Pro plus

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Mogoče veš ali je ponudnik dolžan ponuditi program pod enakimi pogoji vsem operaterjem? Ali se mogoče dogaja, da ga je prvi dobil pod bolj ugodnimi pogoji, ostali pa so ga prisiljeni vzeti pod slabšimi pogoji, ker userji težijo, da ga uni prvi že ima?

Ni bilo cisto tako, je bil pa enak efekt. En od operaterjev je TAKOJ podpisal pogodbo (kar je popolna bedarija, ce mene kdo vprasa) in seveda, potem se je operater s pomembno trzno mocjo ustrasil, da bodo pri "zansljivih" imeli konkurencno prednost in so se oni podpisali .... in tako naprej. Credni nagon. Bedno
smile-1.gif

Ne pljiuvam po PRO plus. Tam so vecinoma cisto fajn fantje. Da ne bo kdo kaj narobe razumel, le svoje mnenje izrazam
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Pa se glede "brezplacnosti" teh POP programov. Cena otroskega programa POP OTO je skoraj se enkrat visja, kot cena za National Geographic.

Saj to je čisto logično, sinhronizacija stane veliko več kot prevajanje/pisanje podnapisov.

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Pa se glede "brezplacnosti" teh POP programov. Cena otroskega programa POP OTO je skoraj se enkrat visja, kot cena za National Geographic. In NatGeo ni poceni - seveda je tudi gledanost cisto drugacna! Toliko za primerjavo. O konkretnih cenah ne bom, ker ne smem
smile-1.gif

Primerjava otroškega sinhroniziranega kanala s tujim dokumentarnim je popolnoma na mestu
aplauz.gif
raje navedi primerjavo s cenami otroški programov, po možnosti sinhroniziranih v naš jezik.

Če pa že mora komu pasti v mošnjiček moj denar od naročnine raje vidim, da ta gre sinhronizatorjem in zaposlenim v družbi iz Slovenije, kot firmam, ki nimajo niti enega zaposlenega v naši lepi mali.

Glede brezplačnosti pa se iz mojega vidika motijo. Marca sem plačal za OTO 12 EUR, naslednji mesec pa bo položnica 12 nižja, ampak OTO tamali še vedno gleda.
aplauz.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Pro Plus nima skoraj nobenega zaposlenega. Novinarji in uredniki niso zaposleni prek Pro Plusa, ampak so si morali ustvariti svoj S.P. in prek tega delajo. Seveda zaposlitev prek S.P-ja z Pro Plusom uprava podaljšuje na 1 leto.

Zanimivo kako na Pop TVju in Kanal Aju se zgražajo ker firme jebejo delavce. Ampak kar se dogaja zaposlenim na Pro Plusu so pa vsi tiho...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.407
3.717
113
Citat:
Pa se glede "brezplacnosti" teh POP programov. Cena otroskega programa POP OTO je skoraj se enkrat visja, kot cena za National Geographic. In NatGeo ni poceni - seveda je tudi gledanost cisto drugacna! Toliko za primerjavo. O konkretnih cenah ne bom, ker ne smem
smile-1.gif
Zato je NGC v začetni shemi, Oto pa ne.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Mobisux pravi:
Citat:
smile-1.gif

Primerjava otroškega sinhroniziranega kanala s tujim dokumentarnim je popolnoma na mestu
aplauz.gif
raje navedi primerjavo s cenami otroški programov, po možnosti sinhroniziranih v naš jezik.

Če pa že mora komu pasti v mošnjiček moj denar od naročnine raje vidim, da ta gre sinhronizatorjem in zaposlenim v družbi iz Slovenije, kot firmam, ki nimajo niti enega zaposlenega v naši lepi mali.

Glede brezplačnosti pa se iz mojega vidika motijo. Marca sem plačal za OTO 12 EUR, naslednji mesec pa bo položnica 12 nižja, ampak OTO tamali še vedno gleda.
aplauz.gif

Operaterje ti programi stanejo. Precej. In to se bo prej ali slej odrazalo tudi v drazji poloznici. Tistih 12 eur je bil itak totalen mimostrel.
bonk.gif

Nickelodeon ima tudi precej sinhroniziranih oddaj. Pa tudi ce ima podnaslovljene - prevajajo studii v Sloveniji!

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
OIBDA - Operating income before depreciation and amortization.

Kar je v oklepajih je izguba.

AVK: Pro Plus zlorabila prevladujoči položaj
V Pro Plusu menijo, da je še nepravnomočna odločba AVK nezakonita in pomeni pritisk na neodvisnost medija. Napovedujejo vložitev "vseh pravnih sredstev". Grozi jim globa v višini do 10 odstotkov letnega prometa
http://www.finance.si/8339376/AVK-Pro-Plus-zlorabila-prevladujo%C4%8Di-polo%C5%BEaj

To lahko pomeni kazen za 5 mio EUR.

Nazadnje urejeno:

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
OIBDA - Operating income before depreciation and amortization.

Kar je v oklepajih je izguba.

AVK: Pro Plus zlorabila prevladujoči položaj
V Pro Plusu menijo, da je še nepravnomočna odločba AVK nezakonita in pomeni pritisk na neodvisnost medija. Napovedujejo vložitev "vseh pravnih sredstev". Grozi jim globa v višini do 10 odstotkov letnega prometa
http://www.finance.si/8339376/AVK-Pro-Plus-zlorabila-prevladujo%C4%8Di-polo%C5%BEaj

To lahko pomeni kazen za 5 mio EUR.

Zakaj pa pri Slovenia ni oklepaja?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:

Razširitev paketa Total TV 2 in sprememba cene

29. apr 2013.

Spoštovani, dne 1.5.2013 se spremeni cena paketa Total TV 2 zaradi razširitve paketa s premium tv programi kot so Oto, Kino in Ginx TV. Nova cena paketa je 18,90 eur.
Kaj pomeni "sprememba cene" - pocenitev ali podražitev?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:

Razširitev paketa Total TV 2 in sprememba cene

29. apr 2013.

Spoštovani, dne 1.5.2013 se spremeni cena paketa Total TV 2 zaradi razširitve paketa s premium tv programi kot so Oto, Kino in Ginx TV. Nova cena paketa je 18,90 eur.
Kaj pomeni "sprememba cene" - pocenitev ali podražitev?

Podražitev. Zdi se mi da za 1 EUR, morda celo za 2.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Heh, glavno, da so sedaj ProPlusovi programi "zastonj", in ne več del "plačljivega" NON-STOP* paketa
hysterical-1.gif

10.gif

*kako je lahko bil NON-STOP, če ga ni več?