Problematične sobote...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ne razumem žensk, ki tipa klicarijo cel večer, medtem ko vedo, da je on s kolegi zunaj. Če bi imela jaz takega, izklopim telefon, pol pa še njega
bonk.gif

Prijatelji in stiki z njimi, so zelo pomembni.

Realnost je pa čisto drugačna
wink-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Če sta oba kok tok normalna in znata mislit tud na partnerja in ne sam na sebe pol to sploh ni problem. Pol ta tematika sploh ne obstaja. Če maš pa kakšno, ki ji mal brni u glav in se ne zna kontrolirat, pol pa iz lastnih izkušenj lahko povem, da takšna zveza nima prihodnosti. Ker ti prej al sej dokurči in jo pošleš v tri krasne pa popokaš.
zmaga.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Je pomebno, dokler si mlad. Ko pa si čez 30 star, pa se greš napit vsaki vikend al pa vsaki drugi do kome, pol se pa moraš zamislit na samim sabo...Patetično je meni videt starega deda pijanega. Mlad še gre skozi
redface-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ne razumem žensk, ki tipa klicarijo cel večer, medtem ko vedo, da je on s kolegi zunaj. Če bi imela jaz takega, izklopim telefon, pol pa še njega
bonk.gif

Prijatelji in stiki z njimi, so zelo pomembni.

Realnost je pa čisto drugačna
wink-1.gif

Seveda je, če sta skupaj dva različna karakterja. Jaz vem, da ne bi mogla bit s človekom, kateremu bi bila edina okupacija v lajfu! Rabim svoje prijatelje. Logično je seveda, da ko dva živita skupaj, ko je družina, da se stiki s prijatelji zmanjšajo, vendar jih NIKOLI ne smemo povsem zanemariti. Ni hudič, da tudi, ko imaš družino in en kup obveznosti (očičajno sam sebe srečuješ za vogalom
bonk.gif