Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pogledal 7. Del true detective. Kul ampak ne vem kako bodo zakljucili zdaj zgodbo v enem zadnjem delu . Se mi zdi premalo cajta. Imam feeling da bosta v zadnjem delu oba umrla, preiskavo pa bosta nadaljevala temnopolta detektiva v drugi sezoni.

B81

22. jul 2007
37.617
10.910
113
A samo 8 delov je mišljenih in le ena sezona?

Drugače pa dobra, zanimiva in malo depresivna serija tole.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
samo še en del?
frown-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pogledal 7. Del true detective. Kul ampak ne vem kako bodo zakljucili zdaj zgodbo v enem zadnjem delu . Se mi zdi premalo cajta. Imam feeling da bosta v zadnjem delu oba umrla, preiskavo pa bosta nadaljevala temnopolta detektiva v drugi sezoni.

Unedva detektiva nebosta vidla konca sezone. Pomoje.

Bo pa pomoje nor del zadn.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
. Mathew je rekel da ne bo igral v drugi sezoni, kar pomeni, da ne bo odšel. Če bi odšel, to sploh nebi bila debata. Logika na nivoju sesalca. Onadva črna bosta šla, zelo verjetno

Nazadnje urejeno:

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Iščem en del serije Third Watch oz. Tretje izmene ... Nanizanka je bila na Popu pred leti okoli 2000-2003, če se ne motim. V glavnem, en del je bil posnet na dan terorističnega napada na WTC, ko ravno snemajo prizor v stavbi v stanovanju, ko se zasliši eksplozija, za tem pa se vidi, da tistega dela niso posneli dan ali več po napadu, ampak dan po napadu, saj je bilo polno gledalcev nekje v podzemni, ki so spremljali v živo prenos ... Konec posnetka pa je, kako reševalci, gasilci in policisti hitijo na prizorišče.
To nanizanko sem zelo rad gledal, saj prikazuje vsakdanje življenje policistov, reševalcev in gasilcev v New York Cityu ...

Žal nisem uspešen niti na youtubu, po googlu nekaj najde, samo na koncu je vse v slikah ali pa kar neki xy video.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Ne, ni ta del. Na youtubu je objavljen samo odsek, povzetki iz dela, ampak še vedno ni vsega naštetega notri, ker je video skrajšan.

Če se ne motim, so v Third Watchu igrali pravi reševalci, policisti in gasilci, le da v času snemanja niso posredovali v pravih primerih, če ni šlo za kaj hujšega. Vsaj tako sem prebral že kar nekaj let v nekem tujem članku.

Je pa Third Watch zame ena najboljša nanizanka, ki so jo kdaj posneli. Vedno napeta, nič napihovanja oz. pretiravanja ... čisto vsakdanji dogodki so bili v filmu.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Je pa Third Watch zame ena najboljša nanizanka, ki so jo kdaj posneli. Vedno napeta, nič napihovanja oz. pretiravanja ... čisto vsakdanji dogodki so bili v filmu.
tole mi nekako ne gre skupaj.

B81

22. jul 2007
37.617
10.910
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
. Mathew je rekel da ne bo igral v drugi sezoni, kar pomeni, da ne bo odšel. Če bi odšel, to sploh nebi bila debata. Logika na nivoju sesalca. Onadva črna bosta šla, zelo verjetno

/confused
sprasujem se.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
1. sezona se konca in bo 2. nova, mislim neodvisna od 1. ali bo nadaljevanje 1.? Ker s tem omenjanjem novih dveh glavnih sem si predstavljal vsako sezono kot nek smiselni enotni del...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
a ti bi nekoga spraševal če bo igral v drugi sezoni, če v prvi umre? how stupid moraš bit, da greš to vprašat. Tako da iz tega sklepam, da ne mathew ne umre. Pure logik. Je pa res da je svet neumen, tako da je lahko tudi to kdo spraševal in sploh ni poznal ozadja nanizanke

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
A samo 8 delov je mišljenih in le ena sezona?

Drugače pa dobra, zanimiva in malo depresivna serija tole.

WTF

Se je sicer hitro vse odvijalo, pa sem mislo, da sta si pripravla okolje za samostojno delo za nadlednje sezone.

crazy1.gif