Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Pogledam danes pa javim
zmaga.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Precej nenavadno je tole, kot v filmu Fargo. Veliko črnih, komičnih trenutkov. V prvem delu se itak veliko zgodi, tako, da bo treba še kak del pogledat.
Se mi pa zdi, da zna bit to love it or hate it odločitev
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
To je totalno love it or hate it and i am in love!. Pa Billy Bob in Martin tako dobr igrata!

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
ksz..

delno offtopic, še komu zeza tvtorrents v navezi z zadnjim updateom uTorrenta (3.4.1 build 30888)? po updejtu mi v nedogled isce soleznike
confused-1.gif
(po par minutah obupam in najdem drugje, samo s tvtorrents je problem).

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
Citat:
uTorrent 3.4.1 blocked
Version 3.4.1 of uTorrent is blocked due to a bug that causes credits to be withdrawn when seeding.
The preferred version is 2.2.1 which can be found here: uTorrent 2.2.1

If you still want to use uTorrent 3.x, you may have an earlier version in "%APPDATA%\uTorrent\updates". Paste that into the address in explorer (no quotes) then click the version you want to revert to. You probably want to turn off automatic updates, too.

We've tried to report issues to the uTorrent developers in the past but they deny a problem exists and blame it on the tracker. We'll just wait for the next release and see if the problem is fixed. Then they don't have to worry about admitting to a problem, taking any blame or giving any credit.

//staff

Downgrade je treba naredit.

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
Ni panike! Men tud ni blo jasno, zakaj kar naenkrat noče DL-jat.

Louie is back!
cheer.gif
S04E01 in 02!

baziran

Zelenc'
16. maj 2014
12
0
1
Če imate radi risane serije kot sta South Park ali Family Guy si obvezno oglejte risanko Rick and Morty...zakon!

purplehaze

Zelenc'
21. maj 2014
17
0
1
Pred kratkim sem pogledal prvo sezono Rick and Morty, risana serija podobna south parku ali family guyu...vendar se mi zdi na višjem nivoju, priporočam!

purplehaze

Zelenc'
21. maj 2014
17
0
1
A je tu kdo gledal serijo Jericho, škoda ker so jo nehali snemat drugače sem pa serije redno začel gledati z Lostom im mi je še do sedaj ena izmed ljubših serij, edino zadnja sezona mi je totalno pokvarila vtis.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik purplehaze pravi:
A je tu kdo gledal serijo Jericho, škoda ker so jo nehali snemat drugače sem pa serije redno začel gledati z Lostom im mi je še do sedaj ena izmed ljubših serij, edino zadnja sezona mi je totalno pokvarila vtis.
gledal takrat ko je prišla ven, prva sezona mi je bla ok, drugo so pa na silo skup spacali (če se prav spomnim še to na pobudo gledalcev)...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
ksz:

a kdo ve kaj se je zgodilo s Castlom na Foxu? Predvajal so 6. sezono, naenkrat pa prešaltal na 4.?
sedaj je 6 sezona. nek del kjer omenjajo albansko mafijo
evil.gif