Programi

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Včeraj smo kupl pretvornik, sedaj pa ne vem, če se lahko uredi programe po številkah recimo 0001 bi bil slo1 itd.
Se sploh, da naštimat to, pretvornik pa je tisti med cenejšimi (zelena škatla).

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
v nastavitvah izklopi lcn...

edit: šele sedaj vidim kaj bi ti želel...

preberi navodila, pri skoraj vsakem sprejemniku se to da zamenjati... najbrž bo v navodilih postopek pod urejanje programa ali kaj podobnega...

Nazadnje urejeno:

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Dober si mi ti... Edino kar sem razumel je to, da ste bili včeraj "po nakupih"
smile-1.gif

Malo heca... pa vseeno... Če misliš slučajno DVB sprejemnik ali pretvornik po tvoje, potem itak, da se da urediti programe po želji.
Daj, poskusi napisat malo bolj natančno, če hočeš da ti svetujemo ali pomagamo.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Navodila sem prebral, pretvornik priključil, dal samodejno iskanje programov, najdu 8 programov, vsak program ima svojo cifro 0896 je recimo prvi program, 0017 je kanal a, 0956 je pop tv itd.

Jaz bi si rad naštimal, da bi mi pod 1 shranl slo1, pod 2 slo2 itd.

Šel sem pod urejanje, ampak se ne da, zdej lahko samo s + in - na daljincu premikam programe ali pa s temi ciframi 0017, 0896

Pretvornik in tv imam poleg PC, tako da lahko tud kej poslikam, ...

Nazadnje urejeno:

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
kot ti je že napisal MAKY_ poskusi najprej izklopiti samodejno oz. avtomatično razporeditev kanalov, pa potem poskusi ročno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.922
-387
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Zakaj je od TV-ja daljinec neuporaben

aplauz.gif

Če še nisi ugotovil, je sprejemnik na tv priključen preko scarta, se pravi, da je tv tukaj samo za posredovanje slike in zvoka in nič drugega. Signal prihaja iz sprejemnika. Zato moraš signal urejat na sprejemniku.

sicer je to res zoprno, da moraš imeti 2 daljicna, 1 pa praktično nič ne rabiš.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če se da na daljincu od DVB-T sprejemnika štelat glasnost, potem lahko tistega od TV-ja postaviš na polico nad TV-jem, ker ga ne boš rabil nič.
Za prižigat in ugašat TV pa je vseeno al vstaneš ali ne. Se ti bo vsaj en daljinec manj valjal po kavču.
grin1.gif