Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik krneky pravi:
Tudi jaz sem brez idej, kaj bi gledal. Pogledal sem že Dexter, Breaking bad, Lost, 24, Chuck, Walking dead, Game of Thrones, Spartacus, Stargate, Firefly, Prison break, The office (US), Supernatural in vse omenjene so mi bile zelo všeč. Nekaj časa sem gledal tudi Sons of Anarchy, Oz, True blood in Boardwalk empire, ampak sem prenehal, ker se mi niso dopadle.

Prosim za kak dober predlog:).

http://www.imdb.com/title/tt0141842/

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.271
113
42
Twilight zone, Outer limits, Tales from teh crypt
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.115
7.679
113
Nisem še gledal serije LOST, imam pa jo posneto. Je zadeva uredu, ali izguba časa?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik krneky pravi:
Tudi jaz sem brez idej, kaj bi gledal. Pogledal sem že Dexter, Breaking bad, Lost, 24, Chuck, Walking dead, Game of Thrones, Spartacus, Stargate, Firefly, Prison break, The office (US), Supernatural in vse omenjene so mi bile zelo všeč. Nekaj časa sem gledal tudi Sons of Anarchy, Oz, True blood in Boardwalk empire, ampak sem prenehal, ker se mi niso dopadle.

Prosim za kak dober predlog:).
star trek si gledal kakšen? ker vidim, da imaš nekaj znanstvene fantastike vmes. walking dead se začenja nova sezona.

Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Nisem še gledal serije LOST, imam pa jo posneto. Je zadeva uredu, ali izguba časa?
zguba časa. so pa mnenja deljena... kot vedno.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
zadnje dele ko sem gledal je bila... ne vem mogoče četrta sezona. potem ko so meli satana in usodo sveta. naslednja sezona pa spet neki perkmandeljci. čisto brezveze se mi je potem zdelo. najprej tako pomembno potem pa spet take trivialne reči. sicer so se mi zdeli tudi tisti deli bedni... na začetku je bilo pa kar zanimivo.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.312
2.943
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik skala pravi:

Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
zguba časa. so pa mnenja deljena... kot vedno.

Jaz tudi pravim, da je LOST izguba časa. Ta serija je čisti nateg brez repa in glave. Matr še vedno sem jezen na prijatelja, ki me je pregovoril, da si pogledam vse sezone čeprav mi je že pri prvi postalo jasno, da vseskupaj nikamor ne pelje
bonk.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Lost je katastrofa. Prva sezona je bila še gledljiva, potem pa je postalo očitno, da samo umetno nategujejo trajanje vsega skupaj.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.115
7.679
113
Sem že izbrisal LOST.
Pogledal sem prvo sezono The Bridge US. Zadeva je kar gledljiva, čeprav pretiravajo s tistim tunelom v 3pm. Sprehajajo se sem in tja skozi tunel, vlečejo mrliče, drogo, pa nikome ništa...
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Meni je zelo vsecna Hell on wheels, ravno vceraj videl da je 3. sezona za od avgusta na sporedu.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.015
11.140
113
The Killing (tale mi zdaj prva pade na glavo), pa mogoče za presekat South park, Its always sunny in Philadelphia.

drugače pa seštej te urce ki si jih preživel pred TVjem, paboš mogoče dobil še kakšno idejo
evil.gif
za kaj drugega počet v lajfu haha.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kaj je kdo gledal SLO nadaljevanko Klan z Ivo Ban iz leta 1999?
Nadaljevanka ima 11 delov pa sem obrnil že cel net pa nikjer ne najdem, sem pa nekje zasledil, da bi naj bila v Arhiv RTV vendar tudi tam ne najdem.
Ima mogoče kdo vse dele?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.271
113
42
KSZ

Tisti ki ste gledali Sherlocka novega. Eno vprašanje v jupolu:
Meni je una pogrebnica tako sumljiva. A imam prav?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem 2x pogledal konec, pa nisem uspel ugotovit kak se bo razpletlo. Cumberach je pri Top Gear-u rekel ''if I say it to you, I'll have to kill you''
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Eh saj nekaj je jasno Jupol Glede na to, da je Watsonu rekel, da mora obvezno na drugi strani ceste ostat (kjer je skočil potem za avtobusom dol) in da ga odpelje tista, ki dela v mrtvašnici, ki jo je že prej vprašal za uslugo, je jasno kot beli dan. Edino kar ni jasno pa je to, kaj se zgodi med skokom in padcem. Ker je pa za to 100 varjant, in pravijo, da je ena edina primerna za Holmesa pa niti ne bom ugibal, kaj bodo natvezili, da bo vsaj "probable" po mythbusters kriteriju :