Pro plus

resnica

Majstr
9. feb 2013
518
523
93
Torej to so rezultati za prvo tromesečje?
Nič čudnega, glede na ponujeno vsebino programa.

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
Saj ce ne bi imeli talentov in vid&pero show bi bilo se slabse
wink-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Od slovenskih TV programov je večja konkurenca s strani Planet TV in TV3 Medias. Povečuje se tudi fragmentacija, ko ljudje gledajo druge TV programe.

Sicer sem presenečen, da toliko ljudi gleda ta slovenski šrot - kar 2/3 oziroma skoraj 3/4 v prime time. Kaj je tolikšen delež ljudi samo z DVB-T ali kaj? Ali pa je tale Nielsen našel ravno največje kekce.

Me prav zanima, koliko ljudi potemtakem plačuje za kaj več kot osnovno TV shemo na kabelski TV...

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.311
9.517
113
EU
Jap, prekinitev zamika je bila najbolj nespametna odločitev. Za takšno potezo se odločajo ponavadi monopolisti. POP pa ni monopilist, da bi to lahko pogojeval.
ne-ne-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Predvsem pa so imeli in še imajo katastrofalen program.

In to so hoteli masno računati
smile-1.gif

Drugače pa naše tv postajajo povsem zamerikanizirane:

Kar tekmujejo med sabo, kdo bo imel bolj debilno "smehljajočo" se oddajo.

Vid in Pero šov = negledljivo, Vid antipatičen in v agoniji, ko mu izpadajo lasje še kar vztraja na grdem čopu
Moj dragi zmore = razvlečeno in dolgočasno, da bolj ne more biti
nek kviz z Jonasom, denar pada al kako = zlajnano
DA = čefur z bolanimi forami
Mario še kar hara na slo

Ziher sem še kaki "šov" pozabil, kjer se namesto tebe gledalci smejejo oz. ti s tem pokažejo, da je smešno.

Vse pa nafilano z reklamami, na koncu pa še moraš plačat.

p.s.
pozabil sem še glavni šit: "Slovenija ima talent" al kak se reče ponesrečeni oddaji, kjer bi radi na silo naredili neko zvezdo.

Povsem negledljivo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Se ne bi mogel bolj strinjat.

Zadnje čase live tv gledam samo še ko je šport, za ostalo je tu wd tv.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Sicer sem presenečen, da toliko ljudi gleda ta slovenski šrot - kar 2/3 oziroma skoraj 3/4 v prime time. Kaj je tolikšen delež ljudi samo z DVB-T ali kaj? Ali pa je tale Nielsen našel ravno največje kekce.
20-30% naj bi bilo vseh uporabnikov na DVB-T, ostalo je kabel in IP TV. Nielsen računa vse platforme.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Ker sem zbolel, zadnje dni več ali manj gledam TV, katerega sem prižgal po cca 2 mesecih. In kaj spet zagledam na pop tv/kanal a? Policijsko akademijo! Pa ko da se norca delajo, sramota za tako veliko televizijo, da predvajajo to zlajnano sranje.
Včeraj, se mi zdi, vid in pero šov. Ne vem no, zame je to pod povprečjem, publike komaj za tistih par klopc nafilat v studio, asistentka krili z rokami, da naj ploskajo, folk pa skorajda spi oz. pobira stvari, da se bo domov spokal.
Resno razmišljam, da bom od Telemacha samo še net imel, ker na TV-ju so itak samo še zlajnane komedije in reklame za ženske potrebščine (da ne govorim o reklami za Activio, jo videt ne morem!)

Bolje bi bilo, da bi legalizirali torrente, pa plačuješ nek znesek in gledaš kar hočeš ne pa da plačuješ in gledaš tist kar nočeš.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.276
800
113
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

Resno razmišljam, da bom od Telemacha samo še net imel, ker na TV-ju so itak samo še zlajnane komedije in reklame za ženske potrebščine (da ne govorim o reklami za Activio, jo videt ne morem!)

ne bo šlo. telemach ponuja samo pakete, vsaj tako so men rekli, ko sm želel samo internet.

lp

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik bondno1 pravi:
Vsaj eden se je uprl požrešnemu PRO+

Citat:
Spoštovani !

