Pritožba na delo policije!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.556
5.689
113
pr*sec
tongue-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Sm pa mislil da policaji pri ljudeh uživajo tak ugled, da je njihov obisk v čast, ne pa v sramoto :-.(

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
Zakaj repliciras meni? Jaz sem vedno ponosen ko lokalci pridejo k meni domov na kavo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.133
6.300
113
blizu močvirne prestolnice
Na žalost policaji nimajo ugleda in to predvsem zaradi tega, ker se je vrh policije spridil s politiko ter zaradi pobiranja denarja kjer ni potrebno. Je pa res da zaradi tega fašejo nič krivi navadni policaji.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zakaj repliciras meni? Jaz sem vedno ponosen ko lokalci pridejo k meni domov na kavo.
Ni bilo mišljeno tebi, ampak slučajno si bil zadnji, ko sem začel pisat odgovor. nisem niti opazil da si ti.
Ko so pa k meni nazadnje prišli (pa ne na kavo) so pa lepo ostali zunaj pred zaprtimi vrati. Sej mi je fajn splačalo da jim nisem hotel odpret, ker je kazen potem zastarala.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Na žalost policaji nimajo ugleda in to predvsem zaradi tega, ker se je vrh policije spridil s politiko ter zaradi pobiranja denarja kjer ni potrebno. Je pa res da zaradi tega fašejo nič krivi navadni policaji.
Nebi rekel da so nič krivi. Ravno navadni policaji te je*ejo za cesto, kaznujejo za nepomembne prekrške (imajo možnost opomina), postavljajo radarje na neproblematična mesta.... se ukvarjajo z malimi prekrškarji medtem ko večje ne dobijo, Za množično kasiranje malih nepomembnih prekrškov so krivi ravno navadni policaji, vrh policije pa le za višino kazni - cenik.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
Kot sem rekel, ko boste videli policaje, ki stojijo v križišču in ustavljajo tiste, ki vozijo v rdečo luč ne pa tiste ki po Celovški vozijo 68 namesto 60 (ali lahko vidim podatek koliko nesreč se je zgodilo nasproti Mc Donaldsa na Celovški, ker živim blizu in se ne spomnim niti ene). In ko bodo na res kritičnem nevarnem odseku mi javite in jim takoj nesem topel čaj in smokije. 99% je nabiranje brezveznih kazni da bi pa kdo pokazal malo samoiniciative in rekel gremo danes na kakšen res kritičen odsek, kjer nismo nikoli to pa ne. Je lažje ustavljat na Celovški in na tistih 10 stalnih točkah, ki jih imajo po Lj.
uf-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
Aja pa še ON topic. Iskali so jo na domu, kjer je samo na pol senilen dedek, ki niti ni vedel povedati kdo jo išče, klicali pa so jo natanko 1X in to iz številke na kateri je, ko je klicala nazaj dobila centralo, kjer niso vedeli nič o tem ampak so si zabeležili njene podatke in ji zagotovili, da jo pokličejo nazaj. Seveda je niso. In sedaj že 2 dni stalno čaka če in kdaj jo bodo poklicali. Ampak domnevava da jo bodo raje spet iskali na domu. In to za zadevo o kateri ne ve nič, ni nič kriva ampak samo potrebujejo njeno izjavo...
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Kot sem rekel, ko boste videli policaje, ki stojijo v križišču in ustavljajo tiste, ki vozijo v rdečo luč ne pa tiste ki po Celovški vozijo 68 namesto 60 (ali lahko vidim podatek koliko nesreč se je zgodilo nasproti Mc Donaldsa na Celovški, ker živim blizu in se ne spomnim niti ene). In ko bodo na res kritičnem nevarnem odseku mi javite in jim takoj nesem topel čaj in smokije. 99% je nabiranje brezveznih kazni da bi pa kdo pokazal malo samoiniciative in rekel gremo danes na kakšen res kritičen odsek, kjer nismo nikoli to pa ne. Je lažje ustavljat na Celovški in na tistih 10 stalnih točkah, ki jih imajo po Lj.
uf-1.gif
Pa si kdaj pomislil, da so ti odseki neproblematični ravno zaradi tega, ker policaji tam stalno nabirajo kazni? LOL
Pa policaji ravno s tem podatkom opravičijejo tam svoje kasiranje.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
Ja Celovška s svojo ravnino pred obvoznico je res grozno zahteven odsek. Mladi čapci poleti v trenirkah in natikačih vozijo motorje po zadnji mimo kina Šiška pa do Tivolija, ker jih tam vidi več punc. Odsek okoli Mc Donaldsa pa ni zanimiv, ker je premalo občinstva.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Ja Celovška s svojo ravnino pred obvoznico je res grozno zahteven odsek. Mladi čapci poleti v trenirkah in natikačih vozijo motorje po zadnji mimo kina Šiška pa do Tivolija, ker jih tam vidi več punc. Odsek okoli Mc Donaldsa pa ni zanimiv, ker je premalo občinstva.
Ti tega ne razumeš. Oni so tam zato, da tebi zagotavljajo varnost, ti pa, nehvaležneš nesramni, ne pokažeš nobenega spoštovanja. Jaz šivim ob prometni cesti in nimam takšne sreče kot ti. Da pridem na cesto, moram biti precej previden, ker na omejitev 70 (znake za omejitev 50 so pokradli dva tedna po njihovi postavitvi), folk vozi 100 ali več.
Aja, vklopi sarkazem detektor.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Tisto z denarnico pa bi tut lahko poklicali na mobitel/stacionarca, itak telefonsko dobijo takoj od operaterja, pokličejo,

Ne neumnosti pisat no. Ni nobenih telefonskih od operaterja.

