Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Pogledal prvo sezono The Wire in morem rečt da mi je še kar všečna...Aja gledal sm pa .... CSI Miami , Dexter, Hustle, House ..to kar sm pregledal po dolgem in počez, brez SCI-FI...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

The Wire je špica! Prav ne morem se odločiti, ali so boljši Sopranovi ali The Wire.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz še gledam sopranove....6 sezono. Gledam tko dost nezainteresirano oz. popolnoma tako napram the wire.

Ni mi jasno od kje kult iz tega razen mafia žarna. Veliko nepovezanosti, preskokov, nesmislov, veliko bednih likov, katere se že vnaprej da razpoznat kako končajo. Nigri in drug dealer scena v the wire deluje tooooliko bolj zanimiva in prepričljiva.

Ne vem no...nikakvo mi je, pogledal bom do konca sigurno pa prvič in zadnjič.

Si pa prvi s takšnim mnenjem. Kar jih jaz poznam
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Smo si zelo različni zgleda
cool-1.gif

Moram it brat review-e da vidim kje naj bi bil keč sopranovih oz. kaj je tako dobrega, da jaz spregledam in vidim veliko slabega.

The Wire ma tudi polno takih problemov sam so zaradi obsežnosti/kompleksnosti in realnega prikaza povsem upravičene. Se je treba pa pri takih navadit da glavni karakter niti ne obstaja oz. si ga izbereš sam, pa tudi on ne dobi pol vedno happy endinga oz. velik del vsake epizode.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
meni pa recimo the wire ni nek presežek. enostavno ne padem noter, ne čutim tiste nujne potrebe da čimprej naslednji del začnem gledat. zdaj sem začel tretjo sezono gledat

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
meni pa recimo the wire ni nek presežek. enostavno ne padem noter, ne čutim tiste nujne potrebe da čimprej naslednji del začnem gledat. zdaj sem začel tretjo sezono gledat

To sem tudi pri sebi opazil. Dobra je, je. Ampak lahko pa v miru počakam tudi 1 teden, da pogledam naslednji del. Kar je po eni strani vredu, ker hodim prej spat.
grin1.gif

Včeraj sem iz radovednosti pogledal 2 dela Cougar town (po priporočilu sodelavke in sodelavca). Je že pobrisano z diska, ker tako obupnega igranja pa še ne.
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
jst sem zdaj pogledal 14 delov oz. vse od Firefly.... luštno

čudno, da so ukinili samo po eni sezoni.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
So ukinili, so. Posneti bi morali ša par delov, samo so prej zaključili.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
kzs

Gledam zdaj The Wire, sem proti koncu 2. sezone, zadeva ni slaba, ampak Sopranovi so po mojem mnenju kar nekaj mest višje, glede na kvaliteto!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
jo niso ukinili, tako je bila misljena.

Serenity je bil film, ki se je dogajal po prvi sezoni. No en nadomestek sezone.