Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Celotno prvo sezono so izdali na netfix-u (nekakšna spletna videoteka) prvega februarja. Nič jim ni šlo in vsi deli so v odlični kvaliteti.

LP
Torus

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
kako je z house of cards. Sem videl, da jim je prva sezona "ušla" še preden so jo predvajali. Kaka je kaj kvaliteta tistega Webripa? Za enkrat je v dobri kvaliteti 6 delov, pa bi vseeno rad celo v kompletu pogledal. V bistvu me zanima, če je tisto, ko je cela sezona dost kvalitetno, da se da pogledat?

je že BLURAY
smirk-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Knjiga je odlična samo igralci so mi pa zdele na prvi pogled dost sfaljeni glede na knjigo. Pa še kaka druga stvar...bomo vidl

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Prvi del nič kaj posebnega, mogoče sem pričakovala več. Bomo videli, kaj bodo prinesli naslednji deli.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.955
405
83
ksz.

Tale Hannibal je pa živ dolgčas. Sploh se nemorm spravt d nebi multitasku umes k gledam. Tut kumi se prpravm d nasledn del pogledam. Mam feeling k d en bedn CSI gledam.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma malo premalo je na hannibalu vse skup. Ker to lahk oni zdaj 10 sezon vlečejo preden da ga dobijo... Ker itak pa vsi vemo kaj se zgodi - dobijo ga in to prav Will ga dobi. Pol je pa enkrat silence of the lambs.
grin1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a to je prav ta hanibal kanibal? nisem nikoli gledal te nadeljevanke... ampak če se eni matrajo, da bi gledali bi pa lahko poskusil
zmaga.gif

pa prihaja tretja sezona

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
To je od prvega kontakta med Willom Grahamom (ki je tisti, ki je v Red Dragonu odgovoren za to da so Lecterja dobili) in Hannibalom Lecterjem.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.955
405
83
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ja ni akcija, drama je. Drama/triler

Ja sej nism prčakvov d bo na fertik akcije. Sm pa pričakoval neko napetost, ki ja pa na žalost ni. Tut nobenga cliffhangerja ni, d bi me prpravu d bi nasledn del kumi čaku. Sj pravm, k d bi nek CSI gledu (maybe mam zarad Fishbourna tak feeling) vsako epizodo neki umori, in morilca še isto epizodo dobijo, tut ne vidš nekega raziskovanja al pa neki, dobijo ga prek magic al kva. Čist prelahko jih ujamejo, nekak zgubi na kredibilnosti. Tut igralc k igra Hannibala se mi zdi totalno neprimern za to vlogo, vsaj do zdej me ni prepriču. Hannibal bi mogu bl toplo delvt,charming, tak d se mu lohk zaupaš, temule jst še imena nebi povedu. Že sam njegov glas mi ne paše, plus tega se sliš k d ne zna dobr anglešk.

Overall, just another cop show.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ja ni akcija, drama je. Drama/triler

Ja sej nism prčakvov d bo na fertik akcije. Sm pa pričakoval neko napetost, ki ja pa na žalost ni. Tut nobenga cliffhangerja ni, d bi me prpravu d bi nasledn del kumi čaku. Sj pravm, k d bi nek CSI gledu (maybe mam zarad Fishbourna tak feeling) vsako epizodo neki umori, in morilca še isto epizodo dobijo, tut ne vidš nekega raziskovanja al pa neki, dobijo ga prek magic al kva. Čist prelahko jih ujamejo, nekak zgubi na kredibilnosti. Tut igralc k igra Hannibala se mi zdi totalno neprimern za to vlogo, vsaj do zdej me ni prepriču. Hannibal bi mogu bl toplo delvt,charming, tak d se mu lohk zaupaš, temule jst še imena nebi povedu. Že sam njegov glas mi ne paše, plus tega se sliš k d ne zna dobr anglešk.

Overall, just another cop show.

Hannibal je Latvijski begunec...