Pro plus

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.043
362
83
www.svetidej.com
49,9%. Se mi zdi, da o tega meseca lahko pravno prestopi 50%.

Cena delnic CMEja zadnje mesece strmoglavlja, tako da bo kot kaže Time Warner poceni prevzel CME.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.416
185
63
Banda

O kakšnih oglasih to govorijo. O posebnem, ki se prikaže, ko začneš nekaj gledati nazaj ali o oglasu, ki je posnet v sami oddaji, ki jo gledaš? Verjetno ti bodo vsakič poturili en bedast oglas in boš moral potrpeti minuto ali dve ali tri ali več? Če boš pa gledal čez 4 ali več dni, bo pa še vedno oglas, ampak se bo nekje (vsakič drugje) prikazal majhen x-ec, da boš lahko zaprl oglas ;).

Jernej

map

Guru
6. jul 2008
8.002
2.054
113
najrajš na babi
o posebnem, ko začneš gledati za nazaj. Tisti med oddajami in filmi ostanejo. V glavnem noro, kaj vse plačujemo, na koncu pa reklama na reklamo.Še otrokom na OTO bodo pamet solili z reklamami. Čim prej jih je treba vršt ven iz osnovne sheme, kdor jih pa želi pa naj plača.

• Všeč mi je
Reactions: erikson in Gatto

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.590
6.861
113
Sam bi si upal trditi, da je govora o rednh 5+ minutnih oglasih v programu. OTO pa pač ne bojo več gledali. YT premium reši marsikaj in VOYO, dokler ne bojo še tam pričeli srati z oglasi, ker otrok ne rabi indoktrinacije že od OŠ.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
6.006
878
113
www.jernej.org
o posebnem, ko začneš gledati za nazaj. Tisti med oddajami in filmi ostanejo. V glavnem noro, kaj vse plačujemo, na koncu pa reklama na reklamo.Še otrokom na OTO bodo pamet solili z reklamami. Čim prej jih je treba vršt ven iz osnovne sheme, kdor jih pa želi pa naj plača.
Nope. Govora je o oglasih, ki so med oddajami in filmi. Preskakovanje teh oglasov se bo onemogočilo. Ne bo dodatnih reklam pred predvajanjem (kar je že sedaj na RTV programih). Tukaj boš pri uporabi zamika znotraj zadnjih treh dni dejansko prisiljen počakat, da se 8 minutni reklamni blok zaključi (to je povprečna dolžina reklamnih blokov pri ProPlus), predenj boš lahko nadaljeval z ogledom vsebine. Skratka... kot da bi gledal tv v živo brez zamika.