Na začetku bi mogla rečt da se zares ne spomni ničesar in bi blo to to.
Sicer pa plavci nimajo ravno neke morale pri zbiranju ur obiska, pri njej vsaj pridejo tekom dneva. Kaj si sosedje mislijo, te more
BK, čeprav pri starejših (starši) dobro ime v ulici pomeni dosti, meni ravno dol visi če me majo za barabo ali ne, še raje vem če me
imajo, ti barem dajo mir, ne pa da ti najedajo kje parkiraš in kako glasen je tvoj motor.
K mojim staršem naši lokalni kekci hodijo recimo ob 23ih povedat, da so našli denarnico. Ob 3 zjutraj pridejo preverjat mamin
avto (sestra je imela enega specifičnega đipa, katerih je bilo mogoče v tej barvi v regiji 5- pisanega na mamo),
in modeli vdarijo sred noči starim na hof (avto parkiran na dovozu tako da je ga možno pogledat okoli in okoli), povedat da preiskujejo
pobeg s kraja nesreče, da je avto te barve redek in preverjajo vse lastnike, skratka modela ki je pobegnil ko je zbil kolesarja.
Ok, ajde opravljajo svoje delo do smrti povožen kolesar je resna zadeva, ampak avto parkiran na dovozu, komot se vidi da ni
nobenih znakov trka, ampak ne, modeli veselo pozvonijo, kje je lastnica avta, če jim pokaže avto.
Pa ni problem da pridejo sramoto delat v ulico, pa ni problem da te zbudijo za bedarijo (ker bi avto lahko sami pogledli), problem je
v tem, da ko ti ponoči nekdo zvoni, pogledaš skoz okno, pa vidiš plavce na hofu... Prvo kaj pomisliš, da se ti je pijani malkom
zvrnil z mosta v reko. (vikend, malkom pa na turneji seveda). Pa to ti zmanšajo živlenje za eno leto no.
Prideš na hof, vidiš jebeno staro karjolo, greš z maglajtko okoli, vidiš da je avto tipi-topi in greš dalje, ne pa da strašiš folk sred noči.
Tisto z denarnico pa bi tut lahko poklicali na mobitel/stacionarca, itak telefonsko dobijo takoj od operaterja, pokličejo,
"Pozdravljeni, kličem v zvezi z vašo denarnico, našla se je dvignete jo lahko na PP".
Ne, oni morjo prit na hof, da vsi sosedi zijajo, sred noči, zvonit in jo osebno vročit lastniku. Pa pisda no, pa pridi ob 7mih zjutraj ne
ob 23 na soboten večer, ko itak al vsi spijo al pa jih ni doma.
Zdaj nevem kak je z zakonom, če je treba takoj obvestit lastnika, ampak za neko normalno uro pa nebi blo tako težko se odločit.
Maš pa policista, ki se pripelje za tabo in ti pove da vrjetno zgubljaš olje oz. hladilno tekočino in da brž na servis oz. parkiraj dokler
ni velikih stroškov.