šaljivo sem napisal, kar je namignil Ralliart. O mrtvih pa vse dobro, tudi če sta bila ljubimca, to ni važno. Zato bi bilo primerno, da se o tem naprej ne debatira.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
relliart je očitno malo obseden s geyevsko tematiko... že v sosednji temi se kar trese ko tipka post...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...pa še tole glede namigovanj ozkoglednezev..., vaš nacin razmisljanja bazira na osnovni emotivnosti, v smislu daj-dam in nekih zacrtanih druzbenih normah. Se mi kar malo smilite taki čustveni invalidi, glede na to, kako plitko dojemate.

Na svetu obstajajo(mo) tudi ljudje, ki želimo, da se tisti okoli nas, ki jih imamo radi dobro počtujo in naredimo kar se le da, da se imajo lepo, se čustveno razdajmo, pa ne rabimo nič v vzvrat, pa naj bo to žena, punca, brat, sestra, prijatelj(ica), dovolj je nasmeh, objem, mala pozornost, ko boste (no saj ne boste) nekoc to razumeli, da so drobne malenkosti tiste, ki štejejo, spletejo prijateljstvo med ljudmi, boste naredili korak naprej.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
ja bila je nesreca ravno tam spet, na sreco menda nihce zivljensko ogrozen. 3 so odpeljali v KC...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.199
8.022
113
Tudi sam se že na začetku branja te teme pomislil da sta toplovodarja. Starejši moški, premožen, pa mlad fant... Sicer nima to nobene veze z nesrečo, samo človeku da malce misliti.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
In? Je to pomembno pri nesreči, kjer sta življenje izgubili dve osebi? Dobro, da niste prišli do ugotovitve, da mu ga je anglež vlekel med vožnjo in je zato zletel s ceste
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
čaki... to še pride.

Morem rečt svojim starejšim kolegom, da naj mi ne kupujejo daril za rd, da nas ne bojo česa obtožili...