Mene so domov klicali na mobitel naj si pridem po registersko tablico. Največja bizarnost? Avto sploh ni na mene pisan,
ga pa nonstop vozim samo jaz in od kar ga mam še me niso ustavili. Kako jim je to ratalo mi ni jasno, skratka tablico ki sploh nisem
vedel da sem jo zgubil, so mi vrnili po poti klica na moj mobitel, avto pa pisan na 37to osebo ki je niti ni v sloveniji.

V tem primeru so rasturali.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.357
11.379
113
sam si ti nek blefer, od strica vozis njemcka kola, car ulice ali kaj tretjega?
smile-1.gif

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Ja res super da hodijo na dom parkrat na dan v dopoldanskem času za katerega vejo da je v službi. Mah moti me predvsem to da zabijejo toliko časa za take malenkosti. Kot da nimajo pametnejšega dela.

za ljudi je pač vse malenkost: tudi npr. če hitrost v naselju prekoračiš. Ko pa rabi folk policaje za stvar, ki je res malenkost (ker so zajčka povozili na cesti: "ojoj moj novi polo"), no potem pa ta malenkost veliko pomeni in bi radi tudi skupino posebnih tožilcev na kraju, da bi za praskico ogled naredili. Ko pa avtošola lopovska (poštene še nisn vido) goljufa pri urah in ne izstavlja računov potem pa je to malenkost. Ljudje neumni
bonk.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
Ja seveda vse avtošole goljufajo pa ne samo avtošole, kaj pa vodovodarji, štromarji, keramičarji a sploh kdo ne pri nas. Sem čisto za to da se to uredi in končno dobijo vsi kazni več tisoč eur in prepoved opravljanja dejavnosti. Ampak zaradi ene avtošole, recimo da so šli obiskat okoli 20 ljudi, ki so vozili v tem času v tej avtošoli. Koliko ljudi je delalo na tem, koliko papirologije, sredstev, bencina... Na koncu bo pa dobil kazen 500eur od našega vrlega sodstva al pa še to ne
bonk.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Citat:

O sosed....se strinjam s tem postom
zmaga.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Citat:
Aja pa še ON topic. Iskali so jo na domu, kjer je samo na pol senilen dedek, ki niti ni vedel povedati kdo jo išče, klicali pa so jo natanko 1X in to iz številke na kateri je, ko je klicala nazaj dobila centralo, kjer niso vedeli nič o tem ampak so si zabeležili njene podatke in ji zagotovili, da jo pokličejo nazaj. Seveda je niso. In sedaj že 2 dni stalno čaka če in kdaj jo bodo poklicali. Ampak domnevava da jo bodo raje spet iskali na domu. In to za zadevo o kateri ne ve nič, ni nič kriva ampak samo potrebujejo njeno izjavo...
bonk.gif

O sosed........a da bi se pa ta tvoja blondinka zapeljala 5minut stran v koseze na PU pa jih direkt vprašala kaj rabijo ji pa ne prdne
sprasujem se.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
1. ni blond
cheer.gif

2. je iz Domžal in je to malo dlje kot 5 minut
evil.gif

3. glede na to da je klicala nazaj in že dva dni čaka klic, je malo zoprno se peljat 25km v eno smer in tam ugotovit, da je trenutno ta policist na malci
bonk.gif

4. Sosed kdaj daš za pivo?
nahrung002.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
1. aleluja
2.&3. obstajajo tud mejli in pa kaka "nesplošna" številka PU koseze/šiška
4. kadar se bova zmenila
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
STvar je zelo preprosta. Policist ki naj bi jo poklical nazaj je lahko prost (ene 4 dni je realno v ljubljani ker se dela kanadski turnus), lahko je ponoči (ne bi ona ponoči verjetno dajala izjave), mogoče je celo na bolniški in leži v bolnici. Če jo bodo še rabli jo bodo našli. Če je ne bodo bo dobila vabilo kot priča in kdaj naj se oglasi na postaji.

Ko pa se čudiš zakaj toliko razgovorov - vsako kazensko ovadbo je treba podpret z dokazi. In uradni zaznamki z izjavami prič so dokazi. In to je delo policije - zbiranje dokazov in obvestil... Kar pa se celovške tiče - četam ne bi bilo policije bi vsi vozili 90+ To tudi dokazujejo vse prekoračitve ki jih tam ugotovijo z radarjem. A mislis da bi bila tokrat radar ce ne bi bilo tok krsitev? Na marsikaterem kriticnem mestu bi pa bil radar pa ga ni, ker avtov ni mozno varno ustavljat.

Enkrat se je kolega ful sekiral ker so postavljali radar na tivolski v ljubljani. No pol ko je na tem odseku obravnaval ze 5 nesrec v enem mesecu je sam sebi upravicil tisti radar tam. No in pol enega ustavi in seveda "koga paogrozam tu, tu ni nikoli nesrec" in puf 20m naprej nalet 5 vozil. Je sam tiho podpisal placilni nalog =)