Profesorica na ekonomski v MB

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Brez slik nima smisla odpirat te teme
wink-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Po mojem nebo alter ampak Slovenske novice, če so le te vir novice. Upam pa, da se dečva ne obesi kot se je ravnatelj. In na koncu, naj uživajo če imajo možnost, saj smo vsi kdaj pri kaki učiteljici slinili stole.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
take novinarje bi jaz na kol nataknil.
naj raje drek mešajo pri politikih, zaljubljence pa naj na miru pustijo

467716-post_slo.gif

Se podpišem, gnil novinar, še bolj gnil urednik in najbolj gnil cajteng.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
tolaž se, dejansko se spremenijo razmerja in odnosi. In posel gre v 3pm. Že doma ko ni posla gre velikokrat v 3pm, anede.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vse gre v 3pm in zakaj ne bi f****?

k se jaz spomnim naše slovarce iz srednje šole...pa za nbeno nisem tok vzdihoval in tok sanjal. nikol je ne bom pozabil. avion..jumbo jet...mater..grem pogledat a so kje kake slike.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
V šolo/službo greš učit/delat in ne f****.

A piše, da sta fookala v šoli? Ali sta pač imela privat razmerje, kateremu skupna točka je bila le učiteljica/učenec.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
V šolo/službo greš učit/delat in ne onegavit.
lahko v času malce fookaš kolikor ti paše
sicer pa nikjer ne piše, da sta to počela v šoli ( pa tudi če bi, kaj koga briga, če to ni bilo med poukom )

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
V šolo/službo greš učit/delat in ne f****.
lahko v času malce fookaš kolikor ti paše
sicer pa nikjer ne piše, da sta to počela v šoli ( pa tudi če bi, kaj koga briga, če to ni bilo med poukom )
Očitno je to zelo brigalo vpletenega učenca, da jo je prijavil ...
stupid-1.gif

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
V mojih cajtih, 20 let nazaj, je na tej isti šoli bila ena "tovarišica," ki je imela rada mlade pubece. Srala ga je z (najmanj) dvema fantoma iz paralelke, z enim imela celo pravo razmerje. Mnogi smo mu zavidali.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Zako ščiti tiste pod 15 let. Kar je nad tem, bi moral pustit. Glede na napisano je bil fant kvalitetno postrežen.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Delovno razmerje je problem, ker sex z dijaki je razlog za odpoved.

Drugo ni problem, mudel bo kmalu 18 in bo lahko servisiral po želji...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
ksz
glede na nek drugi cajting so učiteljico že odpustili marca. Ne vem zakaj se sedaj topla voda pogreva
če pa bi to bil migrant, ali pa cigo pa bi bilo vse ok
zblojena država

Citat:

Profesorica na eni izmed srednjih šol v Mariboru, naj bi imela dve leti intimno razmerje z dijakom. Kot poroča Dnevnik, je ravnateljica šole učiteljici vročila izredno odpoved in obvestila policijo. Prijavo je za maribor24.si potrdil tudi Bojan Kitel iz PU Maribor: »Prejeli smo prijavo in jo obravnavamo,« in dodal: »Zadeva je v fazi predkazenskega postopka, ki še ni končan.«
Razmerje med učiteljico in dijakom trajalo dve leti

Očitki o spolnem nadlegovanju mladoletnika so doleteli zdaj že nekdanjo učiteljico ene od srednjih šol v severovzhodni Sloveniji, poučevala naj bi slovenščino, poroča Dnevnik. V anonimnem pismu, ki so ga prejeli na Dnevnik, piše, da naj bi učiteljica imela intimno razmerje z dijakom v času, ko je ta obiskoval drugi oziroma tretji letnik, torej je bil še mladoleten.

Starši z razmerjem seznanili ravnateljico, ta učiteljico izredno odpustila

Starši dijaka naj bi o odnosu obvestili ravnateljico šole in jo prosili, naj ga učiteljica preneha nadlegovati. »Mladostnik naj bi veliko manjkal v šoli in imel tudi veliko drugih težav,« je zapisal anonimnež. Ravnateljica je potrdila te neuradne informacije. »Ko sem prejela prijavo, sem nemudoma ustrezno ukrepala in sprožila vse predvidene postopke. Vsi smo ravnali v interesu, da se maksimalno zaščiti dijaka,« je povedala ravnateljica za Dnevnik. »Potem ko sem se seznanila z vsemi relevantnimi informacijami, sem učiteljici marca letos izdala izredno odpoved delovnega razmerja, zadevo pa sem tudi prijavila pristojnim organom.«

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.626
3.080
113
v lokalni ostariji
USA je že pri nas... včasih je bila to domena tujine sedaj je to že tukaj...

tako je treba delat s pedofili in pedofilkami kaj se to pravi otroke posiljevat. sej za otroke gre! na okope hitro hitro

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.626
3.080
113
v lokalni ostariji
seveda mi je. in tukaj je odrasla ženska napadla spolno nemočnega OTROKA. PEDOFILKA! pedofile na gauge! kako ste lahko tako tolerantni. za otroke gre! zaščitit jih treba