Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.955
405
83
Odgovor na vprašanje, če lahko kaj izda o 2. sezoni.

Citat:
Nic Pizzolatto: Okay. This is really early, but I'll tell you (it's about) hard women, bad men and the secret occult history of the United States transportation system.

Me pa res zanima kdo bo igral v drugi sezoni. Matthew pa Woody sta bla res odlična. Res sta super odigrala. Noben mi prej ni bil neki ful preveč ušeč, sploh Matthew, ampak po teli seriji sta ratala pa one of my favorites.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Jaz sem tudi pričakoval boljši konec pri True detective.

Ali prav razumem, da bo v drugi sezoni drug primer z drugimi detektivi?

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
569
113
Končujem z ogledom Dexterja, pa me zanima a je 8 sezona zadnja, al bojo tud deveto sezono snemal?? Mal mi gre že na živce
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Jaz sem tudi pričakoval boljši konec pri True detective.

Ali prav razumem, da bo v drugi sezoni drug primer z drugimi detektivi?

Meni je bil konec fajn. Gre za zaključen primer, zgodbo.... meni je všeč, da ni cliffhangerja.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
True detective: mene je zadnji del tudi pustil hladnega, prevec se mi je zdel twinpeaksovski. Dobra nadaljevanka, ne pa najboljsa.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.670
113
Kompletna nadaljevanka ni nič posebnega,. oziroma je na sploh bedna. Toliko govora kaj vse obeta, ampak meni osebno, beda.. Moje mnenje!

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Poanta serije je zgodba o odnosih med glavnima junakoma. Jim pa vsseno zamerim preveč stereotipnega teksas chaisaw masacer tip morilca. glede na vse namige o povezanosti z policijo, politiko, ... Sem pričakoval več kot nekega random rednecka

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.670
113
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Poanta serije je zgodba o odnosih med glavnima junakoma. Jim pa vsseno zamerim preveč stereotipnega teksas chaisaw masacer tip morilca. glede na vse namige o povezanosti z policijo, politiko, ... Sem pričakoval več kot nekega random rednecka

Igralska zasedba je OK in tudi njun odnos je zanimiv, vendar pa je sama zgodba meni osebno zelo poceni in dejansko sem bil zelo razočaran. Če mislijo nadaljevati v tem stilu, bo vse skupaj bolj švoh.

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
569
113
Pogledal končno zadnji del True detective, kr okej ni pa nek presežek.

Mi je bil pa dost soliden zadnji TWD
smile-1.gif
Una tamala je res mal psiho.