Program za obdelavo video posnetkov

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Do sedaj sem bil za svoje skromne potrebe čisto zadovoljen s Pinacovim Studiom. Preprost za uporabo, čeprav ne preveč stabilen, ne napravil bolj ali manj vse, kar sem potreboval.
Sedaj pa imam situacijo, kjer sem dobrih 90 minut snemal s fiksnega mesta - se pravi je bila kamera na stojalu, na začetku sem jo vključil in na koncu izključil. Studio seveda sedaj ne naredi scen, vseeno pa bi moral ta posnetek razkosti na cca 40 krajših scen - da pobrišem vmesna čakanja na tekmovalce... Edini način, katerega poznam v Pinaclu je, da posnetek n-krat pripeljem na timeline in ga clipam na začetku in koncu v potrebno dolžino. Ali obstaja drugi način?
Če ne obstaja pa bi rad vedel, s katerim programom bi se lahko lotil tega. Pa da ni preveč zahteven za uporabo, ker ne rabim ravno profi montažne mize...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če me spomin ne vara imaš možnost dveh pogledov, kot časovnica ali pa kot sličice. če v časovnici označiš kar bi rad odrezal in pristineš delete, ne odreže ven?
Mal čudno, da ne bi imel tako osnvovne funkcije:/

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Jaz sem to delal v Sony Vegas (mislim, da ena od verzij 8). Samo režeš ven "odvečni" čas.
Se pa tudi meni zdi, da je to ena od osnovnih funkcij, ki jo moraš samo najti v svojem programu.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
sem uspel najti v pinaclu. en mali gumbek, skoraj neopazen
redface-1.gif