Pro Plus -50

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
@gaston in @killakhan

Pomojem so se zahaklali pri novih produktih, POP KINO, VOYO itd... kjer nekega novega revenue streama ni bilo, nastalo pa je ogromno stroškov z razvojem in nakupom vsebin. Promet jim namreč ni nekaj upadel, dobiček pa kar konkretno. Med drugim so za te novep rojekte tudi zaposlovali....tako da je verjetno res ja. Odpustili bodo folk v neprofitnih oddelkih, projektih in se bolj osredotočili na core business in mogoče kakšne nove projekte.

Smo pa nekateri že ob lansiranju videli, da Voyo in POP kino programi ne bodo uspešni. Napačen posloven model.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Upam, da ima Gašpar Gašpar kakšen plan. Meni se zdi Pro Plus perspektivna firma.

To je šala?
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
@gaston in @killakhan

Pomojem so se zahaklali pri novih produktih, POP KINO, VOYO itd... kjer nekega novega revenue streama ni bilo, nastalo pa je ogromno stroškov z razvojem in nakupom vsebin. Promet jim namreč ni nekaj upadel, dobiček pa kar konkretno. Med drugim so za te novep rojekte tudi zaposlovali....tako da je verjetno res ja. Odpustili bodo folk v neprofitnih oddelkih, projektih in se bolj osredotočili na core business in mogoče kakšne nove projekte.

Smo pa nekateri že ob lansiranju videli, da Voyo in POP kino programi ne bodo uspešni. Napačen posloven model.

Jap, v bistvu me čudi, da sami tega niso videli.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ima kdo tukaj od vas Voyo? že ime je tako debilna, da odvrača od naročila
smile-1.gif

Zakaj bi sploh običajen gledalec potreboval voyo...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Sam video on demand je sicer super zadeva in je v tujini nekaj normalnega - meni se zdi, da so falili pri marketingu, saj 99 odstotkov folka nima blage veze, kaj voyo sploh je.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Seveda jim ne gre slabo, saj so v lastništvu Time Warnerja. Dalo pa bi se razpredati o tem, ali je za narodov blagor dobro, da je naš najmočnejši medij mešanica kmečkih novic in Fox newsa.

Time Warner je res lastnik, večino glasovalnih pravic pa ime še vedno CME. Temu gre pa precej slabo in po ameriški navadi odpušča po vsem sistemu, čeprav gre našemu Popu kar dobro.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej, filajo z neko reklamo, voyo, gor in dol in sicer jaz sem si zapomnil, da če zamudiš ogled kakšnega pop tv "spektakla", da lahko PLAČAŠ in še enkrat pogledaš, najbrž brez oglasov
smile-1.gif

Mene je odvrnilo tudi ime, ker imam predstavo, da gre za neko otroško zadevo.

5 eur pa nisem pripravljen dati.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

kot sem prebral, ukinjajo 24ur ob 13ih ,ja hvala bogu, ce bi imeli denar bi imel 24ur vsako uro sam da je profit, ljudje pa ze prfukjeni od vseh vojn, rdeci/beli, jankovici, janse itd. Boli me qrc

sam res.folku perejo možgane ob 13h,17h,19h, in 22h
bonk.gif

in to dnevno s slabimi novicami.potem se pa čudijo da je folk apatičen

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Skratka priznavaš, da pravzaprav ne veš o čem govoriš.
In seveda na vse pretege pljuvaš.

BTW, trenutno ponujajo House of cards.
Za moje pojme je samo teh 13 delov vrednih 5 EUR.
Res pa jih lahko tudi stankaš z neta, kjer so zastonj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem pogledal storitve pa približno vem za kaj gre, a me stvar ne pritegne, čeprav imam tudi tv preko katerega bi to šlo gledati.

Očitno je pa tebi kul, ker gledaš veliko tv in neke nadaljevanke
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Skratka priznavaš, da pravzaprav ne veš o čem govoriš.
In seveda na vse pretege pljuvaš.

BTW, trenutno ponujajo House of cards.
Za moje pojme je samo teh 13 delov vrednih 5 EUR.
Res pa jih lahko tudi stankaš z neta, kjer so zastonj.

Vseeno moraš verjetno gledati preko PC-ja?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Jest pa nevem kaj je voyo in hvala bogu da ne.

Sicer so mi teli zasluzki od popa zanimivi glede na to da pri njih zaposlujejo ljudi preko s.p.jev

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vseeno moraš verjetno gledati preko PC-ja?

Meni ni treba. Imam Samsunga, in med Samsung Apps je tudi Voyo.
Naložiš app, se prijaviš, in vse razen live prenosov (npr. Moto GP, Zavec ipd.) je na voljo.