Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Bojim se začet gledat serije, ki ni cela zunaj, ker me fajn dvigne, če imajo kakšne "to be contimued" dele, pol pa čakaš ko bedak en teden. Zato recimo got pogledam šele, ko je cela sezona zunaj. Pomoje bo enako s to serijo
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
A ne bo True detective miniserija - torej teh 10 delov, and that's it?
Citat:
Masters of sex - ena boljših serij zadnjih let. Govori o Billu Mastersu, enem prvih ginekologov, ki je preučeval seks.
nisem bral članka. se vračajo tudi igralci? upam da vsaj glavni igralec in pritlikavec. sedaj ko si to omenil sem se psomnil da je pritlikavec igral tudi tu. ena taka zanimiva nadeljevanka.Citat:
Vrača se Twin peaks, režiral bo Lynch:
http://www.dailymail.co.uk/tvs...ult-series.html
Priporočam še film Kinsey, podobna tematika, govori pa o Alfredu Kinseyu, ki je preučeval spolne navade in deviacije.Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Se strinjam.
Zaenkrat izbirajo igralce, eden izmed oglasov se glasi takole:Citat:
Uporabnik skala pravi:
nisem bral članka. se vračajo tudi igralci? upam da vsaj glavni igralec in pritlikavec. sedaj ko si to omenil sem se psomnil da je pritlikavec igral tudi tu. ena taka zanimiva nadeljevanka.
Citat:
'HOT Caucasian girl, BRUNETTE OR REDHEADS ONLY, to play waitress. Age 18-27. MUST have an amazing body. Busty, very period looking face. Please submit two current color photos (one body shot, one face shot), your sizes, union status and contact info to: SandeAlessiCasting@gmail.com.'