Pritožba na delo policije!

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
lol?

ne ne, resno mislim. vprasal bi za en nasvet, preden bi/bo slo kaj dalje... some serious shit
crazy1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.420
1.272
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mislim da bi znorel ce bi jo na sihtu iskali... Zato se pa na siht ravno s tem razlogom ne hodi ce ni ravno nujno.

Predvsem je kuturno, da se cloveka najprej pisno obvesti in mu ponudi moznosti kako prit v kontakt (recio telefon) ali vsaj najprej poklice, obisce se ga pa v civilu. Tudi mene bi mocno motilo, da bi me kot recimo prico oz samo zaradi zbiranja informacij o pizdarijah, ki jih je nekdo drug pocel, obiskovali uniformirani policisti. Ljudje si misljo svoje, mene pa to moti.
Se pa enkrat spomnim necesa podobnega, pa so me s PP poklicali, povedali za kaj gre, sem se s policistom zmenil kar na kavi (so pa ponudili tudi da pridejo domov), in je bila stvar resena.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.557
5.689
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Eh pač uniformiranci,sej če bi bli krimiči v civilu bi blo bl normalno.

Ej stari mislm da resno pretiravaš.....PU maš če si iz Lj nikol več kt 10min z avtom stran.....mene če bi doma rekl da so me polcaji iskal med službenim časom grem po kosilu sam tja....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.707
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mislim da bi znorel ce bi jo na sihtu iskali... Zato se pa na siht ravno s tem razlogom ne hodi ce ni ravno nujno.

Predvsem je kuturno, da se cloveka najprej pisno obvesti in mu ponudi moznosti kako prit v kontakt (recio telefon) ali vsaj najprej poklice, obisce se ga pa v civilu. Tudi mene bi mocno motilo, da bi me kot recimo prico oz samo zaradi zbiranja informacij o pizdarijah, ki jih je nekdo drug pocel, obiskovali uniformirani policisti. Ljudje si misljo svoje, mene pa to moti.
Se pa enkrat spomnim necesa podobnega, pa so me s PP poklicali, povedali za kaj gre, sem se s policistom zmenil kar na kavi (so pa ponudili tudi da pridejo domov), in je bila stvar resena.

Osebno mocno dvomim, da je prej niso problai dobit na telefon, ker ob pomanjkanju kadra redko kdo kar na slepo hodi naokrog - razen ce nimas cifre.... Sicer pa take malverzacije obicajno preiskujejo kriminalisti. Lahko da so ji uniformiranci skusali vrociti kako vabilo s strani kriminalistov itd....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.557
5.689
113
Mogoče je pa vseh 77 nalomu pa zato tolk traja
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Na začetku bi mogla rečt da se zares ne spomni ničesar in bi blo to to.

Sicer pa plavci nimajo ravno neke morale pri zbiranju ur obiska, pri njej vsaj pridejo tekom dneva. Kaj si sosedje mislijo, te more
BK, čeprav pri starejših (starši) dobro ime v ulici pomeni dosti, meni ravno dol visi če me majo za barabo ali ne, še raje vem če me
imajo, ti barem dajo mir, ne pa da ti najedajo kje parkiraš in kako glasen je tvoj motor.

K mojim staršem naši lokalni kekci hodijo recimo ob 23ih povedat, da so našli denarnico. Ob 3 zjutraj pridejo preverjat mamin
avto (sestra je imela enega specifičnega đipa, katerih je bilo mogoče v tej barvi v regiji 5- pisanega na mamo),
in modeli vdarijo sred noči starim na hof (avto parkiran na dovozu tako da je ga možno pogledat okoli in okoli), povedat da preiskujejo
pobeg s kraja nesreče, da je avto te barve redek in preverjajo vse lastnike, skratka modela ki je pobegnil ko je zbil kolesarja.
Ok, ajde opravljajo svoje delo do smrti povožen kolesar je resna zadeva, ampak avto parkiran na dovozu, komot se vidi da ni
nobenih znakov trka, ampak ne, modeli veselo pozvonijo, kje je lastnica avta, če jim pokaže avto.

Pa ni problem da pridejo sramoto delat v ulico, pa ni problem da te zbudijo za bedarijo (ker bi avto lahko sami pogledli), problem je
v tem, da ko ti ponoči nekdo zvoni, pogledaš skoz okno, pa vidiš plavce na hofu... Prvo kaj pomisliš, da se ti je pijani malkom
zvrnil z mosta v reko. (vikend, malkom pa na turneji seveda). Pa to ti zmanšajo živlenje za eno leto no.

Prideš na hof, vidiš jebeno staro karjolo, greš z maglajtko okoli, vidiš da je avto tipi-topi in greš dalje, ne pa da strašiš folk sred noči.

Tisto z denarnico pa bi tut lahko poklicali na mobitel/stacionarca, itak telefonsko dobijo takoj od operaterja, pokličejo,
"Pozdravljeni, kličem v zvezi z vašo denarnico, našla se je dvignete jo lahko na PP".

Ne, oni morjo prit na hof, da vsi sosedi zijajo, sred noči, zvonit in jo osebno vročit lastniku. Pa pisda no, pa pridi ob 7mih zjutraj ne
ob 23 na soboten večer, ko itak al vsi spijo al pa jih ni doma.

Zdaj nevem kak je z zakonom, če je treba takoj obvestit lastnika, ampak za neko normalno uro pa nebi blo tako težko se odločit.

Maš pa policista, ki se pripelje za tabo in ti pove da vrjetno zgubljaš olje oz. hladilno tekočino in da brž na servis oz. parkiraj dokler
ni velikih stroškov.
zmaga.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.707
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Tisto z denarnico pa bi tut lahko poklicali na mobitel/stacionarca, itak telefonsko dobijo takoj od operaterja, pokličejo,

Ne neumnosti pisat no. Ni nobenih telefonskih od operaterja.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.803
9.982
113
40
MB
za 20 let resta?
evil.gif

@malcom: če bi pa šetali po dvorišču brez da vprašajo pa bi se spet *****
wink-1.gif

aja danes zjutraj sem klel policaja ker je zapeljal iz rondoja brez žmigavca, pr*sec
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.707
113
Meni je zadnjic ratalo dat zmigavec kosem sel not,ko sem to dojel sem se na prvi busni vstavil in skusal dojeti kaj se mi dogaja v glavi. Res. Nosem semalozbral paselpol naprej...se zdej mi je nerodno =)