Profesorica na ekonomski v MB

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
PReracunava do jo mine
wink-1.gif

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Menda ne mislis, da ima zdaj pubec nocne more?

Nočnih mor zagotovo nima. Ima pa SPET "sladke sanje".
Prevedeno za neuke forumaše: med spanjem šprica. Ker sanja namakanje.

To so mokre sanje
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Menda ne mislis, da ima zdaj pubec nocne more?

Nočnih mor zagotovo nima. Ima pa SPET "sladke sanje".
Prevedeno za neuke forumaše: med spanjem šprica. Ker sanja namakanje.

To so mokre sanje
evil.gif
Johannesa že od nekdaj sumim za pedofila. Sploh glede njegov izjav okol slikanja. Ko pa povezuje "sladke sanje" in špricanje, pa samo še dodatna potrditev. Sladke sanje so načeloma domena otrok. Ko bodo odrasli, pa sladke sanje načeloma postanejo mokre sanje.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
A ne dišijo v veliki večini puncam fantje iz generacije?? No... ne vem, kje se ti potikaš, ampak, jaz vidim v VELIKI VEČINI mularijo, ki se sprehajajo, pa za rokce držijo, pa objemčkajo prav iz starostne skupine.
Sicer se tu ne pogovarjamo o nekih povprečjih in o "povečini", ampak o 45 letni učiteljici in 15-letnim mulcem. Pa tudi povečini se najstnice čisto lepo limajo na starejše fante, sploh, če jih kam pelje, kaj nudi....

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ja, pa sma se z tem. To, da se najstnice lepijo na starejše v VEČINI.... mi ni znano to, da v VEČINI. Pa če so te sterejši 45 let. +-.
Če misliš pa fante starejše... tak... mal starejše.... je pa vse OK

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ja, pa sma se z tem. To, da se najstnice lepijo na starejše v VEČINI.... mi ni znano to, da v VEČINI. Pa če so te sterejši 45 let. +-.
Če misliš pa fante starejše... tak... mal starejše.... je pa vse OK
Ja, tako sem mislil, povečini se najstnice limajo na malo starejše fante, redko na mlajše. Se pa nekatere tudi na precej starejše.
Veliko se jih tudi zaljubi v učitelja, no ampak če bi jo pa učitelj kresnil, pa sem prepričan da nebi bili tako prizanesljivi s komentarji.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja ta je najhujsa ja. Vprasanje, kaj bi se zgodilo, ce bi kolicino streljanja in klanja po teveju zamenjala ista kolicina seksa
smile-1.gif
Tolehttps: //www.youtube.com/watch?v=fOEczNhrB0A

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Kolikor se da razbrat iz dosedanjih javnih podatkov, sta se nekaj časa "imela rada", potem pa se je fant naveličal ona pa še ne in se je zaupal staršem. Prijavo ravnateljici je dal dijak s starši, ravnateljica pa policiji.

Če je vse to res, je pač feler v tem da se ni sprijaznila z razhodom.

za dobrim se petlom diže prašina.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
743
113
43
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj ti nea jasno v mojem pobarvanem citatu?
17758-icon_confused.gif
Mislil ti je povedati tisto, kar sem tudi jaz imel namen, pa me je prehitel... Da ponavadi takšne vzvišene komentarje pišejo majhni ljudje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne, hotel sem napisat, da je citiral nekoga kak je sanjal o učiteljici, on pa je spodaj napisal, da si izmišljuje. Prebral je kar je želel, ne pa kar zares piše.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ne, citiral sem, kako se je majhnemu cnpodu zdelo, da ga profesorica lepo gleda in da je bila samo sramezljivost (po njegovo seveda) ovira, da ga ni naskocila..a sem kaj narobe razumel meybi? Uskladita se..
rolleyes-1.gif

spodaj sem pa napisal samo svoje mnenje, kaj je bilo pac po vsej verjetnosti v resnici..naj mi bo zal, da sem mogoce unicil cnpodove lepe spomine?