Problematične sobote...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
folk je sebičen, to je problem... ze vidis te poste, pišejo kolk bi vse pustli, doma pa ima diktaturo in misli sam nase, kolk bi mel najraje poslihtano. Dvoličnost. Tipična.

Ce ima kolege probleme s svojo punco jih pa naj ima. So še drugi kolegi, ki nimajo takih problemov...itak bo pa vse nazaj dobil, ce bo kdej kej jamral..to pa lahko ve. Vsak.
wink-1.gif

tako da hukers.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mi hodimo ločeno ven. Jaz z mojimi kavbojci ona pa s svojimi indijankami, če se kje srečamo,
spijemo pijačo si na uho povemo kaj si bomo doma delali, in to je to, seos, zdravo, adijo, se slisimo,
in šibamo dalje.

V petek je opcija kino, večerja, sprehod, sladoled, tarok, kakrkoli hoče, v soboto grem jaz z mojimi salblami ven,
v nedeljo pa mi lahko ledeni čaj nosi pa preprečene kruhke z maslom.
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no, da najprej povem, da moja sploh ni tak zmaj, mal ste narobe razumeli! jest mam čist frej sobote, pač z malo nejevolje, ampak me spusti! Niti mi ne teži, če grem s prijatelji ven! Sam tko, pač vsake tok cajta, pravi, da naj bom doma. Nic, vidim, da bo treba popustiti, in biti tud tja pa sem doma ob sobotah...
tongue-1.gif

še vedno nismo ugotovil razloga? kaj je sobota drugačna od petka, četrtka, nedelje?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja, sej tko tud jest poskušam, ne gre! Mogoče imate na štajerskem bl razumevajoče babnce?!

Sicer pa je tud res, da enkrat se je treba skulirat, sploh ko je družina pa to...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ok sam tkole dolgo ne boš zdržal... enkrat si boš mogu eno najdit!

skorpy: hja... poznam problem - pa ne od mene, od drugih, k so tko naredl kt ti! ko so bili samski in so spet hotl nazaj pridit... ni bilo več isto nikoli!

Mislim da v tem primeru niso bli tapravi prjatli.

lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Greš ven, pa zdravo.
Če ji kaj ne paše, po celem tednu z njo... široko ti more.
Samo jebat se ne pustit. Ko enkrat daš babi vedeti, da si pod njeno komando, si oplel.

S tem se zelo strinjam, ne pa zdej za vsako soboto.

lp

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Greš ven, pa zdravo.
Če ji kaj ne paše, po celem tednu z njo... široko ti more.
Samo jebat se ne pustit. Ko enkrat daš babi vedeti, da si pod njeno komando, si oplel.

Res je...
Midva z mojo mava tud skupno družbo. Zdej mene je že malo minilo to pijančevanje ob vikendih (včasih sem bil koma petek in soboto). Rajši mam da se s kolegi dobimo pr enemu doma pa gledamo kak šport (F1, Hokej, Rokomet....) pa se popije kaj itd. Takrat moje ženske niti blizu ni (sama tako hoče).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no sej to je problem.... vsako soboto...
kaj pa če bi imel vsako soboto rezervirano za squash, kaj bi potem bil jabolko spora? ali bi potem bilo uredu, ker se rekreiraš?

pa en topic visje si napisal, da pol niso bili pravi prijatelji... zakaj pa ne? celo mladost smo preživeli skupaj, ko je pa punco dobu, je pa komaj še ven prišel, kaj šele, da bi si en cel večer frej vzel... jest tega ne bom nikol naredil...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

še vedno nismo ugotovil razloga? kaj je sobota drugačna od petka, četrtka, nedelje?

v soboto si kao cel dan fraj (kar recimo druge delovne dni nisi), nisi na šihtu ali v šoli in zvečer si lahko dolgo pokonci zaradi tega ker ne greš v nedeljo v službo(kar recimo v nedeljo ne moreš), kapiš?

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Na začetku sem rekel, da bom hodil ven. Zdaj bo skoraj eno leto, odkar hodim redno petek in soboto ven, nedelja pa je družinski dan, pa še kaka 2 dni med tednom. Ampak petek in sobota sta pa moja.

@ynos: Babnici od kolega bi rekel, da to ni normalno in če ona ve, da ima kolega pištolo.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Na začetku sem rekel, da bom hodil ven. Zdaj bo skoraj eno leto, odkar hodim redno petek in soboto ven, nedelja pa je družinski dan, pa še kaka 2 dni med tednom. Ampak petek in sobota sta pa moja.

ti verjetno še nimaš otrok....pa vse ostalo, če pa maš pa je tvoja punca izredno toleranten človek

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Ko živiš skupaj, je tega konec, se razume. Ampak dokler punčka študira, jaz pa furam 2 službi, bo po moje
smile-1.gif

Je pa tolerantna ja, resda. Pridna je.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja res je zelo tolerantnta! Sm mislu da je moja najbl, k sm veliko sobot frej! sam da bi bil pa se ob petkih...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Sorči, samo 2, 3 krat na mesec je meni kar dosti, da gre, medtem, ko si ti z otroki. Ne vem, če je okej, da se tolažiš s tem, da je le vsaki drugi vikend. Meni ne bi bilo prav. In če mu ne bi mogla zaupat, da se bo napil do kome, bi ga tudi no mercy klicala vsakih pet minut.
Red mora bit. Pijan nemreš hodit domov, ko imaš otroke.
ne-ne-1.gif