Ni bilo mišljeno tebi, ampak slučajno si bil zadnji, ko sem začel pisat odgovor. nisem niti opazil da si ti.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zakaj repliciras meni? Jaz sem vedno ponosen ko lokalci pridejo k meni domov na kavo.
Nebi rekel da so nič krivi. Ravno navadni policaji te je*ejo za cesto, kaznujejo za nepomembne prekrške (imajo možnost opomina), postavljajo radarje na neproblematična mesta.... se ukvarjajo z malimi prekrškarji medtem ko večje ne dobijo, Za množično kasiranje malih nepomembnih prekrškov so krivi ravno navadni policaji, vrh policije pa le za višino kazni - cenik.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Na žalost policaji nimajo ugleda in to predvsem zaradi tega, ker se je vrh policije spridil s politiko ter zaradi pobiranja denarja kjer ni potrebno. Je pa res da zaradi tega fašejo nič krivi navadni policaji.
Pa si kdaj pomislil, da so ti odseki neproblematični ravno zaradi tega, ker policaji tam stalno nabirajo kazni? LOLCitat:
Uporabnik Guinness pravi:
Kot sem rekel, ko boste videli policaje, ki stojijo v križišču in ustavljajo tiste, ki vozijo v rdečo luč ne pa tiste ki po Celovški vozijo 68 namesto 60 (ali lahko vidim podatek koliko nesreč se je zgodilo nasproti Mc Donaldsa na Celovški, ker živim blizu in se ne spomnim niti ene). In ko bodo na res kritičnem nevarnem odseku mi javite in jim takoj nesem topel čaj in smokije. 99% je nabiranje brezveznih kazni da bi pa kdo pokazal malo samoiniciative in rekel gremo danes na kakšen res kritičen odsek, kjer nismo nikoli to pa ne. Je lažje ustavljat na Celovški in na tistih 10 stalnih točkah, ki jih imajo po Lj.![]()
Ti tega ne razumeš. Oni so tam zato, da tebi zagotavljajo varnost, ti pa, nehvaležneš nesramni, ne pokažeš nobenega spoštovanja. Jaz šivim ob prometni cesti in nimam takšne sreče kot ti. Da pridem na cesto, moram biti precej previden, ker na omejitev 70 (znake za omejitev 50 so pokradli dva tedna po njihovi postavitvi), folk vozi 100 ali več.Citat:
Ja Celovška s svojo ravnino pred obvoznico je res grozno zahteven odsek. Mladi čapci poleti v trenirkah in natikačih vozijo motorje po zadnji mimo kina Šiška pa do Tivolija, ker jih tam vidi več punc. Odsek okoli Mc Donaldsa pa ni zanimiv, ker je premalo občinstva.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Tisto z denarnico pa bi tut lahko poklicali na mobitel/stacionarca, itak telefonsko dobijo takoj od operaterja, pokličejo,
Ne neumnosti pisat no. Ni nobenih telefonskih od operaterja.
Citat:
Ja res super da hodijo na dom parkrat na dan v dopoldanskem času za katerega vejo da je v službi. Mah moti me predvsem to da zabijejo toliko časa za take malenkosti. Kot da nimajo pametnejšega dela.
Citat:
Ja Celovška s svojo ravnino pred obvoznico je res grozno zahteven odsek. Mladi čapci poleti v trenirkah in natikačih vozijo motorje po zadnji mimo kina Šiška pa do Tivolija, ker jih tam vidi več punc. Odsek okoli Mc Donaldsa pa ni zanimiv, ker je premalo občinstva.
Citat:
Aja pa še ON topic. Iskali so jo na domu, kjer je samo na pol senilen dedek, ki niti ni vedel povedati kdo jo išče, klicali pa so jo natanko 1X in to iz številke na kateri je, ko je klicala nazaj dobila centralo, kjer niso vedeli nič o tem ampak so si zabeležili njene podatke in ji zagotovili, da jo pokličejo nazaj. Seveda je niso. In sedaj že 2 dni stalno čaka če in kdaj jo bodo poklicali. Ampak domnevava da jo bodo raje spet iskali na domu. In to za zadevo o kateri ne ve nič, ni nič kriva ampak samo potrebujejo njeno izjavo...![]()