Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Že pogledal. Cool.

Ja, pričakovan prvi del nadaljevanja. Nič pretresljivega. Čakam da sprejme posel in da Jesse spet začne s svojim brainstormingom.
cool-1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
A gleda kdo The Ricky Gervais Show?

Tagline je "series of pointless conversations", meni je zelo všeč. Prav narežiš se. Priporočam.

LP,
PIC

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pogledal prva dva dela Mad Men. Kar kul, verjetno tud zato, ker je zgodba blizu "mojga foha".

Zanimiva razlika odnosa do žensk v primerjavi z zdaj. Pa RES vsi kadijo.
grin1.gif
(snemano "v 60-ih").

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Sm prisel tud jaz do tretje sezone. Seka Breaking Bad.
Sam tista scena k Badgerja aretira mulo kriminalist mi je bila pa svetovna... Kaki smeh.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kaj je s temi nadaljevankami? Včasih je bilo lepo vsak teden nov del..., zdaj pa pri večini lepo 1 teden je 1 teden ni...potem mesec dni pavze pa spet...
crazy1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je s temi nadaljevankami? Včasih je bilo lepo vsak teden nov del..., zdaj pa pri večini lepo 1 teden je 1 teden ni...potem mesec dni pavze pa spet...
crazy1.gif
Prejšnja pavza je bila zaradi olimpijskih iger. Zdaj je spet krajše zatišje, potem pa se pričnejo najboljše epizode, ker se od 26. aprila do 26. maja meri gledanost (pri CSI so naprimer za finalno epizodo pred leti najeli Quentina Tarantina). Od gledanosti pa je odvisna cena oglasnega prostora.