Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Men tud ni bil bohvekaj.

Zadnje čase na veliko gledam Parks and recreation. Top shit!
cheer.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
A Borgen (oblast) gleda kdo:

http://www.imdb.com/title/tt1526318/?ref_=nv_sr_1

Glede na vso ameriško robo je zadeva prav osvežilno drugačna in ker je danski politični sistem podoben našemu, tudi nekako domača, za razliko od recimo House of Cards, ki je sicer top zadeva, a glede same politike nam bolj tuja.

Zaenkrat so bili na rtvslo 4 deli, na pašnikih pa se dobi vse tri sezone.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.086
16.248
113
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
the walking dead je vedno bolj "meh"..

Do katerega dela si pa že prilezel? Jaz sem zdaj na sredini 3. sezone pa je še kar ok
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.270
113
42
Zadnji del Boardwalk empire je dokaz da je to trenutno najboljša nadaljevanka na programu.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
the walking dead je vedno bolj "meh"..

Do katerega dela si pa že prilezel? Jaz sem zdaj na sredini 3. sezone pa je še kar ok
smile-1.gif
meh... prejšbji del je bil že v redu ta je pa... ne vem mogoče bo naslenji boljši sadaj ko je riki uno babo stran zagnal, pa če bo črncu povedal da jih je ona pobila...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zadnji del Boardwalk empire je dokaz da je to trenutno najboljša nadaljevanka na programu.
Amen - mene samo skrbi, da bodo zadevo navlekli do amena. Napovedana je namreč že naslednja sezona in skoraj zagotovo ne bo zadnja (pomoje bi povedali, če bi bila).

p.s.
Upam, da Chalky preživi to sezono, sumim pa, da ga bodo sneli
frown-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Majkemi, okužen sem bil pred tabo, samo nisem prišel iz omare
cool-1.gif

Si gledal Southpark - IMO malenkost bolje kot dosedanji deli epizode, vendar ne štekam, zakaj je bilo potrebno potencialno zelo smešen del zreducirati na fart jokese.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No saj američani so znani po tem, da brez prdanja ali bruhanja ne gre v nobeni komediji. Je bil pa kar dober del ja. Zdaj sem pa ravno 'kupil' novo pošiljko: American Dad, Family Guy, Bob's Burgers in The Simpsons
cheer.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Se spomnem s kakšnim entuziazimom sem čakal vse dele The walking dead, sedaj pa se mi vse skupaj zdi že tako brezveze, da včasih enostavno pozabim snet epizodo. Pa je zadeva obetala, res sem bil navdušen... (enako je bilo pri Prison break, prvi dve sezoni fenomenalni, potem je šlo pa samo navzdol). Zgleda, da nas je Breaking bad preveč razvadil...