Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
LAAAAAME, finale je bilo lame - pričakoval sem masaker epskih razsežnosti, dobili smo pa to. Je pa sedaj povsem jasno, da bodo zadevo vlekli še kakšne tri sezone, pri čemer bo naslednja sezona zagotovo identična zadnjima dvema (torej bad guy comes to town).

Prav tako mi gre počasi že na k...., da scenarije pri tovrstnih serijah v prvi vrsti določajo pogodbena pogajanja - zadnjič sem prebral, da so v drugi sezoni ubili Jimmyja zato, ker se niso pogodili glede pogodbe.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Drugo sezono bo Chicago zanimiv
wink-1.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
569
113
Kaj pravte na zadnji del The walking dead? Men je bil po dooolgem cajtu res brutalno hud
smile-1.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Kaj pravte na zadnji del The walking dead? Men je bil po dooolgem cajtu res brutalno hud
smile-1.gif
Brutalno - dobro si zadel
smile-1.gif

Tole je bil po dolgem času res
shocked-1.gif
del...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mislim, da je tukaj mišljen sedaj že predzanji... ampak tale zadnji je... z malo pretiravnaja fajn zanimiv.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
V zadnjem času pogledal tri sezone The good wife . Kar solidna odvetniška nanizanka z vpogledom v politiko.

Pred kratkim sem pa gledal Justified tudi tri sezone. Na IMDB kar visoko ocenjena. Za spoznavanje redneck scene.

Obe dve priporočam tistim, ki so jim bili všeč House of cards, Homeland, The Wire...

DLjal po tvoje mnenju Justified...in moram reci, da se ne strinjam s tabo. Ni primerljiva s HoC, Homeland, Wire... Res da sem pogledal le 6 delov, vendar zaenkrat mi proti nastetim deluje 'limonadasto'.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
homeland s03e10

zmaga.gif

Pogledal mal z zamudo, ampak: z droni nadzorujejo celo območje, s termično kamero zaznajo gibanje celo skozi streho vozila... ne vidijo pa čete vojakov 20m od dogajanja? Zajamejo dva kao terorista in ju dajo SKUPAJ v celico?

13.gif