Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.495
3.845
113
davorinm.wordpress.com
Sem pogledal do konca The Wire. "Šiiijeeeet."
grin1.gif

Odličen scenarij v 5. sezoni.

Kaj pa je ta breaking bad? Rabim nekaj novega.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jaz sem po the Wire začel gledati Breaking Bad. Trenutno sem sredi 2. sezone.

Močno, močno priporočam. Mešanica med Dexterjem, The Wire in MacGyverjem, ampak na nek samosvoj in odličen način. Malce tragična zgodba, ki pa poplača z inteligentnim humorjem in ironičnimi vložki, ki človeka enostavno kljub pogosti krvavosti nasmejijo do solz.

Ja je taka bom depra scena. Neko odročno ameri mesto srednje velikosti in vsakodnevni problemi.

Narejeno pa super. Bryan Cranston odigra perfektno.

medium_bryan-cranston.jpg

btw: Won 4 Primetime Emmys

2008 & 2009
Outstanding Lead Actor in a Drama Series
Bryan Cranston

2008 & 2009
Outstanding Single Camera Picture Editing for a Drama Series
Lynne Willingham (edited by)

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jaz ne bi rekel, da je izključno moška nanizanka. Tudi ženske vloge so dobro zastopane. Osrednji steber nanizanke je tako ali tako družinsko dogajanje osrednjega karakterja. Travmatizirane ameriške gospodinje pač. Vsekakor manj neprimerno kot Sopranovi ali The Wire (ta je sploh po mojem čisto za tipe).

Sicer pa smo ti že preveč povedali.

Za razliko od marsikatere druge serije je tu dovolj, če si pogledaš že prvi del. Resnično so se potrudili in glede na to, kar pišeš, da ti je všeč, boš po koncu rekel samo "WOW, kje je drugi del, da gledam naprej".

Resno, če The_Red_Devil reče, da je neka serija dobra, potem nimaš kaj za razmišljat. Zaradi njega sem pregledal Sopranove, The Wire in sedaj Breaking Bad. Svetlobna leta bolje kot večina hollywoodske filmske produkcije.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
hysterical-1.gif

Zadnja sezona je extra badass ja. Konkretno dogaja. Vsak lik je nekaj posebnega, odigrano na zlo visokem nivoju in to konstantno.

Senator krejggg davieeesssssss....eden od "zlobcev", kateri zaradi narave serije ne dobi kar si bi v houlywood-u zaslužil. Se pa strinjam, čit moška scena, moja se ni sposobna trudit zastopit nigga speach-a.
evil.gif

Zakaj sem že požrl the wire.
cry12bpy.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.495
3.845
113
davorinm.wordpress.com
Pogledal 4 dele Breaking bad včeraj v šusu. Glede na to, da nisem odnehal po prvem, niti po drugem niti tretjem....

Zelo dobra! Pa RES dobra igra glavnega karakterja!

Pa moja je tud navdušena.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
kzs

Kaj pa The Black Donnelys ? Je že gledal kdo? Moji cimri so gledal ko je bila na TV-ju, pa jim je bila kar všeč. Gre se pa o 4ih bratih, ki se nekaj zapletejo z mafijo.

Sem pogledal 2 dela in še nisem prav navdušen. Enostavno si teh igralcev (bratov) ne predstavljam v vlogi nekih težkih mafiozotov. Grem na tretji del...

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Naslednja, baje zadnja, sezona Breaking bad-a: Premieres Sun., Mar. 21 at 10PM | 9C.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.446
2.786
113
Sm potegnil dol Breaking bad, sicer sem pogledal sele 3 dele, ampak ne potegne kaj prevec. Je ok, ni pa top shit kot je rekel znos.