Profesorica na ekonomski v MB

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
khem lanos sej a veš 16 letnik lahko tudi napumpa učiteljico bo tudi imel doživljenske posledice!

za otroke gre, otroke je treba zaščitit. tako punčke kot fantke! zakaj dvojna merila?
lejj.. sej imaš po eni strani prav. Ampak, če bo punca (najstnica) zanosila, bo morala tudi roditi. Pa 9 mesecev biti noseča. Fant bo pa ta čas v bifeju.... po 9 mesecih bo pa do konca pijan. Potem pa ta otrok nekje mora biti.
Če pa 40+ letnica dovoli namakanje lokalnemu mulci, se bi pa od nje pričakovalo da ve, kakšne posledice jo lahko čakajo, če bo spustila preblizu "muce". Tip v najslabšem ali najboljšem (kako za koga) vrže nekaj €€ in ima mir. Se pa strinjam, da tud učitelj zaradi moralnih načel naj ne bi naredil tega. Že zaradi tega, ker nekaj 15 letnica je bolj "firbčna", kaj je to tako zanimivga pr tem, ko tako po TV kažejo. Posledic pa ne ve. Razganja pa tako ali tako vse po vrsti....

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ...

Tole s prfoksami in dijaki je že bizarno. Če dijak ni imel privilegijev pri ocenah in če nista tega počela v šoli oziroma v okviru šolskih dejavnosti, ne vidim razloga zakaj bi bilo to kakorkoli prepovedano. Enako ne vidim razloga za suspenz prfokse.
Če je vse sporazumno, potem je to zgolj problem dveh oseb, ki sta imeli intimne odnose.
Saj ne morem verjeti, kako ste nekateri, lahko rečemo kar večina, tolerantni do spolnih zlorab, ki jih počnejo ženske.
Kadar pa nek 45+ poseksa kako 15-letnico, ste pa povsem drugačnega mnenja, takrat bi rezali ude, mučili, doživljensko zapirali.... v takšnih primerih pa pišete o mali nedolžni deklici, ki jo je grobo izkoristil star pohotnež za svoje nizkotne namene. Pa da se spomnimo kako ste trgali tistega poslanca, ki naj bi imel na compu sliko neznane najstnice z golim oprsjem, posneto neznano kdaj in kje. Ko pa ženska izkoristi mladoletnika, ki ji je celo zaupan v vastvo in vzgojo, pa obrnete ploščo.

Tukaj se pa motiš. Kateri spol je v zgodi starejši in kateri mlajši je popolnoma vseeno.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.626
3.081
113
v lokalni ostariji
najprej, če punca zanosi ni nujno da donosi (kruto a resnično). posledice take ali drugačne imata oba. to je dejstvo. je pa pač mentalitetat taka, da punčke treba zaščitit fantki so pa jacki če podrejo profokso.

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Če bi pa 17-letnik seksal z lokalno 40-letno kelnarco, pa ne bi mel nihče nič proti in tud nihče ne bi izvedel.

Tu je bistvena razlika. Učenec je v tem razmerju v podrejenem položaju, kaj če bi enostavno "odpikal" učiteljico, misliš da ne more bit posledic na njegov učni proces? Kaj če bi ga ženska potem stalno malo in prikrito izsiljevala, ker ona pač ima v šoli več moči in odloča tudi o delu njegovega uspeha?

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
..... fant ga je pa sam namoču.

Tako je. Sam ga je namočil in to očitno z veseljem.

Ker seksat z učiteljico je pa vsekakor večji dosežek, kot opravit maturo z odliko.

Nato pa je mogoče spoznal eno svojih let in učiteljica ni bila več zanimiva, ali pa celo ni imel moči, da servisira dve...

In potem je, beda od mulca, tekel k mamici in se ji potožil, da mu prfoksa potegne ven vso spermo, pa tudi energijo, ki jo ima... Da se revež ne more več učit, da si nič ne zapomne.

In takrat so vsi stopili na stran ubogega revčka in ploskajo prijavi, tudi večina javnosti.

Pahor pa naj mu sedaj da državno odlikovanje! Za prispevek k "redu in miru". Pravzaprav za špecanje...

Ponovno si dokazal, da si neodrasel starec na mentalni ravni desetletnika.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
najprej, če punca zanosi ni nujno da donosi (kruto a resnično). posledice take ali drugačne imata oba. to je dejstvo. je pa pač mentalitetat taka, da punčke treba zaščitit fantki so pa jacki če podrejo profokso.
ja, precej kruto si napisal. Veš, da en 40+ sprazni v deklico in potem mora ona v bolnici trpeti bolečine in še kaj drugega.....
Jaz samo pravim, da 20-30 let starejši bi moral bolj vedeti vse minuse in pluse (z minimalno starostno mejo seveda, umsko sposobnostjo mlajšega ...itd. ). Mularija je pa mularija. Poseksala se bo, pa če bo to stric al pa teta
evil.gif

Ja... idealno in za vse zadovoljivo bi pa bilo in moralno neoporečno, da se dol dajejo enakih starosti (približno) +-2-3

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Kok si pa ti star?
hysterical-1.gif

Mladim puncam v veliki večini primerov tiči iz starostne skupine +/- 3let sploh ne dišijo.
evil.gif