PopTV je s 1.4.ukinil plačljiv paket 6 programov PNS, ni pa res, da bodo ti programi po 1.4. brezplačni.

PopTV od operaterja zahteva plačilo za vsakega od treh programov, ki jih bodo po 1.4. še obdržali (Brio, Kino, Oto). Ker bi to pomenilo dvig osnovne naročnine za vse naše naročnike in ker je bil paket PNS zelo slabo sprejet, smo se odločili, da teh programov ne vključimo v osnovno programsko shemo (če bi jih, bi bilo potrebno vsem naročnikom povišati osnovno naročnino).

Se pa že dogovarjamo in bomo kot alternativo Pop Kino zato v aprilu ponudili nov filmski paket HBO ! Prav tako bomo poleg otroškega programa MiniMax, ki ga že prenašamo v razširjeni digtalnem paketu, dodatno vključili še en program z odličnimi risankami BOOMERANG (Tom in Jerry,Kremenčkovi, Scooby Doo, Zajček Dolgoušček...).

Iz skupine Discovery pa bo namesto Pop Brio v razširjen digitalni paket dodali nov zelo priljubljen program za sodobne ženske in moške TLC (s slovenskimi podnapisi).

Našo ponudbo bomo tako še popestrili z vsebinami, za katere naši naročniki že dalj časa sprašujete, poleg tega pa bomo lahko ostali cenovno konkurenčni.

EVJ ELEKTROPROM

http://www.facebook.com/pages/EVJ-Elektroprom-doo/118644638202327

Kaj natančno je tukaj tako pozitivnega?
Spet so povedali, da so popolnoma nesposobni. Naj si malo pogledajo konkurenco; kaj na primer nudi Telemach v začetni shemi in kaj EVJ.
In ne pozabi - če hočeš pri EVJ gledati Animal, NCG, Disc ipd z digitalnim signalom, moraš dokupiti digitalni paket
bonk.gif

Naj čimprej prodajo kabelski del Telemachu - uporabniki bomo hvaležni.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

ne bo šlo. telemach ponuja samo pakete, vsaj tako so men rekli, ko sm želel samo internet.

lp

Aja? Ja bom pa ponudnika zamenjal, sicer me kakšne pol leta še na aneksu držijo, potem pa v trenutku zamenjam...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Seveda imaš lahko samo internet. Lahko tudi samo TV ali TEL.

Recimo internet: http://www.telemach.si/sl/zasebni-uporabniki/internet
Tole piše v opombi:
Citat:
Kabelski internet je možen le, kjer je tehnično izvedljivo in na aktivnem kabelskem priključku z L paketom ali z začetnim paketom digitalne televizije
Nimam Telemacha, ampak kolikor vem, moraš imeti delujočo coax povezavo, brez frekvenčnih filtrov. Ta pa prepušča nekriptirane analogne TV programe in nekriptiran začetni paket digitalne TV. Zato ti zaračunajo še za TV. Naj me kdo popravi, če se motim.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V prejšnjem stanovanju sem imel samo internet, vezan je bil na kabelsko od lastnika (spodaj), ki je imel samo TV. Jaz sem na svoje ime dobival samo položnico za internet. Tako da sem 'na črno' zraven s TV tunerjem spremljal TV, ni pa bil noben pogoj TV naročnina. Je pa od tega enih 5 let, mogoče se je vmes kaj spremenilo.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Nič se ni spremenilo, še vedno je tako, da mora biti TV paket.
Kak si v stanovanju račune razdelite, pa jih ne briga.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, samo jaz nisem plačeval za TV, sem jo pa seveda lahko gledal (ravno zato so uvedli kodirne kartice). Če bi bilo tak, da jih ne briga kako je v zgradbi (v mojem primeru dve ločeni stanovanji), bi lahko v bloku recimo en plačeval naročnino na TV, vsi ostali pa bi se brezplačno šlepali preko.