Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Menda ne mislis, da ima zdaj pubec nocne more?
Nočnih mor zagotovo nima. Ima pa SPET "sladke sanje".
Prevedeno za neuke forumaše: med spanjem šprica. Ker sanja namakanje.
Johannesa že od nekdaj sumim za pedofila. Sploh glede njegov izjav okol slikanja. Ko pa povezuje "sladke sanje" in špricanje, pa samo še dodatna potrditev. Sladke sanje so načeloma domena otrok. Ko bodo odrasli, pa sladke sanje načeloma postanejo mokre sanje.Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Menda ne mislis, da ima zdaj pubec nocne more?
Nočnih mor zagotovo nima. Ima pa SPET "sladke sanje".
Prevedeno za neuke forumaše: med spanjem šprica. Ker sanja namakanje.
To so mokre sanje
Sicer se tu ne pogovarjamo o nekih povprečjih in o "povečini", ampak o 45 letni učiteljici in 15-letnim mulcem. Pa tudi povečini se najstnice čisto lepo limajo na starejše fante, sploh, če jih kam pelje, kaj nudi....Citat:
Uporabnik lanos pravi:
A ne dišijo v veliki večini puncam fantje iz generacije?? No... ne vem, kje se ti potikaš, ampak, jaz vidim v VELIKI VEČINI mularijo, ki se sprehajajo, pa za rokce držijo, pa objemčkajo prav iz starostne skupine.
Ja, tako sem mislil, povečini se najstnice limajo na malo starejše fante, redko na mlajše. Se pa nekatere tudi na precej starejše.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ja, pa sma se z tem. To, da se najstnice lepijo na starejše v VEČINI.... mi ni znano to, da v VEČINI. Pa če so te sterejši 45 let. +-.
Če misliš pa fante starejše... tak... mal starejše.... je pa vse OK
Tolehttps: //www.youtube.com/watch?v=fOEczNhrB0ACitat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja ta je najhujsa ja. Vprasanje, kaj bi se zgodilo, ce bi kolicino streljanja in klanja po teveju zamenjala ista kolicina seksa
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Kolikor se da razbrat iz dosedanjih javnih podatkov, sta se nekaj časa "imela rada", potem pa se je fant naveličal ona pa še ne in se je zaupal staršem. Prijavo ravnateljici je dal dijak s starši, ravnateljica pa policiji.
Če je vse to res, je pač feler v tem da se ni sprijaznila z razhodom.
Citat:
Uporabnik bade25 pravi:
http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/575fa09edea70/romanco-nadaljujeta
Mislil ti je povedati tisto, kar sem tudi jaz imel namen, pa me je prehitel... Da ponavadi takšne vzvišene komentarje pišejo majhni ljudje.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj ti nea jasno v mojem pobarvanem citatu?