Pritožba na delo policije!

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
Ah večinoma so vedno na istih točkah in vsi vedo kje so in se tam vozijo po omejitvah, na kakšnih res nevarnih odsekih jih pa nikoli ni. Ja kot sem rekel se strinjam da raziščejo vse in kaznujejo tiste, ki so naredili kaj narobe ampak na koncu če policija vse prav naredi pa itak sodstvo zataji - zato ja, na žalost smo vedno hujša banana republika.
cheer.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
Aja pa ne pravim naj ne bodo več na točno tem punktu samo za vraga naj se kdaj premaknejo 1km gor ali dol a ne. Bodo sigurno omejili hitrost na celem odseku če bo vsak mislil morda bodo pa danes tam ali tam ali tam, ne pa aha tukaj jih ni zdaj pa gas, meglenke, pa šipe dol in muzko naglas
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.556
5.689
113
Sam so res čist preveč statični in posledično predvidljivi
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
kakšen je pa to kanadski turnus?
dnevna 12 ur, dnevna 12 ur, nocna 12 ur, nocna 12 ur, 4 dni frej - pol pa se ponavlja....

Kar dober sistem če mene vprašaš, 8 dni delaš, pa 4 dni fraj, še greš komot na morje kam blizu
smile-1.gif

Nekaj sem študiral... Recimo ko se dela s tujci pa to... A se res neda nikjer z nobenim nič "zmenit"?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
kakšen je pa to kanadski turnus?
dnevna 12 ur, dnevna 12 ur, nocna 12 ur, nocna 12 ur, 4 dni frej - pol pa se ponavlja....

Kar dober sistem če mene vprašaš, 8 dni delaš, pa 4 dni fraj, še greš komot na morje kam blizu
smile-1.gif

Nekaj sem študiral... Recimo ko se dela s tujci pa to... A se res neda nikjer z nobenim nič "zmenit"?

Ne vem ce si prav razumel...4 dni delas pol si pa 4 dni frej....

KAj to me sedaj sprasujes ce se da slovenske policiste podkupit al akjbi se ti menil? =)

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Sicer nisem vsega prebral, ampak ..

Tebi nekaj ni jasno .. al pa nič ni jasno. Hočeš dati pritožbo, ker je policija zbirala informacije o goljufih? Al bi rad dal pritožbo na to, da je niso poiskali kar sredi noči, ko bi spala in bi bilo celo bolje, da bi prišli s sireno in jo zbudili? .. Mogoče je pa narobe to, da so jo iskali in je niso klicarili vsakih 5 minut, ker saj policisti pač nimajo kaj početi, kot pa sedeti na PP in se praskati po jajcah? ..

Al bi raj edal pritožbo na to, da niso kar zaprli goljufov, tvoji punci pa dali nagrado, ker je tam delala izpit? ..

Res te ne štekam .. Aja, policisti bi morali priti na njen dom v civilu, niti ne pozvoniti, ampak kar prebrati v zraku, da je ni doma in bi pač prički povedali, da je pri tebi ..

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
Eh, se vidi da nisi vsega prebral. V glavnem malo blesavo se mi zdi da uniformirani policisti hodijo okoli vsak dan da dobijo izjavo oz. njen podpis. Vejo kje dela, imajo njene podatke klicali pa so jo 1x!!!! na dom pa prišli cca. 5x. Po tem ko je klicala na PP in rekla zakaj kliče in vse, pa je seveda niso poklicali nazaj. Eh pa sej je vseeno samo meni se zdi to totalno neučinkovito delo policije. Itak je pa vse plačano iz našega denarja, porabljenih je bilo ne vem koliko ur za preiskovanje tega na koncu pa najbrž tako ali tako ne bo nič.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
In ja seveda je bolj učinkovito, da dva policista hodita na dom parkrat na dan, kot da bi poklicala več kot 1X
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Aja pa še ON topic. Iskali so jo na domu, kjer je samo na pol senilen dedek, ki niti ni vedel povedati kdo jo išče, klicali pa so jo natanko 1X in to iz številke na kateri je, ko je klicala nazaj dobila centralo, kjer niso vedeli nič o tem ampak so si zabeležili njene podatke in ji zagotovili, da jo pokličejo nazaj. Seveda je niso. In sedaj že 2 dni stalno čaka če in kdaj jo bodo poklicali. Ampak domnevava da jo bodo raje spet iskali na domu. In to za zadevo o kateri ne ve nič, ni nič kriva ampak samo potrebujejo njeno izjavo...
bonk.gif
Naj bo srečna, da sredi pouka (je učiteljica, če sem prav razunel) ne priletijo v razred, jo vklenejo in odvlečejo (prisilna privedba priče - se uporabi, če kje založijo povabilo na sojenje, pa priča ne ve, da bi morala iti).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
Ja samo ona je prica v predkazenskem postopku. Ji morajo prvo vrociti vabilo in ce se ne odzove sledi prisilna privedba. Sam bi to bilo neumno... pac rece takoj da nic ne ve in je nima smisla na postajovlacit... Napises UZ: xy je povedala da o omenjeni zadevi ne ve ničesar povedati.

=)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Si kr prav razumel, kaj bi se jaz "zmenil"
smile-1.gif

Da jaz vozil plavo škodo, pa operiram not med poljaki in romuni v Sprinterjih, nebi ravno pretirano dosti pisal
smile-1.gif

Glih kok je norma in malo čez, ostalo pa pocket-money
smile-1.gif