Se pa strinjam, da bi morala biti neka razumna meja, če je partner iz generacije staršev je vsaj meni zadeva malo ogabna.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
star sem čist dovolj.
A ne dišijo v veliki večini puncam fantje iz generacije?? No... ne vem, kje se ti potikaš, ampak, jaz vidim v VELIKI VEČINI mularijo, ki se sprehajajo, pa za rokce držijo, pa objemčkajo prav iz starostne skupine.
A ti si pol premlad, da bi ktero zahaklu?? Oziroma, si še premal star, da bi te ktera...
No, ogabnost ima dve strani. 18-20 letna smrklja... pa 70 letni stric res ni lepo videt. Če je pa 18-20 letna deklina in 35 star dec je pa že tašča lahko letnik zeta.
Kolk sta že Melanija in Donald razlike?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
ksz

Četrt sem vas prebral pa vas imam dost, moralistov favšljivih. Hvala bogu da ga je mali namočil, vsaka izkušnja pride prav, edino posranec je, ker je šel doma tožit, stari pa še večje budalo. Skratka... slike... da vidim če se je splačalo
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
10.gif

če si mislil na moje mnenje, raje vse preber.... pa ne mene citirat, če nis mislu na mene
10.gif

PS. Ne rabiš ti napisat, če se je splačal. Fantu se menda je. Splačal.. al pa plačal
evil.gif
Če je dobra, mu boš pa ti faušn

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Menda, da so starši poklicali ravnatelja oz. ravnateljico, naj ga (mulca) profesorica pusti pri miru... No, v taki situaciji pa jaz tega niti v sanjah ne bi naredil. Šel bi do profesorice, se ji zahvalil, da je mulca naučila rokovanja z muco in jo prosil, naj mu ne teži preveč...
Spomnim se namreč svoje, nekaj malega let starejše profesorice kemije iz srednje šole, kako me je vedno lepo gledala pri urah... Uh, kaj bi dal, da ne bi bila sramežljiva in bi se me lotila kot se je ta lotila tega mulca...

Ah, še en, ki mu je domišljija delala na polno..

V resnici jo je pa žgal odrasel, kosmat obdarjen prof. telovadbe iz sosednje šole..
hysterical-1.gif

Kaj če bi ti še enkrat prebral to, kar si s plavo pobarval?
bonk.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Menda ne mislis, da ima zdaj pubec nocne more?

Nočnih mor zagotovo nima. Ima pa SPET "sladke sanje".
Prevedeno za neuke forumaše: med spanjem šprica. Ker sanja namakanje.

Bolj kot on, sanjajo različni forumaši, Zato pa lahko tukaj beremo totalno debilne komentarje. Ko da bi jih pisali 14 letni fantki.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Če govorim o svojih izkušnjah sem šel do -13 (polnoletne seveda) in +3 (ko sem bil mlajsi me milfice niso napadale, zdaj pa me ravno ne vlece na 40+ teritorij), trenutno je -6. 20-letnica sicer še zgleda s 35-letnikom, s 45 pa vsaj po mojem mnenju ne pretirano. Bolj je vprašanje kaj 35-letnemu tipu dogaja v glavi... oziroma mu verjetno dogaja samo v spodnji glavi, medtem, ko se bejba ne pritozuje, da ima sugar daddya, ki ji lahko kaksno stvar vec privosci. Mogoce sem le jaz cuden oziroma se ne dovolj star, da mi je bila izkusnja z -13 kul sam za fook, verjetno ce bi bila oba starejsa za kaksnih 5 let, bi se zadeva bolje odspilala... recimo ona v poznih 20 jaz pa v zgodnjih 40.
grin1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Je pa res, da ko sem bil mlajsi, sem bil bolj obcutljiv v razliko v letih... V 20tih sem gledal, da ni bila mlajsa od cca. 7 let, v 30tih mi je sprejemljivo, da je razlika nekje do 10 z dovoljenim odmikom parih let (odvisno od situacije), morda bom v 40 to mejo premaknil... in mi bodo cel lajf dišale češplje v 20tih (in dobro ohranjene v 30tih)
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Če govorim o svojih izkušnjah sem šel do -13 (polnoletne seveda) in +3 (ko sem bil mlajsi me milfice niso napadale, zdaj pa me ravno ne vlece na 40+ teritorij), trenutno je -6. 20-letnica sicer še zgleda s 35-letnikom, s 45 pa vsaj po mojem mnenju ne pretirano. Bolj je vprašanje kaj 35-letnemu tipu dogaja v glavi... oziroma mu verjetno dogaja samo v spodnji glavi, medtem, ko se bejba ne pritozuje, da ima sugar daddya, ki ji lahko kaksno stvar vec privosci. Mogoce sem le jaz cuden oziroma se ne dovolj star, da mi je bila izkusnja z -13 kul sam za fook, verjetno ce bi bila oba starejsa za kaksnih 5 let, bi se zadeva bolje odspilala... recimo ona v poznih 20 jaz pa v zgodnjih 40.
grin1.gif
a ti zmeraj tolk preračunavaš, kot garmin?? Kolk časa pa traja, da ga namočiš??
Citat:
, morda bom v 40 to mejo premaknil... in mi bodo cel lajf dišale češplje v 20tih (in dobro ohranjene v 30tih)
zdej ti ni prav, če kter starejšo napal, ko boš pa ti tolk star, bi pa meje premaknu. Matr, si fauš mulariji.