Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
še 15 minut. pomoje bo drugi del boljši, ker v prvem je bil bolj uvod v novo sezono. novi ljudje - eni gotovi že po prvem delu...

bl kr neki del...

Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Hvala. Res si dober in zgleden član Alter skupnosti. Še več takih rabimo, da pokvarijo užitke gledanja
nahrung002.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Orange is the new black - 9. Proti koncu postaja vedno boljsa, zacetek ne obljubla toliko kot recimo House of cards. Vendar lepo gradijo karakterje, presenecajo, ni velikih preobratov in clifhangerjev.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
no po tvojih komentarjih vidim da ni vredna ogleda. en trivialen zaplet in ko ti nekdo pove razlet nadeljevanka zgubi čar...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz pa po tvojih, da si bebček. Iz parih komentarjev razbereš, da nadaljevanka, ki ima 8.5 na imdb in 8.8 na tv.com, ni vredna ogleda.

Prosim te, da mi dan pred ogledom katerega koli filma, ki ga misliš pogledat, poveš, da ti lahko izdam twist zgodbe. Hvala.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ni problema. trenutno gledam lexx in mi lahko napišeš vse obnove za drugo polovico četrte serije. gledam werehouse 13 in haven. lahko mi napišeš kompletne opise za zadnje sezone. tudi za walking dead, čeprav ponavadi gledam premiero in nebi utegnil prebrati...

ponavljam in malo širim. če nek filmski izdelek nima ponuditi ničesar razen trivialne štorije, potem zame ni vreden ogleda. torej igra igralcev je pomembna. zgodba malo več kot en stavek.

imdb ja pa kar je. kvazipatriotsko sranje ima visoke ocene. ne pomeni pa da je to vredno ogleda. visoke ocene imajo tudi filmi z lepimi specialnimi učinki - ne pomeni, da so dobri.

aja gotovo bom gledal hobbita, ko bo prišel ven. lahko mi izdaš obnovo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Dej ne tezi, no. Nimas pojma za kaj se gre. Clovek je kiksnil in so mu lepo povedali, je zastopil in ne, ni konec. Mora pridet se kamen pametovat. Ja, meni je zatezilo, da je napisal spoiler. Se zgodi. Ti pa utrujas potem.