A če bi se iz romantičnih nagibov porivala 40+ star učitelj in 15-letna dijakinja, tudi nebi bila nobena zloraba?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
tako je, to ni bila nobena zlorabo, če sta iz romantičnih nagibov porivala
A če bi se iz romantičnih nagibov porivala 40+ star učitelj in 15-letna dijakinja, tudi nebi bila nobena zloraba?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Glede na to, da je dijak podal prijavo zoper njo, nekako lahko namigujemo, da obstaja možnost zlorabe položaja. Ali ne?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
A un dijak k jo je porival, ali dijak, ki je bil temu foušCitat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Glede na to, da je dijak podal prijavo zoper njo, nekako lahko namigujemo, da obstaja možnost zlorabe položaja. Ali ne?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
drugi dijak je dal prijavo. Tako da, bo res menda slovenska faušija.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Glede na to, da je dijak podal prijavo zoper njo, nekako lahko namigujemo, da obstaja možnost konkretne foušije
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
"Ustni" zagovor.
P.S.: svoje čase sem šel z mojo kot spremljevalec na njenega maturanca. Zraven je šla tudi njihova razredničarka, ki je že na bus prišla "pod gasom" in se potem dokaj hitro tudi "porinila" z vsaj dvema učencama. Kaj češ, njima je pasalo, njej pa tudi.
Še največji problem sem imel jaz, k sem moral potem trop babnic vodit po Pragi, ker od razredničarke ni bilo kaj dosti (bila je večinoma na relaciji soba-kavarna-disko).
To je bilo 20 let nazaj, pa fotr mi je razlagal da je pri njih podobno, tako kaj prav zelo novega ni na tem področju.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kako že:
ZA OTROKE GRE!
Kaj mislite, koliko aresta bo dobila?Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kako že:
ZA OTROKE GRE!
Dajte tega alkota v Banovce, da se malo ohladi in neha mešat otroke z skoraj dedci
npr... , če jih mož zalotiCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
V kakšnih primerih lahko seks s starejšo žensko pri moških pušča trajne duševne posledice?
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
V kakšnih primerih lahko seks s starejšo žensko pri moških pušča trajne duševne posledice?