Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na noviga lejta dan
smile-1.gif
Na Božič pa 'predepizoda'.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
gleda kdo american horror story?
moram pogledat še pretekle sezone ampak sedaj je dokaj zanimivo.
vrjamem da bo enim bedno...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
V zadnjem času pogledal tri sezone The good wife . Kar solidna odvetniška nanizanka z vpogledom v politiko.

Pred kratkim sem pa gledal Justified tudi tri sezone. Na IMDB kar visoko ocenjena. Za spoznavanje redneck scene.

Obe dve priporočam tistim, ki so jim bili všeč House of cards, Homeland, The Wire...

DLjal po tvoje mnenju Justified...in moram reci, da se ne strinjam s tabo. Ni primerljiva s HoC, Homeland, Wire... Res da sem pogledal le 6 delov, vendar zaenkrat mi proti nastetim deluje 'limonadasto'.

Update mnenja o Justified, sredi 3. sezone. Ni slaba serija, me je kr malo potegnila noter, mogoce bi se jo dalo primerjat s Sons of anrchy, ceprav sem le to gledal kaksenkrat po TV, vsekakor je pa to B klasa napram Wire&co.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.671
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prihaja januarja na HBO

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/roiKrE5KLbk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

cheer.gif

Tole bo pa za pogledat.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
McConaughey lahko igra pa samo še eno vlogo: južnjaški čudak, ki šepeta z raskavim glasom skozi zobe.

Meni osebno bolj dišijo nanizanke, kjer večino sestavljajo noname igralci (Game of Thrones, Spartacus, Boardwalk)