Pro plus

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
"samo jaz nisem plačeval za TV"

Ti nisi, je pa nekdo drug.

neo32 sprašuje, če ima lahko samo internet, in to ne gre. Razen če račun za TV "podturi" nekomu drugemu.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Če ne bo šlo pri Telemachu, bo slo pa pri katerem drugem operaterju. Bolj me skrbi, če je to pogoj pri vseh operaterjih (najprej TV, potem net)

A RTV bom moral še plačevat oz. kaj moram naredit da se se tega prispevka znebim?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Ti nisi, je pa nekdo drug.

OK, bom naročil samo internet in rekel, da že plačuje TV en na koncu ulice, tak da meni ne rabijo pošiljat položnice
tongue-1.gif

Jaz z lastnikom hiše nisem imel 'nič' skupnega, drugačno ime, drugačen priimek, le na isti hišni številki smo bivali (kar je enako situaciji v bloku).

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
A spet moraš filozofirati?

Telemach vam je dal TV+internet. Samo internet ne gre. (Če bi šlo, bi že zdavnaj vzel).

neo32, "telefonaši" nimajo tega pogoja, tam lahko samo internet naročiš.

tony

Guru
23. jul 2007
9.647
1.479
113
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Če ne bo šlo pri Telemachu, bo slo pa pri katerem drugem operaterju. Bolj me skrbi, če je to pogoj pri vseh operaterjih (najprej TV, potem net)

A RTV bom moral še plačevat oz. kaj moram naredit da se se tega prispevka znebim?

RTVja se je težko znebiti:
a) odjaviš elektriko
b) greš v dom / tujino za stalno
c) umreš

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
A spet moraš filozofirati?

Telemach vam je dal TV+internet. Samo internet ne gre. (Če bi šlo, bi že zdavnaj vzel).

neo32, "telefonaši" nimajo tega pogoja, tam lahko samo internet naročiš.

telefonaši? Telekom?

Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

a) odjaviš elektriko
c) umreš

ok, ne bom kompliciral, bo pač to ostalo...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
telefonaši? Telekom?
Vsi, ki ponujajo, preko telefonskega kabla ("bakrena parica" strokovno): SiOL, Amis, T-2, Tuš(?), Telemach ima tudi ponekod...
"DSL" se reče tej tehnologiji, pri nas so variante ADSL(2) in VDSL(2)

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
telefonaši? Telekom?
Vsi, ki ponujajo, preko telefonskega kabla ("bakrena parica" strokovno): SiOL, Amis, T-2, Tuš(?), Telemach ima tudi ponekod...
"DSL" se reče tej tehnologiji, pri nas so variante ADSL(2) in VDSL(2)

Razumem, mislil si telefonaše na splošno. Super, sploh ne vem kje imam telefonski kabel?

Kablaši majo pa potem vsi pogoj, da vzameš še TV zraven?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Kaj ste bogi s tem POP TV pri 200 kanalih, ki pridejo prek večine operaterjev. 10-12€ mesečno se splača dat za polno ali skoraj polno shemo, če se vsak dan TV "gleda".
Sam prav komot shajam s kanali na katerih ni reklam in brezveznih mehiških, ameriških, .. serij. POP že leta zame praktično ne obstaja.
Zjebali so že pred časom tudi Discovery Channel, ki je v SLO le še reklam panel. Je nujno treba gledat ostale, ki pa seveda niso v osnovnih shemah pri večini operaterjev.
Na HD kanalih zaenkrat k sreči še ni reklama pofla in se vedno najde kaj uporabnega za pogledat. Res pa jih precej ni podnaslovljenih kar marsikomu predvsem starejšemu predstavlja težavo.
Nekje s prihodom IPTV pred10 leti (mislim da bo letos jeseni) sem prekinil z gledanjem serij. Prej res drugega kot je POP forsiral ni bilo v našem koncu. S satelitsko pač nismo naredili obvoza v tistih časih. Le kar je s Krvavca priletelo. In mislim da 2-3 leta je bil nek klon kblske z nekaj čez 30 večinoma neupoarbnimi kanali.

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Nihče ne gleda POP TV, vsi pa veste katere oddaje imajo in kdo ga najbolj fuša na talentih
wink-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Veš da.
Talenti in podobno so mi ravno tolko talenti kot kak fuzbal.

Eni smo očitno res posebneži.
Na PRO plus kanalih sem v zadnjega pol leta pogledal 2 prenosa Moto GP.
Komot shajamo brez njih čeprav v predvajalni listi še so a se nikomur ne ponesreči kaj pogledat. Praznega je enostavno preveč.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

a) odjaviš elektriko
c) umreš
No ja, ni tako zakomplicirano, samo na tistem naslovu ne sme imeti noben prijavljenega stalnega ali začasnega prebivališča.
Glej RTV FAQ: http://www.rtvslo.si/strani/najbolj-pogosta-vprasanja-in-odgovori-faq/222#18

Ali pa če nekdo prejema socialno pomoč ali varstveni dodatek, najprej prispevek prepišeš nanj, potem pa daš vlogo za oprostitev plačila.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
bi lahko v bloku recimo en plačeval naročnino na TV, vsi ostali pa bi se brezplačno šlepali preko.

Ce bi sami potegnili kable, naceloma lahko
wink-1.gif
Tako je pa spodaj omarica, v kateri je vse to razdeljeno.

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Če imaš elektriko avtomatsko plačaš naročnino ( pa če imaš dve bajti boš plačeval dve naročnini ) !
To je trenutno realno stanje v SLO ( govorim iz lastnih izkušenj ).

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Moteni so pri nekem drugem operaterju, kjer so podpisali pogodbo TAKOJ, ko jim je bla ponujena. Tako je bila na zadnje prisiljena tudi konkurenca narediti enako, saj so s PRO PLUSA stalno uhajale informacije o tem, kako brezplacni so njihovi kanali. Uporabniki pa jasno sprasujejo: ZAKAJ nimamo teh programov, ce so brezplacni.
smile-1.gif

Mogoče veš ali je ponudnik dolžan ponuditi program pod enakimi pogoji vsem operaterjem? Ali se mogoče dogaja, da ga je prvi dobil pod bolj ugodnimi pogoji, ostali pa so ga prisiljeni vzeti pod slabšimi pogoji, ker userji težijo, da ga uni prvi že ima?

Oprosti, da nisem odgovoril prej - nisem spremljal teme. Ponudnik je ponudil enako pogodbo vsem operaterjem. Tezava je, da je vpisal lestvico popustov glede na stevilo narocnikov. To de facto pomeni, da imajo manjsi operaterji cca 27% visjo ceno za placevat, kot vecji operaterji. Cenzus za najvisji razred popustov imajo trenutno Siol, Telemach, Amis in T-2. Ostali operaterji pa mislim, da ne.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Pa se glede "brezplacnosti" teh POP programov. Cena otroskega programa POP OTO je skoraj se enkrat visja, kot cena za National Geographic. In NatGeo ni poceni - seveda je tudi gledanost cisto drugacna! Toliko za primerjavo. O konkretnih cenah ne bom, ker ne smem
smile-1.gif