Problem s punco

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Temu se ljubkovalno reče Rokomet
evil.gif
A ne , pilence?

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Nc ljubkovano :D bl zajebano :D aves ko te ksna uprasa kaj delas ti reces: ah nc igram rokomet aves, in pol ona misl da mas athletic body a ti en fatfux za kompom spricas v robcek (americani bi temu rekl dropping kids at the pool
grin1.gif

btw jst nism fatfux :D sm 2 tedna hujsu in ni vec fukrock :D zdj sm spet totaly sexy 8)
grin1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
.. pa morš dodat:

Veš lubica treninge mam vsak dan in to večkrat na dan da sm v vrhunski formi
hysterical-1.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Kravjek je lep primer zmanipuliranega tipa s strani ženske populacije. Ker je zdrav moški in je izkoristil priložnost in je stresu neki semen v odprtino naključne partnerke ima sedaj spet občutek, ki mu ga je vcepilo žensko nerazumevanje moškega kot oplojevalca. Dragi moj kravjek ne obremenjuj se popolnoma z ničemer. Glede partnerke ki si jo prevaral: prevaro so si izmislile nesposobne ženske pred veliko leti ki so ugotovile da lahko na ta način zadržijo svojega partnerja brez da bi ga bile sposobne popolnoma spolo zadovoljit. Glede tipa dekline ki si jo priložnostno prtisnu se bo pač treba mal drugače obremenjevat ker tekma med oplojevalci vedno bo in pač obstaja velika verjetnost da boš mogu svoj skok opravičit s pestmi kar pa seveda ni popolnoma nič nenaravnega, celo več oddaljevanje od takega boja bi bilo celo strahopetno. Je pa res da boj ni nujno da je fizični ker v današnjem svetu fizična moč ni več tako pomembna. Definitivno pa bo do dvoboja prišlo in zato je bolje če ti določiš način dokazovanja da si alfa samec, kar definitivno si, drugače se ti deklina, ki si jo teptal pred več leti, nebi pustila spet povaljat. Dandanes je zrel moški večkrat prikrajšan za življenjsko najbolj pomembne stvari prav zaradi ženskega poskusa nadvladati moškega. Ti si prav primer moškega, ki si tega ne pusti vzeti in prav je tako, saj je vedno potrebno vedet da naj si ženska zvestobo prisluži, ne pa da se izgovarja na neke izmišljene vrednote. Vedno se je treba zavedat da moški je in vedno bo oplojevalec, ženska pa bo vedno tista ki bo imela potomce. To trditev bo sicer feministično gibanje takoj označilo za izjavo neenakosti med spoloma in postavljanje moške populacije v superiorni položaj pa čeprav se jasno zavedajo da je naravni položaj pač tak kot je in tega se k sreči ne da spremenit saj bi to takoj izkoristile feministke in tipi ki v tem vidijo poslovno priložnost. Torej kravjek dokler ti zadeve grejo od organa ti kar fino meči seme okol in to k čimvečim posameznicam če je le prilika saj si zdav moški.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Oglašam se vam prvič, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. Živim namreč že nekaj let s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje čase imam občutek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM. Veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taksija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo močno razburila, češ da posegam v njeno privatnost, zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna. Včeraj zvečer je šla zopet ven s prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov.
Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam??

Zahvaljujem se za vaš čimprejšnji odgovor.

Pa ne GOOOLD-ov
cheer.gif

hysterical-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Haha kok je puncam lahko dobit nadvlado, samo mal nogce odprejo