Zakaj pa ne raje 2x vinkel (kotnik)?
Pa potem vrtat v les in v zelezo?
Zelezo je precej debelo... in bi se rad ognil vrtanja v zelezo ...
Zakaj pa ne raje 2x vinkel (kotnik)?
Sorry, malo sem še dopolnil post.
Vse skupaj bo pod streho, kaj te skrbi? Zračna vlaga?drugo pa je, da potem lahko vlaga pride v notranjost
Kakšno matico neki? V les vijačiš lesni šrauf - skozi kovinski drog.se manj pa cev prevrtal na obeh straneh in dolgi vijak z matico na drugi strani
Saj si pisal da je ena narejena z ušesi. Zakaj nisi to naredil pred montažo in bi bilo sedaj vse bolj enostavno?Pa potem vrtat v les in v zelezo?
Zelezo je precej debelo... in bi se rad ognil vrtanja v zelezo ...
Poglej priponko 46344
Sem ravno prebral popravljen post... Rad bi se izognil vrtanju v zelezo... Eno je, da je precej mocan material... drugo pa je, da potem lahko vlaga pride v notranjost... Res je, da ne bo kar tako prerjavelo... ampak vseeno... Sedaj so vsi zakljucki zavarjeni... Drugo pa je vijacenje... Samoreznim vijakom ne zaupam ravno prevec... navojev v zelezo pa tudi ne bi vrezoval ... se manj pa cev prevrtal na obeh straneh in dolgi vijak z matico na drugi strani ...
Sedaj, ko sem probal tole varianto z alu profilom... bom verjetno kar tako naredil... Pa se vse lahko sam doma naredim... Material me bo kostal okoli 40€ ...
Tako ja. Delo krepeli človeka .
Tistile Al je pa na augenmass debel kakih 2,5 - 3 mm in ne samo en mm. 1 mm ne drži nič.
Saj si pisal da je ena narejena z ušesi. Zakaj nisi to naredil pred montažo in bi bilo sedaj vse bolj enostavno?