Profesorica na ekonomski v MB

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
tako je, to ni bila nobena zlorabo, če sta iz romantičnih nagibov porivala
A če bi se iz romantičnih nagibov porivala 40+ star učitelj in 15-letna dijakinja, tudi nebi bila nobena zloraba?

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
A mate res tak bedna življenja, da bi zdaj že radi slike neznanih ljudi oz. videli v časopisu napisano s kom kdo seksa?

Potem pa se čudite zakaj je novinarstvo padlo tako nizko. Kakršni uporabniki, takšni mediji.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Glede na to, da je dijak podal prijavo zoper njo, nekako lahko namigujemo, da obstaja možnost zlorabe položaja. Ali ne?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Ja, profesorica ga je definitivno posilila
hysterical-1.gif
.

Sarkazm detektor ne dela ???

Pismo v SN je verjetno od reveža dijaka, ki je izvisel.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Glede na to, da je dijak podal prijavo zoper njo, nekako lahko namigujemo, da obstaja možnost zlorabe položaja. Ali ne?
A un dijak k jo je porival, ali dijak, ki je bil temu fouš
confused-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Čakam na sliko profesorce, da ocenim če bi se znala zgoditi tudi foušija.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Jaz nisem naročen na novice in nisem prebral celega članka. A v nadaljevanju piše da je podana prijava iz strani študenta????

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Glede na to, da je dijak podal prijavo zoper njo, nekako lahko namigujemo, da obstaja možnost konkretne foušije
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

tega podatka nimam, a dvomim, da je šlo za zlorabo, če sta se prvo servisirala, potem pa...
priden.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Mogoče bo kakšno nadaljevanje afere, kako je učiteljica hodla na ustni zagovor k ravnatelju. Mi pa se z "zlorabo" ukvarjamo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Glede na to, da je dijak podal prijavo zoper njo, nekako lahko namigujemo, da obstaja možnost konkretne foušije
smile-1.gif
drugi dijak je dal prijavo. Tako da, bo res menda slovenska faušija.
In če je res, (al ni??) , da je izgubila službo, lahko pravnoformalno in etično v miru nadaljujeta začeto. In kaj se je spremenilo razen na papirju
evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.626
3.080
113
v lokalni ostariji
to je kočljiva situacija. so primeri, ko se deklica zaljubi v učitelja ga osvaja na koncu osvoji on jo "da dol" potem pa iz raznih vzrokov največkrat pa je to "prisila" staršev/oklice/organov poda oadbo zoper tega učitelja... tukaj pa najbrž podobno. lahko so starši potem pa policisti "zahtevali" da jo ovadi (boš tud ti kriv boš šu u zapor /prevzgojni dom če je nauš prjavu...)...

ampak to se pač zahteva. narod zahteva take akcije.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
"Ustni" zagovor.
evil.gif

P.S.: svoje čase sem šel z mojo kot spremljevalec na njenega maturanca. Zraven je šla tudi njihova razredničarka, ki je že na bus prišla "pod gasom" in se potem dokaj hitro tudi "porinila" z vsaj dvema učencama. Kaj češ, njima je pasalo, njej pa tudi.
evil.gif

Še največji problem sem imel jaz, k sem moral potem trop babnic vodit po Pragi, ker od razredničarke ni bilo kaj dosti (bila je večinoma na relaciji soba-kavarna-disko).

To je bilo 20 let nazaj, pa fotr mi je razlagal da je pri njih podobno, tako kaj prav zelo novega ni na tem področju.
cheer.gif

Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
"Ustni" zagovor.
evil.gif

P.S.: svoje čase sem šel z mojo kot spremljevalec na njenega maturanca. Zraven je šla tudi njihova razredničarka, ki je že na bus prišla "pod gasom" in se potem dokaj hitro tudi "porinila" z vsaj dvema učencama. Kaj češ, njima je pasalo, njej pa tudi.
evil.gif

Še največji problem sem imel jaz, k sem moral potem trop babnic vodit po Pragi, ker od razredničarke ni bilo kaj dosti (bila je večinoma na relaciji soba-kavarna-disko).

To je bilo 20 let nazaj, pa fotr mi je razlagal da je pri njih podobno, tako kaj prav zelo novega ni na tem področju.
cheer.gif

potem trop babnic vodit po Pragi,

a ste šli pogledat pivovarne, pa na kakšno degustacijo?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz

V kakšnih primerih lahko seks s starejšo žensko pri moških pušča trajne duševne posledice?
shocked-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz

V kakšnih primerih lahko seks s starejšo žensko pri moških pušča trajne duševne posledice?
shocked-1.gif

se zgodi, ko je češplja k suh rozin, al pa dude k ožete vrečke planinskega čaja.

če te to ne doleti, je seks s starejšo edukativen.