Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Hudič, jaz v čepe s celo težo, z eno roko dokler gre, pa še malo se poguncam gor... Zgleda preveč, vsaj ne bo dol odletelo...
Zaenkrat navoji niso iz neuničljivih materialov. Navoj presiliš ...Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Kajj je lahko narobe, če je preveč zategnjeno?
Razumem, kaj se lahko zgodi, če je premalo...
Citat:
Uporabnik sass pravi:
par let nazaj sem enega sveže pečenega voznika učil, kako se menja gumo. revež je najprej avto dvignil z dvigalko, potem pa skakal po ključu, da bi odtegnil vijake. čudno, da mu avto ni padel dol.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
par let nazaj sem enega sveže pečenega voznika učil, kako se menja gumo. revež je najprej avto dvignil z dvigalko, potem pa skakal po ključu, da bi odtegnil vijake. čudno, da mu avto ni padel dol.
Upam da si ga učil 'po' napisanem.
Jaz tem moment ključem iz lidloh, hofrov ne zaupam...nabavil a nimam dobrega občutka da to res dela in kasj dela.
Sam pri vijačenju dam (nastavljiv) ključ do konca noter...in ga z roko zategnem po občutku)
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Hoferjev moment ključ pri momentu ki ga nastaviš samo "zaškrta" kot opozorilo, nakar vseeno lahko zategneš kolikor gre... osebno sem si predstavljal da po določenem doseženem momentu, ključ vrže v "ler" in ni možno prekomerno zategovanje. Vseeno je za teh 18 EUR kr praktična zadeva, predvsem bolj od tiste v osnovnem kompletu ki ga dobiš v avtu.