Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Bojim se začet gledat serije, ki ni cela zunaj, ker me fajn dvigne, če imajo kakšne "to be contimued" dele, pol pa čakaš ko bedak en teden. Zato recimo got pogledam šele, ko je cela sezona zunaj. Pomoje bo enako s to serijo
smile-1.gif

isto. Moja je gledala got sproti, mene ni potegnilo zraven. Zdaj sem pa v mesecu pogledal vse tri sezone:) zdaj pa dexterja napadam, super serija...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
A ne bo True detective miniserija - torej teh 10 delov, and that's it?

Mnde da bo naslednja sezona tako nekako kot AMerican horror story, torej podoben format samo drugi igralci in okolja

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
To bi bilo super, počakam 2 meseca in pogledam vse dele in se zaključi zgodba in je to to, ne pa ta got, ki se vleče že 4to leto...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Najprej je bil posnet Blood and Sand. Potem je Whitfield (Spartak) fasal raka in so posneli prequel, Gods of the Arena (kjer je glavni junak Ganicus).

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Masters of sex - ena boljših serij zadnjih let. Govori o Billu Mastersu, enem prvih ginekologov, ki je preučeval seks.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Notri je tudi seks, vendar to ni point serije.
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Se strinjam.
Priporočam še film Kinsey, podobna tematika, govori pa o Alfredu Kinseyu, ki je preučeval spolne navade in deviacije.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
nisem bral članka. se vračajo tudi igralci? upam da vsaj glavni igralec in pritlikavec. sedaj ko si to omenil sem se psomnil da je pritlikavec igral tudi tu. ena taka zanimiva nadeljevanka.
Zaenkrat izbirajo igralce, eden izmed oglasov se glasi takole:
Citat:
'HOT Caucasian girl, BRUNETTE OR REDHEADS ONLY, to play waitress. Age 18-27. MUST have an amazing body. Busty, very period looking face. Please submit two current color photos (one body shot, one face shot), your sizes, union status and contact info to: SandeAlessiCasting@gmail.com.'

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Black sails

Zgleda zanimivo, dogaja se 20 let pred Otokom zakladov, ko je bil še John Silver vajenec. Pogledal, bom še 2-3 dele, pa se odločil če bom še gledal.